reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam się piątkowo. Jednak się odzwyczaiłam przez dwa tygodnie od wstawania i dziś ciągnę już resztką sił:baffled:. Z rana kolega ciasto przyniósł i objadłam się jak świnka:zawstydzona/y:. Najchętniej to bym spać poszła.

Agonara kciuki zaciśnięte i czekam na wieści z USG.

Gabiaz kciuki za Ciebie też mam zaciśnięte.

Natalia współczuję upadku, dobrze, że nic się Wam nie stało.

reklama
udały się...muffinki:)...pychotka. Zgrzeszyłam i zjadłam dwa. Jedne zrobiłam z kawałkami czekolady, inne bez niczego, jeszcze inne z cukiereczkami kolorowymi. Jakbym umiała to wstawiłabym zdięcie...ale nie umiem:(

udały się...muffinki:)...pychotka. Zgrzeszyłam i zjadłam dwa. Jedne zrobiłam z kawałkami czekolady, inne bez niczego, jeszcze inne z cukiereczkami kolorowymi. Jakbym umiała to wstawiłabym zdięcie...ale nie umiem:(

i bez zdjęcia mi narobiłaś smaka :tak:
jakoś dochodzę do siebie tylko lenia nie mogę przepędzić :zawstydzona/y:

Witam się i ja
Iwon ale żeś mnie rozczuliła tym filmikiem. Popłakałam się z wrażenia. Kurde ale nasze dzieciaczki porosły i te nóżki takie boskie i uszki i rączki i wszystko. Na prawdę super. Humor od razu o 180 stopni lepszy.
Natalia nie szalej tak. Dobrze, że wszystko oki.
Ja wczoraj padłam już o 21 a mój nie wiem do której oglądał tv? Nawet się wczoraj nie pożegnałam z Wami. Dziś odpukać się lepiej czuję. Ale noce dla mnie teraz to porażka. W żadnej pozycji nie mogę się wyspać, wszystko później mnie boli i chyba zaczynają się problemy z kręgosłupem. Jak jeżdzę na rowerze to jest oki ale dziś jak szłam to odczuwałam ból.

Agorana, wczoraj w zdjęciach, które losowo się pokazują w prawym górnym rogu, zobaczyłam Twoje i weszłam do Twojego albumu i zauważyłam fotkę z kajaków :) To była jednorazowa przygoda czy bawicie się w to czasem? Pytam, bo sama bardzo lubię i już zaliczyłam tygodniowy po Brdzie i weekendowy po Pilicy :) Za rok, może weźmiemy juz Filipa :)

CzescNATALIA - o masz Ci los!!! Dobrze , że Tobie i Malenstwu nic powaznego sie nie stało. Odpoczywaj i słuchaj grzecznie zalecen lekarza.AGORANA - trzymam kciuki za usg i daj znac po badaniu.

Już po spotkaniu , pogodę posłałam do was i teraz u mnie pada deszcz ja się tak nie bawię

zgłaszam kradzież, do mnie nie doszło i tez pada :-D

przez tą pogodę mam gastrofazę, ciągle chce mi się jeść - od rana wrąbałam już dwie kanapki z białym serkiem, potem jabłuszko całkiem spore i teraz bułeczkę no i co? mało mi!!! ślinię się już na obiad :-D

I ja się dziele z Wami pogodą.. U Nas dziś piękna wiosna nadeszła w końcu.:-):-):-)
Słoneczko świeci, temperatura wysoko na plusie... bo teraz to już koło 10!

Mój M. po wczorajszej imprezie - "40" kumpla- dziś biedny leczy wielkiego kaca. Biedoczek taki:-D:-D:-D:-D:-D
Ja już obiadek zrobiłam.... za chwilę się biorę za porządki....
Słoneczko jednak daje poweru:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Ja już nawet po obiedzie zaraz po Wiki do przedszkola a później idę do rodziców bo mama była dziś na kontroli u swojego ortopedy po zabiegu

Do góry