reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

Czesc Dziewczyny!
Ja sie tylko przywitać wpadłam. Mam jakiegoś doła i czuje sie jakoś kiepsko dziś od rana: głowa ciezka a i jakaś wysypka na lewej ręce sie pojawiłą... narazie nie wygląda tragicznie, wiec nie panikuję, ale nie wiem jak wyglada wysypka podczas różyczki, a ja jej nie miałam i się nie zaszczepiłam.... ehh oby to tylko była reakcja alergiczna na cos...

buziaki i milego dnia w gronie rodziny... mój m dzis wraca lae dopiero późnym wieczorem....

reklama
Witam.
Co do antykoncepcji ja brałam chyba z 3 lata temu przez pół roku Jasminelle czy jakoś tak ale cykl i tak mi się nie uregulował więc zaniechałam tej praktyki i wróciliśmy do gumek i szczerze mi one wcale nie przeszkadzają.
Temperatury mierzyć mi się nie chcę a do hormonów nie mam przekonania. Dawid stwierdził, że po porodzie to dopiero za jakieś 2 lata będziemy się kochać, żeby tak szybko Hania nie miała rodzeństwa:-):-):-):-) Już to widzę.
Wczoraj byliśmy na wieczorze panieńsko-kawalerskim. Brzuch mnie bolał od śmiechu-fajnie było.
Kurde dziewczyny mam taki burdel, że głowa mała. Ciuchów swoich szukam w workach i nie wiem kiedy ten remont się skończy. Już bym chciała, żeby było po.
Miłej niedzieli życzę. Ja standardowo jadę na obiad do teściowej a że siocha jedzie do kina to zabieramy ze sobą Antoniusza.

Czesc Dziewczyny!
Ja sie tylko przywitać wpadłam. Mam jakiegoś doła i czuje sie jakoś kiepsko dziś od rana: głowa ciezka a i jakaś wysypka na lewej ręce sie pojawiłą... narazie nie wygląda tragicznie, wiec nie panikuję, ale nie wiem jak wyglada wysypka podczas różyczki, a ja jej nie miałam i się nie zaszczepiłam.... ehh oby to tylko była reakcja alergiczna na cos...

buziaki i milego dnia w gronie rodziny... mój m dzis wraca lae dopiero późnym wieczorem....
A nie robiłaś badań w ciąży na to? Ty się lepiej nad niczym nie zastanawiaj i jedz do lekarza, bo jeśli to różyczka to nie ma co tego lekceważyć. Mam jednak nadzieję, że tak jak piszesz to tylko jakaś reakcja alergiczna.

Witam się ciepło w ten słoneczny dzionek:-)
Tak słabo zaglądam ostatnio bo zalatana jestem. Kupiłam dwie komody ale takie zwykłe bez przewijaka i wczoraj my je skręcali. Są fajniutkie całkiem. Jeszcze wczoraj zamówiłam na allegro łóżeczko i powoli sie zbiera:tak:
Pozdrawiam i się odezwę później:tak::-D
Milutkiego dzionka życzę wszystkim;-)

Witajcie kochaniutkie :-):-):-) za oknem piękne słoneczko , a moje psiaki po wczorajszym dniu na obrotach jeszcze słodko chrapią :-) choć ja już od 9 na nogach :-):-):-) Jeżeli mojemu TŻ motorek wyjdzie z głowy to może polecimy na działeczkę troszkę znów popracować, bo po wczorajszym dniu doznałam szoku jaki b...el zostawili panowie spece po rozkładaniu domku ...
slonce1 milusiego grillowania i powodzonka dla małża w wędkowaniu :-):-):-)
Kasiurek1983 ja na brak brzuszka też narzekać nie mogę ;-)gin powiedział, że zalicza się do tych raczej bardzo dużych, ale Roxanka przyprzedza przewidywany termin tylko o cztery dni :-) więc nie jest źle :-):-):-)
robaczek_25 ja jedynego pocieszyciela mam w mojm TŻ on mimo wszystko cały czas mnie przekonuje, że dobrze wyglądam i czuwa na mojmi rozstępami przekonując że nowe jeszcze nie doszły (prawda wyjdzie na jaw w lipcu ;-))
e_mama buziaczki :-):-):-) Roxanka dziękuje za komplementa z niedzielnego poranka :-):tak::-)
juluszka kochanie główka do góry to napewno tylko jakieś uczulonko i wszystko będzie dobrze :-) wypij wapno dla alergików pomaga :-):-):-)
AsiaJan86 milusiej niedzielki w rodzinnym gronie :-) super że tak dobrze się wczoraj bawiłaś :-) śmiech to zdrowie dla Ciebie i Haneczki :-):-):-)
gabiaz milusiego meblowanka i uroczej niedzielki w rodzinnym gronie :-):-):-)

