stopi69 kaaasiulka zdrówka :-) zdrówka :-) i jeszcze raz zdrówka kochanie dla Was i bebisiów :-)
dosia24 mój gin powiedział, że te wszystkie za i przeciw różnym porodom to jedna wielka bzdura... Zawsze ponad wszystko liczy się dobro matki i dziecka i w zależności od potrzeby w taki a nie inny sposób przychodzi bebiś na świat ;-)
slonce1 zdróweczka i oby już wszystko było dobrze :-)
fela_76 brawa dla siostry :-):-):-) cosik te pielęgniareczki takiego mają, że w warunkach szpitalnych muszą wyglądać ładnie :-)
goteczka kochanie niedenerwuj się narazie, bo to i Tobie i dzidziuni nie służy
Po porodzie będziesz na macieżyńskim a potem wszystko się jakoś ułoży :-)
agnieszka...24 co do wagi ja też stanełam na 10 do przodu i od czterech tygodni trzymam się tej wagi
Gin powiedział, że wystarczająco duży zapasik dzidzi już zrobiłam i narazie nie ma się czy denerwować :-):-):-)
juluszka wspieram z całego serdusia ... ciężkie dni przed Wami ... co do kremów na mocno przesuszoną skórę to polecam apteczny cerkoderm 15 lub na bardzo suche miejsca 30 (bez kwasów owocowych) to krem dermatologiczny który teraz na okres ciąży stosuję na łuszczycę jest rewelacyjny .
stopi69 fotorelacja rewelacyjna
jestem pod wrażeniam :-) a Twoja siostrzyczka to faktycznie urodzonka gwiazda wybiegów :-) pogratuluj jej od nas :-)
Panegiryka ooo_nata SERDECZNIE WITAMY NOWE LIPCÓWECZKI :-):-):-)
fioletowa gratuleczki ogrodowej laby i wyżerki :-) należało Ci się po takiej abstynencji :-):-):-)
mamusiaM odpoczynku kochanie i więcej wolnego czasu dla Ciebie i dzidziuni :-):-):-)
Kasiurek1983 widocznie tak miało być
napewno znajdziecie lepsiejszą sztukę tak chciał los :-):-):-)
willsonka kochanie maxik zdrówka dla Ciebie i bebisia :-):-):-) oszczędzaj się troszkę i zwolnij do lipca jeszcze troszkę czasu zostało
madziolka Valija ja jestem też całkowicie za CC i mam nadzieję, że Roxanka nie wytnie mi numeru i nie pośpieszy się na ten świat bo prywatnie tną dopiero od 35 -36 tygodnia wcześniej tylko szpitale ...
bezsenna adddaaa SERDECZNIE WITAMY NOWE MAMUŚKI I
GRATULECZKI SYNUSIÓW :-):-):-)
AsiaJan86 warto się miesiąc przemęczyć na walizkach by potem z Haneczką zamieszkać w swojm wyremontowanym królestwie :-):-):-)
robaczek_25 GRATULECZKI KOLEJNEJ ROCZNICY I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NA NASTĘPNE LATA :-):-):-)
Anika_79 zdolna kobiałka z Ciebie jak już wcześniej pisałam i napewno nie dość, że z wszystkim dasz sobie radę to i na weselichu bawić się będziesz znakomicie :-):-):-)
madziolka MAKSI śliczne imię :-) brawa za wybór :-):-):-)
Dzieki kobiałeczki za przypomnienie o 100 :-) wszystkiego naj naj dla zaległych 100 dniówek bo czy jest jakaś mamusia z terminkiem na 31 lipca czy to nasza czwórka zamyka licznik :-):-):-) teraz już tylko pozostaje cierpliwie czekać na egzamin z życia :-):-):-) Co do magnezu i innych leków to po szpitalu mam fuul wypas , a teraz dodatkowo hormonik tarczycy ;-) żyć nie umierać :-):-):-)
Wkońcu udało mi się Was choć troszkę nadrobić w tym temaciku ... może wieczorkiem podczytam inne dzialiki.
Życzę Wam milusieko dzioneczka i buziaczki :-):-):-)