reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam wszystkich po dlugasnej przerwie. Goscie pozegnani wracam do starych przyzwyczajen i blogiego spokoju :tak:

fela ty czarownico :-D to od wczoraj na wojego musial pasc blady strach... ale oszczedz go moze sie jeszcze do czegos przyda ;-)

robaczku gratuluje i zycze zwielokrotnienia tych przezytych szczesliwie razem latek

anika to rzeczywiscie bedziesz miala zakrecony weekend :tak: super zabawy zycze

witam jeszcze nowe mamusie :-)

Nasze dziecko tez powinno byc dzieckiem rocznicowym, termin mam na 4 lipca czyli dokladnie 5 rocznice naszego poznania:tak:chociaz nie licze ze akurat w tym dniu urodze to i tak bedziey mieli niezly prezencik. Moj m ma 13 lipca urodzinki wiec prawdopodobnie bede miala lipcowych panow w domu- chyba ze temu drugiemu bedzie sie spieszylo do wyjscia;-)

reklama
Witam jestem ostatnio bardzo z zdechnięta
Że jestem przeziębiona to jeszcze byłam dziś u dentysty bo bolał mnie ząbek i moja pani dentystka pocieszyła mnie ze ząb zalicza się do leczenia kanałowego ale będę miała go zrobionego na kasę chorych bo jestem w ciąży a tak to bym musiała troszke kasy zabulić

Witajcie kosiane mamuśki :-) Z wczorajszego nadrabiania forumowych zaległości wyszły nici :zawstydzona/y: Ja tylko zaczełam się cofać w stronkach dostałam telefon z LUX-MED-u, że zwolniło się miejsce do mojej endokrynolog i jeżeli jestem dyspozycyjna to mogę przyjechać. Nie zastanawiałam sie nawet chwili bo najbliższy termin do niej był na 19 maja i było warto dla Roxanki lecieć na złamanie karku ( z Bielan na Gocław w niecałe 15 min):-) Dostałam hormon i miejmy nadzieję że teraz już wszystko będzie dobrze. Jak obrobiłam się wieczorkiem z domkiem i psiakami ( pan który robił nam łazienkę poszedł w tango i zaginoł ) to zalałam sobie labka herbatką i godzinę siedziałam z suszarąk mając nadzieję, że wszystko będzie dobrze poczym został odwrócony do góry nogami i pozedł palulu do rana :tak: no i działa :-):-):-)
Dziś lecę wkońcu wieczorkiem na basenik :-) zdam Wam relację jak było :-)
WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSIE :-):-):-) , bo tylko tyle udało mi się wychwycić wzrokiem ja weszłam na forum teraz w miarę możliwości lecę nadrobić zaległości ...
Miłego dzioneczka i moc buziaczków dla Was i kochanych bebisiów :-):-):-)

Witam sie :-)

A tez ogólnie zdechła jestem,brak sił,nogi mi puchną,plecy daja znac o sobie,zgaga taka ze nawet tabl. nie pomagaja,podbrzusze mnie pobolewa :no::szok::no:....musze ogolnie ograniczyc spacerki z córka bo juz zaczynam powoli nie dawac rady :-(...

Ja mam tez w lipcu rocznice slubu a dokladnie 19 a na 13 mam termin wiec napewno malenstwo bedzie juz z nami :-) tez sobie suuuuper prezencik zafundowalismy :-) kto by pomyslał ;-):tak:;-)...

Miłego popoludnia :-):-):-)

witam :]
ja rowniez biore magnez z wit. B6 na nocne skurcze łydek :wściekła/y: poza tym mialam problemy z twardniejącym brzuchem wiec po wizycie w szpitalu (od 21 tyg) biore fenoterol i nospe, troche duzo tych lekow mam nadzieje,ze nie zaszkodzą dziecku no ale lekarz chyba wie co robi. :-)

a Ty masz wiecej ??
Ja na poczatku po szpitalu czyli od ok 6-12 tyg bralam duphaston i nospe, pozniej mialam troche przerwy z lekami , pozniej znow trafilam do szpitala tam mialam wlasnie fenoterol dożylnie no i teraz biore w tabletkach 6 razy po pół, aa i na osłone kalipoz, aa zapomialam jeszcze o tych dopochwowych:zawstydzona/y: tzn, nystatyna czy jakos tak :] dla mnie to na prawde dużo :-(

reklama
mysle ze teraz kazda [albo wiekszosc] ciaza jest niestety taka, ze pakuja w nas co sie da, ja w tej chwili biore 14 tabletek na dobe, istnieje marna szansa ze mi troche odpusci w maju, u mnie w domu sie smieja ze mam gorzej niz babcia
ja tez mam nadzieje ze moja lekarka wie co robi i ze nie szkodze sobie i dziecku za bardzo na pewno to jest szok dla ciebie, bo o ile dobrze kojarze pisalas ze jestes mloda, wiec pewnie tez okaz zdrowia i sie nie trujesz na codzien tabletkami, wiec sie nie dziwie ze troszke cie to przeraza, ale pomysl sobie ze juz niedlugo odstawisz to wszystko :-D
poza tym na swoim przykladzie wiem, ze jak sie kiedys bralo tabletki np witaminy to jak sie jeden dzien zapomnialo to nic nie szkodzi a tu trzeba regularnie czasem nawet z zegarkiem w reku i to tez poteguje wrazenie "jednostki chorobowej"
wiec uszy do gory i zobaczysz bedzie dobrze - w sumie mniej wiecej wszystkie tu jedziemy na nospie - wiec mysle ze nasi lekarze wiedza co robia

a suwaczek - jak wejdziesz do glownego forum lipiec 2009 to chyba 4 temat od gory jest o tym jak wstawic suwaczek - tam jest dokladna instrukcja

madziolka - bardzo ladne imie :-D

Do góry