No to już wszystko wiem lecimy na działeczkę :-) miłej niedzielki :-)

Witam :-)

Mi wymioty wrocily na dobre, a co za tym idzie spadek masy ciala, a przeciez ja ledwo co przytylam w ciazy:-:)-( Dobrze ,ze w srode mam wizyte u gin. , bo to zaczyna mnie przerazac, ze nogi, rece, tylek mam juz takie chude bleee, przed ciaza takich nie mialam!! No i ten brzuch taki mizerny, ze lapie paranoje,ze Lenka jest jakas malutenka...
ADDDAAA- ja brzuszek taz mam malenki, nie wygladam na kobiete w ciazy... I na poczatku nie panikowalam,ale teraz jak nie rosnie to zaczynam sie martwic:confused2::confused2:
BEATKO- sliczna ta Twoja Roxsanka :tak::tak::tak:
FIOLETOWA - z tymi aborcjami chodzilo mi o to, ze jak sie zalozy karte ciazy, a kobieta usunie nielegalnie, to bedzie latwiej to skontrolowac, bo nagle zostanie prowadzenie ciazy przerwane z niewiadomego powodu, bez wyjasnienia w karci. A nielegalnych aborcji nadal jest coraz wiecej i staja sie u niektorych kobiet norma :-:)-(Jak niestetety spotyka kobiete poronienie to raczej zglasza sie do lekarza itd. Jest w papierach jakis zapis co sie stalo.
Wiec wczesniejsze zalozenie karty daje kontrole wladza w ilosci poczec.

Mi wymioty wrocily na dobre, a co za tym idzie spadek masy ciala, a przeciez ja ledwo co przytylam w ciazy:-:)-( Dobrze ,ze w srode mam wizyte u gin. ,

FIOLETOWA - z tymi aborcjami chodzilo mi o to, ze jak sie zalozy karte ciazy, a kobieta usunie nielegalnie, to bedzie latwiej to skontrolowac, bo nagle zostanie prowadzenie ciazy przerwane z niewiadomego powodu, bez wyjasnienia w karci. A nielegalnych aborcji nadal jest coraz wiecej i staja sie u niektorych kobiet norma :-:)-(Jak niestetety spotyka kobiete poronienie to raczej zglasza sie do lekarza itd. Jest w papierach jakis zapis co sie stalo.
Wiec wczesniejsze zalozenie karty daje kontrole wladza w ilosci poczec.

stopi pros o jakies lekarstwo- ten terocan nie jest drogi a dziala [na mnie nic innego nie dzialalo]

a co do aborcji jak dla mnie to strzal kula w plot z jednego powodu: jak dziewczyna zrobi test i sie dowiaduje ze jest w niechcianej ciazy i rozwaza aborcje to raczej nie pojdzie do lekarza po karte tylko otworzy gazete, znajdzie ogloszenie "aaaa przywracanie miesiaczki" i tak to zalatwi
a druga rzecz nawet jesli bedzie miala karteto i tak ten przepis dotyczy dzieci ktore sie urodza - przeciez nie pojdzie po becikowe po aborcji
oni probuja uzyskac kontrole nad poczeciami ale mysle ze to chybiony pomysl, a aborcji w ten sposob i tak nie zmniejsza - tu trzeba wiecej edukacji, latwiejszego dostepu do antykoncepcji i przestrzegania otychczasowego prawa

witam sie z wami laseczki:tak::tak:
wrocilam i mamy sie dobrze, a wy tu produkcje zrobilyscie ze ho ho, kiedy ja to nadrobie??:-p:-p
poczytam troche co tam u was:-)

reklama
Do góry