reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Czesc,

U mnie tak ładnie było do południa, a teraz pochmurnie sie zrobiło.:-(

Cos na wesoło - babcia przytargała mi wór z sukienkami dla dziewczynki. Z 30sztuk sukienek, wyprodukowanych w Rosji w 1986 r:szok::-D:-D:-D I one jeszcze tak smierdza jak kiedys rzeczy kupowane na bazarach od Rosjan. nie wiem czy wiecie o jaki mi zapach chodzi. No i co ja z tym teraz zrobie ???Jak uda sie pozbyc tego zapachu to chyba szmaty do mycia podogi bede miec :-D:-D:-D Moja babcia ma wszystko - ostatnio dała mi szpileczki zakupione w Domach Towarowych Cetrum w 1980 roku :tak:

Zycze wszystkim udanej soboty.

Stopi kocham Twoja babcię:-):-):-):-) lux kobitka z niej.
Ja właśnie wróciłam od koleżanki-latam dzisiaj po dworze jak kot z pęcherzem:-):-) nie umiem wysiedzieć w domu.
Mój mi truję nad głową, bo dostaliśmy zaproszenie od znajomych na wieczór a on chcę pić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i już mnie denerwuję:angry::angry::angry::angry::angry:

Stopi świetną masz babcie:-)
Asia może nie bedzie tak źle na tym spotkaniu:tak:
Ja spadam na trochę bo w pracy problem. Jak ja niecierpię jak coś się dzieje jak jest weekend!!! Kurna oni mi potrafią zepruc nastrój. Szkoda mi tych zwierzaków jedynie, bo pracowników to pod jedną ścianę i na odstrzał. Pewnie sie pojawie za jakies 2 godz. Trzymajcie kciuki coby poszło gładko.:-(

Witam sie wiosennie :-)

U mnie jak najbardziej wiosna przyszla. W cieniu 13 stopni i ani jednej chmurki, wiec pol dnia ladowalam akumulatorki, spacerowalam i wygrzewalam sie na balkonie mmm pelnia szczescia po tych chmurnych dniach. I oczywiscie myslalam o was zeby wam troszke tych promyczkow podeslac, bo samolubna nie jestem :-)

Stopi babcia rzeczywiscie zaszalala :-)

Asia mimo wszystko udanego wieczorku

Gabiaz kciuki zacisniete zeby tak zle nie bylo

I zycze wszystkim milej niedzieli z duza doza sloneczka :-)

Witam sie Kochane po kilkudniowej przerwie:-)
Mam nadzieje,ze u Was wszystko dobrze,zaraz poczytam zaleglosci,to sie wszystkiego dowiem;
pozdrawiam cieplutko:-)

Hej kobitki powróciłam:tak:
Krówka załatwiona, poszło jakoś. Cholera po co ja zostawałam weterynarzem??? A mogłam spokojnie siedzieć na tyłku w biurze.... Tylko pewnie długo na takim spokojnym stanowisku bym nie usiedziała... Taka ze mnie latająca dusza....:tak::-)

Gobiaz jesteś weterynarzem??
Zawód moich marzeń młodzieńczych....:tak:;-) Ale nie zdecydowałam się w końcu na akademie i zmieniałam preferencje....:-D:-D

reklama
stopi wypierz i oddaj co cepelii -na pewno dostaniesz troche grosza :] jelsi nie chcesz ich zatrzymac :]

A ja dzis skoczylam pierwszy rozdzial mojej pracy licencjackiej -teraz musze oddac promotorce i uslyszec jej opinie na temat mojej pracy i biore sie za metodologie a pozniej za pisanie 3 rozdzialu czyli opracowanie badan :]

Do góry