reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam poświątecznie :-):-):-)

U nie też jedzonka zostało :szok: przeliczyłam się chyba troszkę ;-) ale co się dało to pomroziłam nawet sernik i babkę,a co tam ma się zmarnować ;-) a jak M bedzie miał ochotkę na cosik to nura do zamrażalnika i jest o :-)!!!!!!
Trochę podjadłam w te święta ale wszystko z umiarem :tak: w sumie to tez nie odpoczęłam ale za to dzisiaj leże i nic nie robię mam to w d....;-) ogólnie mam jakiegos totalnego lenia chyba przez te świeta,znowu trzeba wpaść w rytm życia codziennego ;-)

Słońce,Wszystkiego Naj Naj Najlepszego Na Nowej Drodze Życia !!!!!!!!!!!!!

reklama
To ja też się przywitam w ten piękny poranek:-) no może bliżej południa, ale dziś dopiero się obudziłam, już nie pamiętam kiedy tak długo spałam. Ale wczoraj jeszcze grilla po południu zrobiliśmy u mojej mamy, także jedzenie cd., dotleniłam się i widać zadziałało na sen.

U mnie pełno jedzenia, bo w sumie tylko wczoraj śniadanie u nas zjedliśmy a tak po za domem i właśnie już zaraz spadam obiadać się jeszcze troszkę dziś. Na obiad zrobię zupę buraczkową, mam jeść buraki to choć trochę się postaram.

...w ubiegłym tygodniu byłam u diabetologa a ponieważ postraszyła, ze jak nie przybiore na wadze to dostane insuline, więc przed wizyta wydoiłam wode mineralna w na wage wlazłam w butach i...torebka. Pani spojrzała na mnie i stwierdziła, że z ta torebka to juz przesadziłam:laugh2:
O takich sposobach to jeszcze nie słyszałam:-D, nieźle

Witam sie i ja poswiątecznie. Waga pewnie o +2 skoczyła, ale co mi tam ... Najwyżej Gin sie bedzie na mnie złoscił W końcu to ja te kilogramy nosze nie on.

(...) A z tatusiem bawił się dziś w "kotka i myszkę". Tatuś do niego mówi a On nic... tatuś odszedł na 2 metry a Dzidziek kopniaczki w górę i w dół....:laugh2: tatuś powraca do brzucha i znowu cisza....:laugh2::-p i tak przez pół dnia.....:-D:-D

Iwon - moj bebjbis tez tak ma - jak sie tata zbliza to cicho sza - a jak juz reke połozy albo coś powie to ani mru mru. A jak tylko głowę małż odwróci to szaleje na wszystkie strony :-D:-D

dzień dobry

koniec świętowania, jak tam brzuszki objedzone? :-) u mnie jeszcze stos żarełka został i co ja z tym mam zrobić? no z tym serniczkiem np lub sałatka i mięskami pieczonymi? jakieś pomysły? :-D ja mam jeden ale ktoś musi uszkodzić wagę u mojej gin :-D

Anika - patrz wyżej :)

Słońce - Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia

W dniu Waszego Ślubu,
Samych radosnych zdarzeń.
Niech będzie on początkiem,
Spełnienia Waszych marzeń.
bo065-d.jpg

Witam się i ja.
Szczerze to ja nawet bobrze nie pożarłam jedzonka. A teraz kiedy już się robią braki z chęcią bym coś wciągła.
Wczoraj tzn już dziś wróciliśmy o 1 do domu. Miło było posiedzieć i pogadać ale moje plecy to porażka na wszelkiego typu wycieczki i dłuższe posiadówki. Po prostu nie wyrabiam z bólu
Dostałam dziś w prezencie a dokładnie to Hania dostała brzoskwiniowy rożek frotte. Słodki ja nie wiem. Dawid się wziął i rusza z remontem, żebyśmy do narodzin się wyrobili a ja muszę obiadek zrobić.
Miłego dnia.

Witam i ja w ten poświętny "poranek".

Słoneczko wszystkiego naj naj naj :-D:-D

U mnie też została góra jedzenia ale ja się ciszę bo mi się nie chce nic dzisiaj gotować po świątecznym maratonie.

ja juz po obiadku.na szczescie musialam tylko salatke zrobic, ale taka dobra mi wyszla ze chyba nie doczeka powrotu meza z pracy... dzidzi tez musialo smakowac bo harcuje po brzuchu ochoczo...
teraz mam ochote na lody, takie w wafelku z automatu, krecone...ach....:-)

reklama
witam dziewczynki sie serdecznie troszke spuzniono ale bardzo szczeze chcialam zyczyc wesolego alleluja ,smacznego jajeczka i mokrego dyngusa :tak:cale swieta tak szybko zlecialy ze niewiem kiedy juz jestem spowrotem w pracy, jedynie wtedy mam czas aby spokojnie sprawdzic moje maile i komputerowe sprawy;-)
jak tam po swietach , ja objedzona to napewno, brzusio rosnie cala para, ciagnie do przodu. Bylam dzisiaj na tym badaniu cukru, tak mocno mi sie synus rozpycha w srodku ale tal przy samej skorze az widac jak by sie przeciagal a skora z lewej na prawa:szok:tak mocno naciaga, zdecydowanie ten soczek mu podpasowal :tak::happy:
IWON 3004: fajna zabawe mialas z mezem i dzidzia , ale uwazaj tam na siebie ;-)
BEATA 1973 : bedzie dobrze trzymam kciuki i jak za was dwojeczke jak doctor powiedzial ;-)
ROBACZEK 25 : brzusio super :tak:a co do paznokci i golenia to samo juz bardzo ciezko:no:
SLONCE : wszystkiego naj naj najlepdzego na nowej drodze zycia :tak::-)

Do góry