reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

... a ja chyba zaraz wezmę sobie kąpiel, bo jakaś zmemłana jestem dziś od tego nicnierobienia.
Jutro mam wreszcie usg 3D - wprawdzie na 12 ale nie wiem czy rano jeszcze tu zajrzę, bo będę jechać z bratem mojego faceta i jego żoną (która jest teraz jakoś w 8 tc i tez ma wizytę) i zapewne wyjedziemy jakoś wcześniej.
...no i będę miała nagranie :)
Trzymajcie kciuki!

reklama
Sysia_waw będę się bardzo starać co by autko przed nadejściem dzidziuni wyprowadzić na prostą ... kicha by była jak bym staneła gdzieś w szczerym polu 200-300 km od domku ...
Sam GRATULECZKI 100-TECZKI :-):-):-)
AsiaJan86 kciukasy za wyniczki i powodzonka na horror-GLUKOZIE :-) ślubnemu powinnaś kuksańca w pustą łepetynę sprzedać za brak wyobraźni :szok: Ja jeżdzę zawodowo czasami do 800 km dziennie jak traska wypadnie i niestety obserwując drogi 99% imbecyli na drogach to faceci :crazy:
kaaasiulka SUPER niuski że z Wikusią już lepiej :-):-):-)

juluszka SUPER WIADOMOŚCI kobieta ma siłę walki , a to duży plus :tak: zobaczysz jak się w sobie zaweźmie to dzidziunie napewno zobaczy :tak:
stopi69 cosik w tym jest ... ja też AR tylko że minus i przed ciążą bez mięska mogłam się spokojnie obejść , ale teraz ... to dzień bez mieska dnie straconym ... taki prawie horror :szok: Słodycze też poszły w odstawkę ... czasami cosik na siłę do mordki wcisnę jak łepetyna zaczyna boleć ...
agorana kciukasy zaciśnięte :-):-):-) może bebiś puści ;-) do mamusi :-):-):-)
robaczek_25 kciukaski zaciśnięte :-) czekamy na info :-):-):-)

dzieki dziewczyny :tak:za wszystkie kciuki za moją podróż do Olsztyna- rzeczywiście obeszło sie bez niespodzianek a i zleciała ta podróż szybko....:tak:

dzieki za słowa podnoszące na duchu... liczymy w zasadzie na cud, Kochane!!!!:-:)-:)-(

dzisiaj czuje sie jakoś tak... nie wiem nawet jak... zmęczona czy cós innego mi dolega...sma nie wiem:no::baffled::no:
jutro na 8.30 jadę do laboratorium na badania: morfologia, mocz i toksoplazmoza
a w poniedzialek na wizytę, zobaczymy jak tam Stasiu sie czuje i rozwija

a w środę idę w końcu na USG połówkowe, także w przyszłym tygodniu ja proszę o kciukasy za wszystkie wizyty:tak::tak::tak::tak:

chyba dzis szybciej padnę:baffled::baffled::baffled:

w kazdym razie trzymajcie sie dziewczyny i dobrej nocki zycże, samych wygodnych pozycji :tak:,zeby i dzidzia byla zadowolona i śpiąca mama, no i bez zgagi oczywiście:tak:

a ja się witam wieczorowo. Wpadłam tylko na chwilke...szukałam przepisy na muffinki bo dzis dostałam przesyłke z forma i mam zamiar jutro piec. Ciekawa jestem co z tego wyniknie:)...no i musze znaleźc przepis na muffinki dietetyczne..bo inaczej bedę się mogła tylko oblizać:(...ta cukrzyca mnie dobija, cały dzień podporzadkowany mierzeniu cukru , przygotowywaniu i jedzeniu posiłków, bo trzeba jeść mało a często. Nieraz zdarzało mi się wypluwać jakąś przekąskę bo sie zaponiałam. Ale za to jak smakuje czekolada dla diabetetyków...codziennie jem kosteczke...mniammmm...jaka rozkosz:)

witam sie wieczorowo:tak:
dzisiaj mialam troche pechowy dzien, wywrotka na schodach i caly dzien w szpitalu pod ktg:baffled::no: na szczescie teraz jest lepiej, w domciu jestem i mam lezec caluski miesiac:sorry2::sorry2: nic nie podnosic.....
najadlam sie wkoncu i mykam spac:sorry2:
teraz bede miala duzooo czasu na bb:tak:

Agorana czekamy na wieści:-)
A mnie coś dopadło wczoraj czy przedwczoraj. Swędzą mnie ręce tak do łokci, wysypka praktycznie żadna a szlag mnie trafia. I taka skóra od przedwczoraj jakaś suchawa w tych miejscach.... Zastanawiam się czy to banany mnie tak urządziły, czy woda z mydłem do dezynfekcji, bo przed wczoraj było chłodno i w pracy umyłam tym łapki i niedosuszone na chłód spory były narażone przez dłuższy czas. A po owocach zazwyczaj mi puchły powieki przy okazji...
A ja jutro przed 13 na wizytę i twż proszę o kciukaski:tak:;-)

reklama
Do góry