reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Miłość jest życiem w całej swojej pełni,
jest jak puchar pełen wina.
Żyjemy na tym świecie dotąd, dopóki kochamy...
Moi Drodzy, życzę wam Wszystkiego najlepszego
na nowej drodze życia.

"Milość - chwilowe oblakanie,
na ktore lekarstwem
jest malzenstwo.''
Ambrose Bierce

Trwajcie w tej ''chorobie'' wiecznie
KOCHANI :-):-):-)

reklama
dzień dobry

koniec świętowania, jak tam brzuszki objedzone? :-) u mnie jeszcze stos żarełka został i co ja z tym mam zrobić? no z tym serniczkiem np lub sałatka i mięskami pieczonymi? jakieś pomysły? :-D ja mam jeden ale ktoś musi uszkodzić wagę u mojej gin :-D

Witam Was dziewczyny po świątecznie!!!

jakaś jestem zmęczona po tych świętach iu niewyspana....

dzień dobry

koniec świętowania, jak tam brzuszki objedzone? :-) u mnie jeszcze stos żarełka został i co ja z tym mam zrobić? no z tym serniczkiem np lub sałatka i mięskami pieczonymi? jakieś pomysły? :-D ja mam jeden ale ktoś musi uszkodzić wagę u mojej gin :-D

to troche Ci nawet zazdroszczę...:tak:mój na sniadanie dziś dojadł ostatnie mięsko pieczone i resztki sałatki, wieć dziś czeka mnie gotowanie obiadu.

Ze smakołyków została mi tylko babka drożdżowa, która stoi i kusi zapachem :-D

miłego leniuchowania poświątecznego życzę Kochane!

---------------------------------------------------------------------------------------
Wyrazy współczucia dla rodzin ofiar pożaru w Kamieniu Pomorskim...
[*] straszna tragedia:-:)-:)-(
---------------------------------------------------------------------------------------

Witam i ja poswiatecznie.
u Nas tez sporo jedzonka zostalo. wyjadamy wyjadamy a jakby nie ubywalo. przynajmniej obiadu nie musze gotowac...
u nas swieta raczej domowe. niestety pogoda nie zachecala do spacerów.
ale strasznie szybko minely mi te swieta....:-)

Dosik fajnie masz luz od obiadku, mój łoś oczekuje dziś michy ziemniaków i mięsiwa a ja mam lenia i zero pomysłów na ten obiad, mógłby się napchać chlebkiem choć raz :-D

czesc wszystkim:sorry:
swieta swietami, ale dobrze ze nie sa za czesto:laugh2:
u mnie na zakonczenie swiat mama wczoraj wszystkich zagonila do czyszczenia oczka wodnego:tak: a ja dostalam kocyk i lezalam sobie na hustawce i ich pilnowalam:-D:-D
dzisiaj tez zapowiada sie piekny dzionek, wiec sprobuje bratowa na spacer wyciagnac, bo jej mala to od razu sie zgodzi:-p moze nad morze sie przejechac:tak:
milego dnia dwupaczki:-D:-D

reklama
cześć dziewczyny!
i ja się witam poświatecznie. Tak postnych świąt to jeszcze nie miałam. Prawie same warzywka wcinałam. No przyznam ze zgrzeszyłam i kilka kawałeczków ciacha zjadłam, ale malutkich. Na szczęście waga ruszyła i wskazała 0,5 kg wiecej więc nie jest źle. W ostatnim tygodniu wydaje mi się ze brzusio mi jakos strasznie urosł. Z góry jak patrze to co dzien wiekszy sie wydaje. Niedługo sobie szelki zamontuje zeby go udzwignąc.
Mimo ze wczoraj gwizdało wiaterkiem wybralismy sie na spaerek, słoneczko kusiło. Miałam ochote iśc do lasku, ale nie ryzykowalismy. Grasuje u nas z tego co podano coś tam...syberyjski (udusił sarenke i kilka śladów zostawił)i małżon stwierdził, ze nie bedziemy ryzykować:)
...w ubiegłym tygodniu byłam u diabetologa a ponieważ postraszyła, ze jak nie przybiore na wadze to dostane insuline, więc przed wizyta wydoiłam wode mineralna w na wage wlazłam w butach i...torebka. Pani spojrzała na mnie i stwierdziła, że z ta torebka to juz przesadziłam:laugh2:

...właśnie zauważyłam, że przegapiłam studniówke!!!!!...w wielkanoc wypadła...może to dobry znak:)

Do góry