reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam wszystkie nowe Mamusie.
My byliśmy u teściowej-na szczęście jej nie było:-):-):-):-) posiedzieliśmy chwilę i wróciliśmy z powrotem.
Jutro muszę się spakować w worki, bo powoli widać, że coś zaczyna się dziać w naszym domku i muszę miejsce siostrze zrobić. Także przez jakiś miesiąc będę żyć jak bezdomna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Asia- przynaj się, ze wiedziałaś że teściowej nie bedzie i tylko dlatego pojechałąś:)
...wczoraj postraszyłam mojego M. Na działce mamy śliwke która chciałam zeby ściął juz od dwóch lat. Twierdził, ze póki owocuje to nie zetnie. W tym roku śliwka...uschła:)...i teraz musi ją ściąć. Wczoraj pyta co zrobiłam, że ta sliwka uschła. Pewnie pod nią sikałam. Powiedziałam, że rzuciłam urok i niech uważa, bo jak rzuce urok na coś innego to tez uschnie:p

hej

my z mężem obchodzimy dziś 3 rocznicę ślubu i tak szczerze to nie wiem kiedy to zleciało:-) znamy się od 9 lat i nie pamiętam nawet jak to było bez niego;-)

ooo_nata
witaj:-) jest tu wiele kobiet które rodzą po raz pierwszy także nie jesteś sama:tak::tak:
Iwon
ja też nie myślę o tym że poród boli jak ch...a ale o tym że będę mieć maluszka obok siebie:-):-)
Asia
nie ma to jak wizyta u teściowej gdy jej nie ma;-)
Fela
dobre:-D niech ma się na baczności

dzień dobry

Ja mam znowu pełne ręce roboty, w ten weekend ślub mojego brata, mam gości do przenocowania, plus robię makijaże 4 osobom w dniu ślubu w tym Pannie Młodej.
Dziś robię kołduny do zupki na kaca, nie chce sobie zostawiać gotowania na ostatnią chwilę bo w sobotę z bólu na nogach nie ustoję.

Cześć Mamuśki:-):-)

my z mężem obchodzimy dziś 3 rocznicę ślubu i tak szczerze to nie wiem kiedy to zleciało:-) znamy się od 9 lat i nie pamiętam nawet jak to było bez niego;-)

Aga Wszystkiego Najlepszego. :elvis::elvis:
Pięknie to napisałaś... Życzę udanego małżeństwa do grobowej deski:-D:-);-)

Odkąd jest piękna pogoda to wierzcie mi że nosi mną strasznie... i żeby było śmiesznie jak przez całą zimę narzekałam na opuchnięte nogi teraz przestałam narzekać. Więcej chodzę i zajmuję się innymi rzeczami że czas przy kompie robi się czasem czasem straconym:zawstydzona/y:

witam dziewczyny Kochane!:-D
Strasznie tesknie za swoim mężem, a kiedy wróci nie wiadomo, jak tak dalej pójdzie to ja nie wytrzymam i do niego pojade do Olsztyna:tak:

Ja tez biorę magnes w tabletkach dojelitowych-MagVit B6 ( i nie są to czopki;-)), po prostu magnes wchłania sie dopiero w jelitach, przez to większe szanse na to,ze mniej sie go wypłucze z organizmu

witam wszystkie nowe Mamusie na tym forum i zyczę milego forumowania w naszym towarzystwie

Aniko -zazdroszczę Ci tego weselicha!!!:-):-):-):-) udanej zabawy

a co do rocznic slubu to my z męzem mamy 14 sierpnia 5 rocznicę, a dwa tygodnie wcześniej ma się urodzić Stas- najpiękniejszy prezent:tak::tak::tak:.

miłego dnia:-D

reklama
hehe mysmy tez prawie wcelowali sobie w "prezent rocznicowy" - 12. lipca nasza pierwsza rocznica slubu a 30. ma sie urodzic synek
kto wie moze jeszcze bede rodzic dokladnie w rocznice ;-)

Do góry