Witam się i ja po wizytce :-) Kamień mi z serca spadł bo tętno Roxanki OK macica też wydaje się w porządku
Jutro dzwonię zapisać się na 4D odpłatnie bo LUX-MED nie ma tego w ofercie
. Gin prawie dostał zawału jak zobaczył mój wypis ze szpitala i za wszelką cenę wmawiał mi że jestem dość chora na co ja mu tłumaczyłam że czuję się dobrze i do chorym raczej zaliczyć mnie cieżko ;-) Prochy mam dołożyć bez dyskusji, bo moje zdrowie jest ponad wszystko, ale dobre wieści też są :-) mogę lecieć od środy na basenik (nareszcie !!!) i od trzech tygodni waga staneła w miejscu a Roxanka rośnie :-):-):-) Co do porodu
w poniedziałek jestem umówiona na wstępną rozmowę, rezerwację i obejrzenie kliniki na CC i teraz dopiero zaczyna to do mnie dochodzić że ten moment zbliża się wielkimi krokami i zaczynam mieć cykora
aż mi wstyd
olcia2009 witaj serdecznie po długiej przerwie :-) gratuleczki
DZIEWUNI :-)i pracy :-)
kaaasiulka gratuleczki
CHŁOPTASIA :-) i brawa :-):-):-) kolejna lipcowa
PARKA :-)
fela_76 główka do góry
jutro będzie już dużo lepiej :-):-):-)
kasiabzymek gratuleczki
DZIEWUNI :-):-):-) i powodzonka na nowym miejscu bytowania :-):-):-)
stopi69 Twoja położna ze szkoły rodzenia powaliła mnie na łopatki :-):-):-) jak łatwo jest nami ciężarówkami manipulować ;-) powinna powiedzieć szczerze ze za PN i CC refundacja jest prawie taka sama i że CC im się poprostu nie kalkuluje :-):-):-)
gabiaz udanej wizytki u gina i imprezki rodzinnej :-):-):-) uważajcie na siebie w drodze bo zrobiło się ciepło i wylegli niedzielni kierowcy
mieszkam przy wylotówce na Gdańsk i codzienne karetki od dwóch tygodni to standard :-(a co do płaskiego brzuszka to zazdroszczę
ja wyglądam jak hipcio :-)
AsiaJan86 udanej rodzinnej imprezki :-):-):-)