reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam się i ja.
Beatka zdrówka przede wszystkim dla Waszej trójki i nie martw się-wszystko będzie dobrze.
Robaczku brzucholek jest prześliczny.
Słońce wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia.
Agnieszka mi jeszcze nie leciała siara ale z tego co wiem to jest chyba normalne i nie masz się czym przejmować.
Ja wczoraj od prawie 4 na nogach. Byłam w kościele. Potem u teściowej cały dzień a wieczorem imprezka u siostry i tak dzień zleciał. Dziś już od rana mokra chodzę:crazy::crazy::crazy::crazy: Życzę Wam jeszcze spokojnego i mokrego poniedziałku.

reklama
Witam się i ja w słoneczny poniedziałek znad pełnego stołu. Obżarstwo ogromne u mnie. A jutro glukoza i inne badania radosne. Życzę Wam spokojnego dzionka.
Słońce dołączam się do życzeń i wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia:-)

czesc dziewczyny!:-)
nie było mnie od sobotniego poranku na forum, ponieważ internet odmówił posłuszeństwa.:eek:

Troche sie pojadło, co???!!!;-)

Beatko będzie dobrze, zobaczysz!!:tak:
Robaczku śliczny brzuszzek!!!:-D
Slońce wszystkiego dobrego na nowej grodze zycia!
milego pojiedziałkowego popoludnia:-D

Ostatnia edycja:
Idźcie śmiało przez życie,
miejcie wesołe minki,
łapcie szczęście za ogon
i duście jak cytrynki.
Jak najmniej trosk,
Słońca każdego ranka,
Dużo zdrowia i uśmiechu.

517br9.jpg

Witam się po 2 dniach niepisania....:-)

Mnie niestety święta nie służą, myśląc o jedzeniu.... :-:)zawstydzona/y: Wczoraj było tylko śniadanko i popołudniu tylko jedna roladka a chorowałam pół nocy. :no::no: Dziś rano czułam się jakby mi ktoś w łeb walnął ale po uzupełnieniu wszelkich witamin i płynów wróciłam do siebie....:sorry::confused2:

My dopiero dziś wykorzystaliśmy piękna pogodę i wybraliśmy się całą rodzinką na wycieczkę.... spacer po lesie.... szum rzeki górskiej.... po prostu rewelacja.... :-):-)
I nawet słoneczko nie zaszło gdy wystawiłam swe białe ciało.... :-D

Ale największa frajdę miał Mały w brzuchu bo jak poczuł że ciepełko się robi urządził sobie dyskotekę.:cool2::rolleyes2: A z tatusiem bawił się dziś w "kotka i myszkę".
Tatuś do niego mówi a On nic... tatuś odszedł na 2 metry a Dzidziek kopniaczki w górę i w dół....:laugh2: tatuś powraca do brzucha i znowu cisza....:laugh2::-p i tak przez pół dnia.....:-D:-D

BEATKO - zdrowka zycze !!! Nie stesuj sie !!! Bedzie dobrzeROBACZKU- SLiczNY brzuszek!!!!!!!!!!SLONCE - gratulacje ; duzo szczescia i radosci na nowej drodze zycia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochane!
Mam nadzieje, ze Swieta byly dla Was pogodne i szczesliwe, spedzone w gronie rodzinnym!
Nie dane mi bylo do Was zajrzec, ale myslami bylam z Wami:-)

Troche ostatnio mialam zawirowan, ale juz lepiej, tylko czasu mam bardzo malo. Matura za dwa tygodnie, wiec siedze teraz w pracach i sprawdzam caly czas i denerwuje sie jak te "moje dzieciaki" beda odpowiadaly.Potem bal i koniec:-(

Ja juz dzisiaj nie swietuje, zaraz do szkoly, potem do pracy, w sobote tez musialam isc na trzy godziny.

Zdrowia i spokoju dla Was i Waszych babelkow!!!

my już po świętach, właśnie wróciliśmy z gości i koniec z jedzonkiem, jutro się wybieram do lekarza, mam nadzieję że lekarz po świętach nie zrobi sobie wolnego... ciekawe co mi waga powie:baffled:
trochę się martwię bo dziś brzuszek troszke twardniał na chwilkę, mam nadzieję że to nic groźnego i nie będzie leżenia ani szpitala...

dziękuję za miłe opinie na temat mojego brzucholka:-):-)

Agnieszka
ja mam też siarę ale nie ma tego dużo,
przynajmniej tak myślę że to siara, bo nie wiem jak to powinno wyglądać, ale u mnie osobno wychodzi płyn bezbarwny i osobno żółty i potem się mieszają... nie wiem czy to normalne..
Słońce
wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia!!!!!
Gobiaz
ja jutro mam też dostać skierowanie na glukozę ale robić będę dopiero w środę

reklama
Słońce
Wszystkiego naj, naj na nowej drodze życia, dużo miłości i radości !!!!:happy:

Agnieszka, u mnie z siarą jest różnie, ale zdarza się, że leci jej sporo.

Ostatnia edycja:
Do góry