reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
No u mnie ten problem ze ja nie wiem dokladnie kiedy zaszlam:zawstydzona/y: :-:)-( Staralismy sie z mezem ponad 3 lata i nie wychodzilo,potem na tarczyce zachorowalam i nie mialam regularnej miesiaczki...nie spodziewalam sie ze akurat teraz sie uda!! nawet na to nie liczylam. A tu taka niespodzianka!!:-):-):-):-):-):-)

Dziewczyny! a we Wrocławiu chyba bedzie pierwsza wiosenna burza!!!:-D:-D

tak tez czułam,ze coś sie święci, ponieważ mimo super pogody,ja padam na pyszczek i spać mi się sstrasznie chce...:eek::eek:.ledwo obeszłam dookoła osiedla, zeby troche pospacerować.

O juz grzmi... ale czad...:-)

WOW!! kocham burze:tak::-D:-)
tak sie zastanawiam dziewczyny,ile kilo maja juz nasze brzuszki (nie ile przytylysmy tylko ile kg same brzuchy z dzidzia :tak: ) bo chche sobie obliczyc ile bym teraz wazyla jakbym w brzusiu mojego sloneczka nie miala...wie ktoras jak to sie liczy?? dzidzia+wody plodowe itd... ile to juz teraz kilo bedzie?(w 25 tyg)

witam was serdecznie w srode, juz u nas lepsza pogoda ale jet w dalszym razie bardzo zimno:eek: przynajmniej tem snieg przestal padac:tak:
moje samopoczucie OK:-)w dalszym czasie mam uczucie ze zaraz urodze jak wstaje, jak chodze ciagle sie podtrzymuje a najlepiej jak kichne albo zakaszle to tragedia bez podpasek nici:no:;-)
robaczek,monia lipiec,agnieszka 24: dziekuje chlopak cala para wychodzi :tak:
Kaaasiulka :
uwazaj na siebie ten kaszel to ja mam juz przez trzy tygodnie:-(i strasznie mi dokucza kuruj sie :tak:
Mamusia : ale ci zazdroszcze 29c to lato cala para super:-)

nareszcie mam chwilę wolnego, dziś spędziłam dzień w kuchni, robiłam obiad a potem piekłam rurki na święta i jestem wykończona, miałam pieczenie przekładać na jutro bo po zrobieniu obiadu plecy i nogi mi wysiadały ale poleżałam z godzinkę i poczułam się na tyle ok że mogłam wrócić do pracy
nie mam pojęcia jak niektóre z was szaleją przy porządkach, ja jestem padnięta, a najbardziej mnie martwią moje opuchnięte nogi, ale po świętach idę do lekarza to sobie porozmawiam z nim na ten temat

Robaczku mi tez zaczynaja nogi i rece puchnac niestety. dzis dzien spedzilam u mamy i teraz odpoczywam z nogami w gorze. ja mam wizyte dopiero 24 ale tez spytam o to puchniecie bo zaczyna mnie to martwic...

Woda niegazowana przy opuchliznach to podstawa. :tak: I to najlepiej koło 2 litrów dziennie. ;-) Co jeszcze mogę polecić to naturalne jogurty....:-)

I żeby było śmiesznie moja lekarka rodzinna poleciła czekoladę gorzką! :szok::-D

reklama
Do góry