reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam się i ja.
Beatka zdrówka przede wszystkim dla Waszej trójki i nie martw się-wszystko będzie dobrze.
Robaczku brzucholek jest prześliczny.
Słońce wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia.
Agnieszka mi jeszcze nie leciała siara ale z tego co wiem to jest chyba normalne i nie masz się czym przejmować.
Ja wczoraj od prawie 4 na nogach. Byłam w kościele. Potem u teściowej cały dzień a wieczorem imprezka u siostry i tak dzień zleciał. Dziś już od rana mokra chodzę:crazy::crazy::crazy::crazy: Życzę Wam jeszcze spokojnego i mokrego poniedziałku.

reklama
Witam się i ja w słoneczny poniedziałek znad pełnego stołu. Obżarstwo ogromne u mnie. A jutro glukoza i inne badania radosne. Życzę Wam spokojnego dzionka.
Słońce dołączam się do życzeń i wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia:-)

czesc dziewczyny!:-)
nie było mnie od sobotniego poranku na forum, ponieważ internet odmówił posłuszeństwa.:eek:

Troche sie pojadło, co???!!!;-)

Beatko będzie dobrze, zobaczysz!!:tak:
Robaczku śliczny brzuszzek!!!:-D
Slońce wszystkiego dobrego na nowej grodze zycia!
milego pojiedziałkowego popoludnia:-D

Ostatnia edycja:
Idźcie śmiało przez życie,
miejcie wesołe minki,
łapcie szczęście za ogon
i duście jak cytrynki.
Jak najmniej trosk,
Słońca każdego ranka,
Dużo zdrowia i uśmiechu.

517br9.jpg

Witam się po 2 dniach niepisania....:-)

Mnie niestety święta nie służą, myśląc o jedzeniu.... :-:)zawstydzona/y: Wczoraj było tylko śniadanko i popołudniu tylko jedna roladka a chorowałam pół nocy. :no::no: Dziś rano czułam się jakby mi ktoś w łeb walnął ale po uzupełnieniu wszelkich witamin i płynów wróciłam do siebie....:sorry::confused2:

My dopiero dziś wykorzystaliśmy piękna pogodę i wybraliśmy się całą rodzinką na wycieczkę.... spacer po lesie.... szum rzeki górskiej.... po prostu rewelacja.... :-):-)
I nawet słoneczko nie zaszło gdy wystawiłam swe białe ciało.... :-D

Ale największa frajdę miał Mały w brzuchu bo jak poczuł że ciepełko się robi urządził sobie dyskotekę.:cool2::rolleyes2: A z tatusiem bawił się dziś w "kotka i myszkę".
Tatuś do niego mówi a On nic... tatuś odszedł na 2 metry a Dzidziek kopniaczki w górę i w dół....:laugh2: tatuś powraca do brzucha i znowu cisza....:laugh2::-p i tak przez pół dnia.....:-D:-D

BEATKO - zdrowka zycze !!! Nie stesuj sie !!! Bedzie dobrzeROBACZKU- SLiczNY brzuszek!!!!!!!!!!SLONCE - gratulacje ; duzo szczescia i radosci na nowej drodze zycia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochane!
Mam nadzieje, ze Swieta byly dla Was pogodne i szczesliwe, spedzone w gronie rodzinnym!
Nie dane mi bylo do Was zajrzec, ale myslami bylam z Wami:-)

Troche ostatnio mialam zawirowan, ale juz lepiej, tylko czasu mam bardzo malo. Matura za dwa tygodnie, wiec siedze teraz w pracach i sprawdzam caly czas i denerwuje sie jak te "moje dzieciaki" beda odpowiadaly.Potem bal i koniec:-(

Ja juz dzisiaj nie swietuje, zaraz do szkoly, potem do pracy, w sobote tez musialam isc na trzy godziny.

Zdrowia i spokoju dla Was i Waszych babelkow!!!

my już po świętach, właśnie wróciliśmy z gości i koniec z jedzonkiem, jutro się wybieram do lekarza, mam nadzieję że lekarz po świętach nie zrobi sobie wolnego... ciekawe co mi waga powie:baffled:
trochę się martwię bo dziś brzuszek troszke twardniał na chwilkę, mam nadzieję że to nic groźnego i nie będzie leżenia ani szpitala...

dziękuję za miłe opinie na temat mojego brzucholka:-):-)

Agnieszka
ja mam też siarę ale nie ma tego dużo,
przynajmniej tak myślę że to siara, bo nie wiem jak to powinno wyglądać, ale u mnie osobno wychodzi płyn bezbarwny i osobno żółty i potem się mieszają... nie wiem czy to normalne..
Słońce
wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia!!!!!
Gobiaz
ja jutro mam też dostać skierowanie na glukozę ale robić będę dopiero w środę

reklama
Słońce
Wszystkiego naj, naj na nowej drodze życia, dużo miłości i radości !!!!:happy:

Agnieszka, u mnie z siarą jest różnie, ale zdarza się, że leci jej sporo.

Ostatnia edycja:
Do góry