reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

Buziaczki kochane mamuśki w tą piękną pogodę :-):-):-) Powoli zbieram się na wizytkę u neurologa , a na 15.20 gin którego niemogę się już doczekać i nurtujące pytania co z Roxanką po tych lekach i czy mogę dołożyć następne które czekają w kolejce ... Wszystkim wizytkowym mamusią życzę powodzonka i samych dobrych wieści , a całej reszcie uroczej forumowej gromadki miłego słonecznego dzionka :-):-):-)

reklama
Witam laseczki :-)

U mnie humorek na maxa,z wiadomych przyczyn,w końcu dowiedziałam się o płci mojego maleństwa,mały,grubaśny syneczek,opisałam to na odp wątku .Ale jestem zajeb....szczęśliwa :-):tak::-).....będzie parka !!!!!!!! Mam nadzieję że się już nic nie zmieni :tak::tak::tak:....
A poza tymi wieściami to znowu mnie męczy katar i kaszel,oszaleć można :no:...echhhh....

Trzymam kciuki za wizytujące kobietki !!!!!!!!

Pozdrawiam serdecznie :-):-):-)

Beata pisz zaraz po wizycie jak poszła, oby jak najlepiej, trzymam mocno kciuki za dobre wiadomości:-)

Dziś w końcu nie dałam rady się ogolić bez lustra:-) Głupi powód do radości, ale to znak że brzusio po świętach poszedł ostro do przodu:-) w końcu, ale apetyt też, gdybyście widziały moje śniadanie, ogromne:tak:

Ja się za obiad muszę wziąć a tak mi się nie chcę.:-:)-:)-(
Kurcze ten dzień taki jakiś do kitu. Nic mi się nie chcę-jestem po prostu wypompowana i brakuję mi energii. Zachcianki mam sama nie wiem na co? Zmykam bo się nie wyrobię i dopiero będzie.
Beata szybko nam zrelacjonuj co i jak po wizytach.
Kasiu jeszcze raz gratulację. A mam jeszcze do Ciebie pytanie-jeśli można? Ile waży Twój synulek? Zaintrygowałaś mnie tym grubaskiem.:-):-):-)

Witam na tym wątku!
Tabletka na ból głowy zażyta, godzina snu zaliczona, ulga nastapiła,ale głowa nadal jakaś ciężka.:baffled: Chyba teraz muszę na jakis spacer iść:tak:

Aniko
mam nadziję,ze nie trzeba bedzie dużo remontować po awarii.:no:
Kasiulek gratuluję synka!!!:-D nastepny kawaler do towarzystwa. Te dziewczyny to będą miały niezłe zadanie,zeby chłopa w swoim czasie wyrwać:tak:
No i czekamy na wieści od wizytujących u lekarzy mamusiek:tak:
milego dzionka:-)

Czeeeeeeść Grubaski:-)
Czy ktoś mnie jeszcze pamięta???Dwa miechy mnie nie było z różnych powodów ale główny to praca którą znalazłam będąc w ciąży, poza tym jakoś tak energii nie było_Ostatnim razem narzekałam na brak ruchów i na to że nie znam jeszcze płci:tak:Teraz wiem, że będzie upragniona dziewczynka-Zosia, która kopie jak szalona, brzuszek już duży i coraz mniej sprawna jestem.Dlugo mogłabym pisać, bo pytań i wątpliwości jak zwykle mnóstwo ale na początek nie będę Was męczyć, na razie wpadłam się przywitać i co nieco poczytać.Buziaki dla wszystkich:-)

Kaasiulko prosze nam nie chorowac :-)
Makro ja juz od m-c bez lusterka nie daje rady :-D
Aniko ja mam cała instalację wodną do wymiany, bo jest gdzies mam przeciek i nie da sie go zlokalizowac. musimy wszystko polozyc od nowa :-( wiec rozumiem Twój ból

reklama
Do góry