reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
dziendoberek,
u nas snieg i lod dzisiaj zaminiliy sie w deszcz...:baffled::baffled:
jade na kontrole... ciekawe ile beda mnie pod ktg trzymac tym razem:confused::confused:
nocka spokojna byla, oprocz koszmarow:szok::szok:
lece, milego dzionka;-)

dzień dobry

witam sie wieczorowo:tak:
dzisiaj mialam troche pechowy dzien, wywrotka na schodach i caly dzien w szpitalu pod ktg:baffled::no: na szczescie teraz jest lepiej, w domciu jestem i mam lezec caluski miesiac:sorry2::sorry2: nic nie podnosic.....
najadlam sie wkoncu i mykam spac:sorry2:
teraz bede miala duzooo czasu na bb:tak:

Cieszę się, że jesteście cali i zdrowi, pamiętaj schody nie są do brykania (no chyba że po 38 tygodniu wtedy wszystkie będziemy po tych schodach brykać, nie ważne czy swoich czy sąsiadów :tak:)
Iwon ja nie mogę obejrzeć, net muli i mnie ze stronki wywala ale na pewno jest świetny :tak:

Ja jestem dziś jak zbity pies, wczoraj bieganie po sklepach - sukces mamuśka ma kieckę, dla siebie nie kupiłam nic poza paroma dodatkami do sobotniej sesji. Wieczorem zaczęłam jakieś pucowanko chaty ale zmogło mnie już o 20-tej poszłam poleżeć i tak to sobie zasnęłam błogo. W nocy Tymkowi się coś przyśniło i znowu nie mogłam zasnąć przez 3 godziny się wierciłam, za to po 5-tej jak się mój mały wyspał to ja łapałam sen. Teraz boli mnie głowa i jęczę jakby miał nastąpić koniec świata :-D

Stopi
rolki może lepiej odpuść sobie, bo upadek może być naprawdę groźny dla dziecka, najbezpieczniejszy jest chyba spacerek, na szaleństwa sportowe przyjdzie jeszcze czas;-)

Witam
Dziś jak ja się umawiam z koleżanka na ploteczki to mój Piotrek ma do pracy na popołudnie ale po 4 miesiącach umawiania się dziś to powiedziałam ze nie odpuszczę

Życzę wam miłego dnia u mnie pogoda się poprawia

Hej Dziewczyny.

U mnie za oknem niestety też szaro i ponuro :baffled:. Ale..... jutro sobota, co mnie baaardzo cieszy i podnosi na duchu ;-).

Ekstremalne sporty chyba faktycznie póki co warto odpuścić :tak:. Ja z niecierpliwością czekam na wiosnę i wiosenne spacerki. Przy tej pogodzie, jaka jest teraz, to tylko kocyk i spanko ;-).

Witam witam :-)

Natalia biedaku... uwazaj na siebie, i nie szalej juz :tak:

Anika zycze odespania i spokoju

Slonce milego spotkania i tez chcialabym ci troche slonka podkrasc

Antkowa dziekuje za informacje :-) My mielismy audie, ale niestety musielismy zmienic z diesla na benzynowy, bo tutaj jest troche zakrecone z przepisami i wlasnie potrzebujemy autka na dlugie kursy... I padlo na ten model :tak:

Wybieram sie do sklepu bo mam ochote na cos pysznego, tylko nie wiem na co :-) I tak chodze po domu i szukam... Ciekawe czy w sklepie to cos sie znajdzie ;-)

Witamy się i my :-):-):-) może dziś juź będzie lepiej z mojm netkiem ... wczoraj totalna klapa :baffled:
Teraz życzę Wam kosiane miłego i radosnego dzioneczka a sama uciekam ponadrabiać czytanko :tak::tak::tak:
Buziaczki :-):-):-)

reklama
juluszka gabiaz zdrówka i powodzonka na dzisiejszych badankach :-):-):-)
NataliaSe kobiałko kochana proszę nie mylisz szkółek ;-) Ty słoneczko miałaś się do szkoły rodzenia a nie do szkoły latania :-):-):-) a tak serio chwała bogu, nże nic Wam się nie stało :tak: odpoczywakcie i wracajecie oboje do formy :-)
Anika_79 poprawy humorku życzę :-):-):-) zjedz parę kosteczek czekoladki może zmęczenie i ból głowy troszkę ustąpi . Ja jak zawalam nockę lecąc w trasę tak się reanimuję :-):-):-)
Lecę na dalszą lekturkę w inne dzialiki :tak: buziaczki :-):-):-)

Do góry