reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

U mnie 'czasem słońce, czasem deszcz' nie wiadomo czy wyjść na dwór czy nie ale ja na razie nie mam zamiaru. Muszę terroryście zrobić obiad.
Dziś znów dostałam ciuszki od znajomej i z tego co gada to jeszcze nie koniec. Nie mam gdzie tego składować. Chyba na allegro wystawię?:-):-):-)

reklama
Cisza,spokój od razu widać, ze weekend przyszedł. Ja zdążyłam się pokłócić z Dawidem o meble kuchenne. To jest taki tłok, że szkoda nerw. Idę laski spać, bo dziś wstałam raniutko i papa już mi się drze. Spokojnej nocki i słodkich snów życzą Asia i Hania:-):-):-):-)

Witam z rana. Musiałam o 7 zaliczyć toaletę i już nie zasnęłam:wściekła/y:. Za to zrobiłam pyszne śniadanko, wiosenne kanapeczki z jajkiem, sałatą, ogórkiem i rzodkiewką. Pychotka. Chyba córci też smakowało, bo mi teraz skacze po brzuchu;-).

Witam sie laseczki :-)

Sam,ale mi narobiłas apetytu,slinka leci...mniam,mniam :-):-):-)....w sumie to jeszcz nic nie jadłam ale po Twoim opisie lete do kuchni zrobić kanapusie :-):-):-).....

Miłego weekendu kochaniutkie :-):-):-)

czesc dziewczyny
za oknem wiosna juz pelna geba, a ja sie ciesze ze nadaje ciagle z wlasnego lozka, wczoraj wieczorem bylo mi tak slabo i tak mnie zoladek bolal ze zastanawiali sie czy mnie do szpitala nie zabrac, ale przeszlo a z dzidzia wszystko ok, bo harce juz od rana urzadza...

sam narobilas smaku, chyba musze meza obudzic zeby zrobil jakies sniadanko... w sumie sa pewne pozytywy lezenia plackiem ;-)

Witamy sie i my w ten słoneczny sobotni dzionek :-):-):-)
Sam kaaasiulka ale narobiłyście mi smaka :-):-):-) takie wiosenne śniadanko :tak: mniam mniam :-):-):-)
fioletowa powiem Ci słoneczko kochane, że cosik z tą nocką było nie tak :baffled: dla mnie to była najkoszmarniejsza noc od początku ciązy ... bolał i ciagnoł mnie brzuch, nawalało serducho ( kuło, szczypało) brakowało mi oddechu od poprostu horror :baffled: teraz już troszkę lepiej ale serducho daje dalej o obie znać :-( Dobrze, że niedługo idę do endokrynologa bo te moje zdrowotne jazdy może prowokować tarczyca :baffled: Zdrówka kochana i spokojnego dzionka :-):-):-)
slonce1 udanego spacerku z niunią i dużo słoneczka :-):-):-)

Ja dopijam kawusię do końca i jeżeli pogoda się nie popsuje uciekam na działeczkę obejżeć domeczek który kończymy stawiać ;-) jeszcze nie widziałam dzieła majstrów ;-) mogę się zdziwić (miło lub nie :-):-):-))
Miłego i wesolutkiego dzioneczka dla Was kochane mamuski :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki w ten piekny sobotni dzien. widze ze wiosna dzis wszedzie, wreszcie. ja dzis w domku, maz jak na razie nie pozwala mi nic robic. takze dzis leze i odpoczywam a na jego barkach sprzatanie i gotowanie. choc pogoda kusi spacerkiem....:-)

Do góry