beata1973
Fanka BB :)
Witamy się i my wieczorową porą :-):-):-) Cały dzionek robiłam podejścia do pisanka i cały czas miałam problem z wysłanie wiadomości ... więc znów pozbierałam wszystko po troszku na boczku. Teraz wklejam i mam cichą nadzieję, że pościk przejdzie. Życzymy słodziutkich snów i milusiego poranka :-):-):-)
stopi69 buzianieczki od Roxanki i maxik zdrówka dla Ciebie kochanie i Lenki
Koniecznie przyciśnij gina o jakieś lekarstwo, bo jak tak dalej pójdzie to niunia zje Cię do ostatniego grama szpiku. Mam znajomą której dzidzia tak jak tobie Lenka dała ostro do wiwatu w brzuszku, po porodzie sypneły się ząbki, zaczeły problemy z kośćmi itp...
NataliaSe witaj słoneczko
makro10 brawa postawy :-):-):-) standardowo kobiety ratują tyłki facetom :-):-):-) co do fataski Roxanki długo pan doktor polował na te ujęcie ;-) mała wiercipięta :-)
goteczka zazdroszczę takiego tatusia :-) złota rączka w domku to bezcenny skarb :-) Zdróweczka dla kuzyki i jej bebisia :-):-):-)
slonce1 brawa dla małża :-) postarał się chłopina :-)
agnieszka...24 zdrówka dla Ciebie i słodzinki :-):-):-)
AsiaJan86 teraz to u nas chyba normalne :-) gracja słonika w składzie porcelanki :-):-):-)
gabiaz Roxanka przesyła całuki i maxik zdrówka dla Ciebie i maleństwa :-):-):-) oraz kochanie jak najmnie pracy i kłopotów ze zwierzaczkami ;-)
iwon3004 robi wrażenie ... też mi się gardziołko zacisneło :-):-):-)
kaaasiulka powodzonka w porządkowaniu i przepakowywaniu :-):-):-)
juluszka dobrze, że małżon już z Tobą i uczulonko ustępuje :-) ja też alergik i przechodzę katusze :-)
e_mama kobiałko miałaś wesoły dzionek (w przenośni) życze zdrówka dla rodzinki i spokoju dla Ciebie i bebisia :-):-):-)
fela_76 gratuleczki udanej imprezki i panowania nad "cukierniczką" :-):-):-) nam też szykuje się weselisko znajomego w połowie maja i mam dylemat czy dam radę i czy miejscówkę na słonia morskiego przewidują :-):-):-)
monia1021 buziańki od Roxanki :-):-):-) spróbuj zamieścić fotaskę przez fotosik na 500 powinnaś uzyskać moją wielkość :-) co do smaczków też dopadają mnie różne zachcianki , a tymi truskawkami zawróciłaś mi w głowie :-):-):-)
stopi69 buzianieczki od Roxanki i maxik zdrówka dla Ciebie kochanie i Lenki
NataliaSe witaj słoneczko
makro10 brawa postawy :-):-):-) standardowo kobiety ratują tyłki facetom :-):-):-) co do fataski Roxanki długo pan doktor polował na te ujęcie ;-) mała wiercipięta :-)
goteczka zazdroszczę takiego tatusia :-) złota rączka w domku to bezcenny skarb :-) Zdróweczka dla kuzyki i jej bebisia :-):-):-)
slonce1 brawa dla małża :-) postarał się chłopina :-)
agnieszka...24 zdrówka dla Ciebie i słodzinki :-):-):-)
AsiaJan86 teraz to u nas chyba normalne :-) gracja słonika w składzie porcelanki :-):-):-)
gabiaz Roxanka przesyła całuki i maxik zdrówka dla Ciebie i maleństwa :-):-):-) oraz kochanie jak najmnie pracy i kłopotów ze zwierzaczkami ;-)
iwon3004 robi wrażenie ... też mi się gardziołko zacisneło :-):-):-)
kaaasiulka powodzonka w porządkowaniu i przepakowywaniu :-):-):-)
juluszka dobrze, że małżon już z Tobą i uczulonko ustępuje :-) ja też alergik i przechodzę katusze :-)
e_mama kobiałko miałaś wesoły dzionek (w przenośni) życze zdrówka dla rodzinki i spokoju dla Ciebie i bebisia :-):-):-)
fela_76 gratuleczki udanej imprezki i panowania nad "cukierniczką" :-):-):-) nam też szykuje się weselisko znajomego w połowie maja i mam dylemat czy dam radę i czy miejscówkę na słonia morskiego przewidują :-):-):-)
monia1021 buziańki od Roxanki :-):-):-) spróbuj zamieścić fotaskę przez fotosik na 500 powinnaś uzyskać moją wielkość :-) co do smaczków też dopadają mnie różne zachcianki , a tymi truskawkami zawróciłaś mi w głowie :-):-):-)
Ostatnia edycja: