reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

ZDROWYCH, WESOŁYCH, POGODNYCH ŚWIĄT!!!

vgsbnl.jpg

reklama
Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego! :-):-):-)

Dla kochanych mamusiek , bebisiów i ich rodzinek ślą Bercia, Roxanka, TŻ i dwa bulgotki :-):-):-)

p.s. Często do Was zaglądamy , ale narazie mam cholernego doła po szpitalu i brak weny na pisanie ... Boję się o Roxankę, bo leki które muszę brać są dość poważne ... Nie mogę ich odstawić, bo jak to lekarz w skrucie mi wytłumaczył ciąża to układ pasożytniczy ... dwie strony całkowicie od siebie zależne ...

Ostatnia edycja:
Witam wielkanocnie :-)

Beata trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze, juz nam tak malo zostalo, ze trzeba miec nadzieje ze ta koncowka tez jakos szybko minie i juz wkrotce bedziemy tulic nasze zdrowe maluszki
tego wam wszystkim i sobie tez zycze w te swieta :-D

witam was swiątecznie:-)
kościół zaliczony, śniadanko zjedzone, teraz można leżeć i odpoczywać;-)tym bardziej że pogoda u nas się popsuła całkowicie od wczoraj prawie cały czas deszcz albo burza no i zero słońca:-(
trochę jestem śpiąca bo wstawałam o 5 do kościoła ale święta są raz w roku więc dam radę
synuś mnie cudnie skopał z samego rana więc humor też mi dopisuje:-)

ja niestety już nie dam rady się ogolić bez lusterka, a paznokcie jak już pisałam obcinał mi ostatnio mąż, jeszcze prawa noga ok ale lewa to masakra, przed ciążą nie byłam super wysportowana a teraz takie wygibasy już nie dla mnie tym bardziej że brzuch przeszkadza, nie mogę się tak pochylić bo ściskam brzuch aż boli:no:
wczoraj się uśmiałam, bo mówię mężowi że idę we wtorek do lekarza ale nie dam rady się ogolić to stwierdził że sam mnie ogoli bo jak pójdę taka zarośnięta:laugh2::laugh2:
a co ja poradzę że pewne rzeczy już nie dla mnie, ostatnio nawet brzuch oglądałam w lusterku czy nie mam rozstępów, bo widzę tylko jego górną część a dołu już nie

a brzuszek mogę pokazać już dziś, początek 25 tygodnia, i choć czasem jest ciężko to uwielbiam ten mój brzucholek:-)

Beata
trzymam kciuki za ciebie i Roxankę, zobaczysz że wszystko dobrze się skończy:tak::tak:

Robaczku slicznie wygladasz...:-)
dziewczynki chcialam Wam zlozyc troszeczke spóźnione ale szczere zyczenia swiateczne..., niestety wczoraj rano wyjechalismy do tesciow i jakos nie bylo okazji.
dzis na szczescie powrot do domu i odpoczynek...
u nas tez pogoda sie zepsula, deszcz i zimno, ale nawet lepiej bo i tak nie mam sily kompletnie na nic. chyba mala drzemka mnie czeka...

witam sie i ja wielkanocnie od rodzicow:tak:
juz drugi dzien pasozytuje i miewam sie nadzwyczaj dobrze:-D:-D
skladam spoznione ale szczere zyczenia wielkanocne:zawstydzona/y::laugh2::laugh2::laugh2:
lecem na jedzonko:-p:sorry::sorry:

Witam się Świątecznie. Dzisiaj głównie się objadam i wyleguję:tak: Ale czas najwyższy, chociaż te dwa dni...
Beatko trzymam kciuki aby wszystko było dobrze :-)
Robaczek ślicznie:-)
Wypoczywajcie kobitki ile się tylko da:-D:tak:

Beatko trzymam kciuki również, musi być wszystko dobrze, ważne, żeby być dobrej myśli:-)
Robaczku Jaki już fajny brzusio masz, ja to nawet po tak wielkim dzisiejszym objadaniu mam sporo mniejszy. A z goleniem większych problemów nie mam, może nie ma już tej dokładności ale jeszcze ok.

Pierwszy dzień świąt minął milutko u rodziców:-), jedzonko i jedzonko i nawet spacerek dłuższy pomimo zimnej dość pogody. Synek mojego brata 2.5 letni dziś szczypał mi brzuch i chciał go kolankami pokopać, taki już jest zazdrośnik mały, nie chce nikogo nowego. Chyba muszę go częściej przyzwyczajać z tą myślą o nowej dzidzi.
Mokrego dyngusa życzę jutro wszystkim:-)

Tez chcialabym zlozyc spoznione ale szczere zyczonka na te swieta :tak: I oczywiscie mokrego Dyngusa zeby nie bylo... U mnie tez zapowiada sie dzisiaj mokry, ale ze wzgledu na pogode, bo slonka od wczoraj ani widu ani slychu...

Robaczku sliczne zdjecie :tak:

Beata sciskam kciuki za was

A wszystkim zycze milego obzarstwa c.d. :-)

reklama
Dziewczyny mam (nie)maly problem.Od 5 miesiaca ciazy wychodzi mi juz siara z piersi...to jeszcze zrozumie,choc uwazam ze za wczesnie.ale wczoraj mi tyle wyszlo ze prawie cala miseczka w staniku byla mokra!! do tej pory bylo kilka kropli i koniec a teraz...!!! nie wiem czy to normalne ze tak mam.ktoras z was ma podobnie??
Sle wam buziaczki i milo wypoczywajcie:-)

ROBACZEK - przeslicznie wygladasz!! Moze wstawie potem tez moje foto :)

Ostatnia edycja:
Do góry