reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
dzień dobry

mam nadzieję, że Asia uniknęła zagazowania, Monia miewa się lepiej, dzieciaczki kopią a humory dopisują :tak:

Stopi wiadomo, że raźniej jak pomocna dłoń pod ręką ale bez paniki, wiele młodych mam nie ma kogo prosić o pomoc a ojcowie albo w pracy albo poszli w świat i też poradziły sobie doskonale :-) wiele lepiej niż kilka z tych mam z tzw zapleczem mężowo-babciowo-ciociowym :-D don't worry :tak:

AsiaJan, nie ma jak to troszkę sportu przed słodkościami:) Ja ostatnio tyle słodyczy pochłaniam, że aż coś często mnie mdli, ale jak sobie powiedziałam, że muszę przestać to następnego dnia na stole czekała pyszna drożdżóweczka, mój podrzuca mi słodkości i jak tu się ograniczyć.
Nie mam kompa tymczasowo wieczorem a tu tyle się dzieje.
Mój mały to ostatnio już tak kopie, że się wybudzam, zabawy nocne sobie urządza.

dzień dobry!:-(
noc była paskudna, mialam same koszmay, kiepsko przez to spałam no i obudziłam się w złym humorze.:-(
Mąż ma problemy w pracy i wszystko to skałada się na potencjalnego doła, który mnie zaczyna dopadać i opanowywać.....:crazy:
Szwagierka sie czuje zle, lezy w hospicjum, mielismy jechać na święta do niej,ale samochód szwankuje i mechanik odradził, zeby tym samochodem w daleką dodróż sie wybierać, a pociagiem z psem i z brzuchem to chyba sie nie zdecydujemy, wiec świeta spedzimy z mężem we dwójkę..:-(.
Dobra, juz nie marudzę tak z rana... moze zaraz Asia cos napisze w swoim stylu, zawsze humor mi poprawia swoimi tekstami:tak:

juluszka :] tu na forum tez bedziemy przeciez we swieta wiec spedzicie w owiele wiekszym gronie, pozatym macie pieska i dzidziolka cos prawda nie rozpakowanego ale zawsze :] Byc moze bedzie fajniej niz myslisz we swieta :]

juluszka :] tu na forum tez bedziemy przeciez we swieta wiec spedzicie w owiele wiekszym gronie, pozatym macie pieska i dzidziolka cos prawda nie rozpakowanego ale zawsze :] Byc moze bedzie fajniej niz myslisz we swieta :]

dzieki za te słowa Kasiurek :tak:

Swiąt we dwójke sie nie boje,bo przez ostatnie dwa lata zdażyło nam sie i na Wielkanoc i na Boze Narodzenie być we dwójkę, strasznie fajnie było, ja robiłam duuuzo smakołyków i staraliśmy się być ze sobą jak najwięcje, spędzać fajnie czas i odpoczywac, więc we dwójkę jest fajnie. :tak:

Tylko w tym roku mimo rosnącego w brzuchu szczescia, reszta pod górkę....więc humor nie swiateczny...:-:)no::-(

a jeszcze jakoś nie mogę przestać myśleć o zwapnieniu w serduszku naszego synka, o którym pisałam na wątku o wynikach USG. Niby lekarz powiedzial,ze wszystko sie wcholonie:tak:, a jak nie, to nie bedzie przeszkadzalo w pracy serduszka,:tak:ale wiecie jak to jest, ziarenko niepokoju zostało zasiane.....:crazy:

milego dnia zycze wszystkim ;-)

Dzien doberek

Dolaczam sie do grona samotnych przez swieta :-) Dzisiaj panowie wyjezdzaja, z jeden strony b sie ciesze (czyli tescia strony :-p) a z drugiej strony to mi zal ze moj tez jedzie... Ale za to przywiezie mi wszystkie zakupy z Allegro plus moja mame wiec kolejny powd do radosci :tak: Ale poki co od dzisiaj do poniedzialku jestem slomiana wdowa :-)

Wysylam sloneczne promyczki i zmykam na zakupy :tak:

Witam laseczki :-):-):-)

U mnie ze zdrówkiem już lepiej i mam nadzieję ze na świeta bede nowo narodzona :tak::-D:tak:....dusi mnie jeszcze cholerny kaszel,próbowałam pić syrop z cebuli ale wymiękam,blllllllleeeee :szok::szok::szok:....wolę się dusic ;-)

Od kilku dni mam takiego powera ze az mnie normalnie nosi i nie moge se miejsc znalezc :tak: dzisiaj wstalam skoro swit z planem posprzatania kuchi i co i kuchnia stoi niedokonczona :-D normlanie brzusio mi przeszkadza i zadyszke łapie :szok::tak::szok:...zmykam zara na zakupki i na podworko z młodą trza iśc :tak:;-):tak:...

Miłego dzionka życzę laseczki :-):-):-):-)

reklama
witam się z rana:-)

Gobiaz
może coś jest w tych snach bo mi się śnił już kilka razy synek z niebieskimi oczkami:-), synek ma podobno być a oczka się okażą po porodzie;-)
Monia
gratuluję synka:-):-):-)

co do lodów to prawie cały czas mam zapas w zamrażarce, tym razem stoi pudełeczko lodów toffi, pychotka:-):-):-) a potem narzekam że nic nie mogę ubrać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry