reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Cześć kobiałki!

Ja dopiero po śniadanku :) a zaraz chyba skorzystam z pierwszego dnia wiosny i wybiorę się z rodzinką na malutki spacerek. :)

Stopi te rodzinne wizyty są rzeczywiście męczące - u mnie to się zapowiada jutro :) ...a tak mi się nie chce sprzątać!!!! Może sobie odpuszczę ? ...za to jakiś ekstra obiadek zrobię :)
...i dzięki wielkie za odpowiedź w sprawie zmiany koloru włosów - chyba rzeczywiście będę musiała jeszcze z tym poczekać.
...a Lenka piękne imię!

Asiu super, że macie już wózek dla Hani :)

Natalia skąd ty kobieto bierzesz tyle energii??? Podziel się, bo ja mam braki w tym względzie :)

No i oczywiście słoneczne pozdrowionka dla wszystkich wiosennych ciężarówek :)

reklama
ech leżenie ma swoje korzyści - mąż z listą w ręku pojechał na zakupy
ale ja się pytam dlaczego jak jest ładna pogoda to ja muszę leżeć - ja chcę na spacer....

Witam sie w południe :-)

U mnie też niby wiosna ale wieje,buuuu :szok:....Nocka w miare mineła spokojnie a jeszcze by było lepiej gdyby nie siuski :-D,juz taki nasz los ciężarnych :tak:;-):tak:...moje dziecko wstało juz o 6,myslałam ze ja normalnie ubiję :-D a teraz chodzi,ziewa i marudzi,normalnie tylko powiesić ;-)......

pozdrawiam niby słonecznie :-);-):-) i milusnego weekendu :-):-):-)

Witam:-)
Dziewczyny gdzie Wy widzicie ta wiosnę??!!:confused::confused::confused::confused::confused:
U nas wieczorem w nocy wiało, sypało i tak w kółko. O 23 byłam na wieczornym spacerze z psem to śniegu na parę cm. :szok::crazy:
C prawda dziś wyszło słoneczko ale ja cały czas widzę śnieg!!!:-(

Marzanna utopiona a tu nic nie działa....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja ogarnelam troche chate a teraz zabieram zwierzaka i na spacer bo widze ze juz na glowe dostaje od siedzenia w domu ;-) Lata z pilka jak oszalaly i jeszcze zaraz cos narozrabia :tak: Maluda chyba tez sie cieszy na spacerek bo zaczela kopac jak oszalala :szok::-D
Iwon przesylam Ci troche promykow zeby sniegi stopnialy :tak::-)
Slonca Wam zycze dwupaczki :-D:-D:-D

Witam się i ja

Pogoda zachęca do spacerów ale zimny wiatr zdradza, że to słońce to taka mała zmyłka. Ehh u Nas zawsze pizga ;-)
Stopi no taki nalot rodzinny to faktycznie "czysta przyjemność"
Asia gratuluje zakupu
e_mamo no i gratki pobudzenia kopniaczków, moje dziecię wewnętrzne urządza mi dzikie harce aż jestem w szoku że już tak mocno daje.
Natalia gratuluje powera no i zakupów :tak:

Ja wczoraj zawinęłam się do mamy, zrobiłam zakupy do domu, upominek dla ślubnego oraz pierwsze zakupy dzidziusiowe :tak: Starszak dostał podkoszulki i piżamkę a dzieć wewnętrzny bodzioszki i spodenki - zielone. Normalnie mi się micha ucieszyła. Tylko dla siebie nic, ale nadrobię za tydzień jak konto mi firma zasili :-D Wieczorem mieliśmy małe spotkanie towarzyskie a dziś czeka mnie obiad z teścichą z okazji urodzin jej syna a mego męża - muszę więc walnąć sobie strzała na znieczulenie i jakoś przebrnąć przez jej głupie uwagi :-p

Witam :-D
Wiosna przyszła jupiii
Słoneczko od rana świecki , za ciepło niby nie jest ale mi wystarczy SŁONKO ! Mam nadzieje że zima już nie zawita. Miłego dnia wszystkim :tak:

Ja po spacerku-troszkę wieję ale idzie wytrzymać.
Na obiadek wciągłam michę żurku i czuję się jeszcze nie spełniona. Kupiłam sobie w sklepie rybkę wędzoną to sobie później skonsumuję.
Anika ja również gratuluję Ci zakupów. A i cierpliwości dużo życzę na obiedzie z teściową:tak::tak::tak:
Iwonka a Tobie w szczególności śle słonka, bo widzę że zgłodniała jego jesteś:-):-):-):-)

Witajcie po dlugiej przerwie.Dzisiaj tez moglabym caly dzien przespac,jestem padnieta.U nas ladna pogoda,sloneczko grzeje-jak to na wiosne :) buziaki i pozdrawiam.

reklama
Kochane, wiosna idzie!!!
Asia, pamiec masz niezla:-D

Ja na nogach od szostej, wiec troche juz roboty zrobione, jeszcze tylko zakupy mi zostaly i praca, ale tylko trzy godzinki.
Nawet juz poranny spacerek zaliczylam, bylo przyjemnie:happy:
Wieczorem idziemy do znajomych, szykuje sie ciekawy wieczorek.
Teraz zasiadlam na chwilunie z kawka, bo musze moim maturzystom sklecic jakas dedykacje do ksiegi pamiatkowej, ale mi to nie idzie, bo Mala szaleje, zaczepia mnie i zamiast pisac, to sie wyglupiamy:-)

Do góry