reklama
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
o wodzie to słyszałam i piję, może trzeba by dołożyć tą pokrzywę... spróbować warto
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
mi nogi puchną od jakiegoś tygodnia, tyle że były spuchnięte na ogół wieczorem, zwłaszcza jak za dużo chodziłam a dziś już rano zauważyłam że są lekko spuchnięte
nie jest to mocne, ale kostki zaczęły być mniej widoczne i na rękach też to troszke widać
wiem że opuchnięcia mogą wskazywać na zatrucie ciążowe, zwłaszcza jak dochodzi do tego wysokie ciśnienie i białko w moczu, z ciśnieniem na szczęście u mnie ok, mierzę codziennie rano i jest w normie, nie wiem jak z moczem, idę po świętach do gina i mam dostać skierowanie na glukozę to pewnie dostanę też na morfologię i mocz, mam nadzieję że wszystko będzie ok
a wiecie moze czy takie opuchnięcia są szkodliwe same w sobie??
nie jest to mocne, ale kostki zaczęły być mniej widoczne i na rękach też to troszke widać
wiem że opuchnięcia mogą wskazywać na zatrucie ciążowe, zwłaszcza jak dochodzi do tego wysokie ciśnienie i białko w moczu, z ciśnieniem na szczęście u mnie ok, mierzę codziennie rano i jest w normie, nie wiem jak z moczem, idę po świętach do gina i mam dostać skierowanie na glukozę to pewnie dostanę też na morfologię i mocz, mam nadzieję że wszystko będzie ok
Dosiu ja tez pije tylko taka lekko gazowana. :-) Najbardziej mi smakuje.... taka niegazowana to jakbym kranówkę piła.:-(
Same w sobie nie, zwłaszcza w okresie ciąży. Bo to niestety bardzo częsta przypadłość w tym czasie....
Same w sobie nie, zwłaszcza w okresie ciąży. Bo to niestety bardzo częsta przypadłość w tym czasie....
Ostatnia edycja:
dosia24
Lipcowe mamy'09
mi zaczely nogi puchnac od niedzieli, czyli odkad zrobilo sie naprawde cieplo. puchna mi wieczorem jak sie nachodze...
najbardziej widze to po obraczce, czasem tak mie cisnie ze ciezko wytrzymac, a zdjac jeszcze ciezej.
chyba wyladuje w pudeleczku z pierscionkiem... a pomyslec ze przed ciaza byla wrecz za duza...
najbardziej widze to po obraczce, czasem tak mie cisnie ze ciezko wytrzymac, a zdjac jeszcze ciezej.
chyba wyladuje w pudeleczku z pierscionkiem... a pomyslec ze przed ciaza byla wrecz za duza...
reklama
matylda1405
Lipcowe mamy'09
U mnie poprzestawialo sie z piciem - niestety na gorsze - przed ciaza pilam wode mineralna niegazowana niskosodowa ok 2 l dziennie a teraz to najlepiej smakuje mi cola albo oranzada a jesli woda to tylko z sokiem i najlepiej zeby jeszcze byla gazowana.