reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ja na chwilę, bo zaraz wybywam do fryzjera.
Kurde rano myślałam, że po karetkę zadzwonię Coś mi się w brzuchu dziwnego zrobiło. Tzn nie mogłam na boku żadnym leżeć a bolał mnie tak jak by jajnik i to był taki ból, że kurde nigdy jeszcze nic mnie tak nie bolało. Ale jakoś, ze samo przeszło. Może akurat zmieniała pozycję i dlatego takie coś. Cały czas się rusza a mnie już nic nie boli.
Mój Tyran zasnął jak ogłuszony młotem i tylko płakał, że go brzuch boli ale pierdów na szczęście nie było. Ja wypatrzyłam Zagadki Miami i padłam jak małe dziecko.
Miłego dnia moje Panie.

reklama
witam sie :-) dzis w dobrym humorze, bo bez przygod nocnych sie obylo [taka spryciara ze mnie ze jak zjadlam obiad o 13 to potem tylko sucharki]
asia jak ja ci zazdroszcze tego fryzjera, tez bym chciala, a tu strasze odrostami, pocieszam sie ze moze juz wkrotce bede mogla wyjsc z domu to sie umowie :-)

Witam w ten śliczny, wiosenny (albo nawet letni - bo u mnie temp ma dojść dziś do 29 stopni !!!) dzionek :-).

AsiaJan - myślę, ze ten ból, który Cię dziś spotkał, był typowo związany z rozpychaniem Hani :) W końcu mała ma coraz mniej miejsca i może gdzieś tam wrtyniła nózię ;-). Mnie też kilka dni temu pobolewał jajnik i lekarka powiedziała,ze to normalne i teraz będzie nas co nieco w różnych częsciach brzusia pobolewać :tak:.

Witam :-)

Ja od rana znow pranie i to przeklete prasowanie - ale na szczescie ubranek dla Lenki, wiec mam motywacje :-)

Anika- bardzo, bardzo dziekuje za te slowa. Uf ulzylo mi , bo juz zaczelam myslec nad tym, ze sama nie poradze sobie. Zobaczymy jak bedzie w lipcu :tak:

Juluszka- zobaczysz wszystko sie ulozy, tylko musisz w to bardzo wierzyc.I serduszkiem nie martw sie. Moja mala wg. usg miala jakies ubytki w przegrodzie, ale w ciagu 3tyg wszytsko sie zroslo i nie bylo po nich sladu.Moze je miala, a moze to byla zla ocena lekarza na usg. I tak jak Ci lekarz mowi, ze bedzie wszystko dobrze. To zaufaj jemu!!!!I nie stersuj sie !!! Stres to wrog nr1 twojego dzieciatka i jego serduszka!!!

Asia-mala sie rozpycha , bo poewnie duza z niej dziewczyna jest :-) :-) Musi przeciez mamie troszke podokuczac :-) :-)

A ja wczoraj swoja pochwalilam ,ze jest grzeczna i malo kopie , to mi pokazala dzis w nocy, ze ona tez umie mocno kopac i sie wiercic. A, ze ma nozki na dole, to kopala na wysokosci spojenie lonowe.

Witam Mamuski:-)
U nas od rana dzis tez ladna pogoda, chetnie by sie na jakis spacerek poszlo ale nie bardzo jest kiedy bo za niedlugo do pracki a trzeba jeszcze dom ogarnac no i na objadek cos ugotowac.Widze ze nie tylko ja mam problemy z pobolewaniem w brzuszku a czasem jak mi sie fasolek obruci nie tak i ugniata pecherz moczowy to malo co na zakrecie do kibelka nie wyrabiam:-D Ale tak szczerze to ja uwielbiam te jego kopniaczki:tak:

Witam Was kochane w bardzo dobrym humorku :-):-):-):-):-)
Piekna pogode mamy i tylko na balkonie posiedziec :tak::tak:Moje Slonko pojechalo wlansie do pracy a ja biore sie za prasowanie-nawet mi sie chce-dziwne :-D
Karinkaa tez uwielbiam jak mala mnie kopie:-) mnie to jeszcze tak nie bli ale juz niedlugo...
Monia GRATULUJE SYNKA !!!
buziaki i do potem :-):-):-)

Aha,dziewczyny zapomnialam spytac!!
Jak bylam tydzien temu u gina to powiedzial mi ze data porodu sie przesunela o tydzien wczesniej...nie wiem teraz na ktora dade powinnam patrzec. nie wiecie jak to jest?? bo ja nie mam kompletnego pojecia...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszka- ja to sie juz zadna data nie sugeruje , bo co lekarz to inne wyliczenia, a juz nie mowie o tych datach z usg. Jak to polozna mi mowi same matki najlepiej wiedza kiedy urodza, jak sa pewne kiedy zaszly w ciaze:-D:-D:-D. I ja sie wlasnie najbardziej na ta moja date nastawiam.

reklama
A ja tez wiem kiedy zaszłam i licze na ta datę bo to prawda że co lekarz to inne wyliczenia no i jeszcze mozna polegac na dacie z Usg w sumie przy pierwszej ciazy z Usg wyszlo mi dokladnie co do daty-urodzilam dzien przed terminem :-)....

Do góry