reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam i ja.
Mój hrabia raczył się odezwać wczoraj jak tylko się położyłam, a było to koło północy, do północy siedział cicho, czym byłam naprawdę zaniepokojona. No, ale na wieczór skopał Mamusię, więc jest ok. Z tej okazji na pewno jakieś zakupy będą grane...
Każdy powód dobry, hehe.

Czesc Dziewczyny :-)
To sobie pospalam :tak::-D normalnie moglabym brac udzial w maratonie :-D Sloneczko za oknem pieknie swieci ze az chce sie dzialac :tak: Zjem sniadanko i lece troszke ogarnac pokoje bo kurz sie czepia do wszystkiego :szok::zawstydzona/y:
Asiu gratuluje udanego zakupu :-)
Stopi wspolczucia :tak: Pamietaj ze to Ty jestes matka i twoje slowo ma wieksza sile :-)
Milego dnia kobitki :-)

Ostatnia edycja:
Witam ciężaróweczki :-D

Monia dużo zdrówka dla synka :-)

Asiu gratuluję udanego zakupu

U mnie czasem słoneczko przebija się przez chmurki. Trzeba się zaraz ogarnąć i na jakieś zakupki wybrać.

Miłego dnia laseczki

witam sie i ja;-)
wczoraj zaszalalam, bo piekna pogoda byla, wiec okna pomyte, wom odpajeczony, odkurzony, podlogi umyte i wypastowane:tak::tak: i pranko zrobione:-D:-D nawet nie straszno mi bylo do pracy isc, i w sumie do 23 pracowac, bylo lekko i przyjemnie:-):-) wplyw slonca:-D:-D:-D
ao a dzisiaj slonca nie ma ale humor nadal dopisuje:tak::tak:
teraz lece na zakupy z mamuska:-D:-D:-D tatusiek za szofera robi, i czesem biedna corcie finansowo wspomoze:tak::tak::tak: hehe
milego dnia kobietki, moze wieczorkiem po pracy sie odezwe, jak nie bedziecie spaly:-p

Witam!!! Wioooosna nadciąga chyba!!!!
Aż sie chce żyć dziś od rana:-D
Chyba sie wybiorę na spacer, nie samotnie bo mam do lipca towarzysza, który wszędzie ze mną chodzi;-)
wstawiłam pranko, zaraz wywalę pościel na balkonik:-)
I pomknę chyba połazić.
Wiecie co, moje dziecię chyba bedzie bardzo muzykalne. Kręci się jak szalone jak puszczam muzę szczególnie dosyć głośno. A uwielbiamy muzyczkę w aucie sobie podkręcić:happy: Więc jak się nie rusza dłużej to wlączam muzyczkę i już po chwili wiem że jest wszystko ok. Zmykam na razie!! Papa

reklama
'A wiosna przyszła pieszo, już ptaki za nia spieszą, juz trawy przed nia rosną i mówią Witaj wiosno' to mój wiersz z przedszkola więc się nim przywitałam, bo wiosna w pełni:-):-):-):-)
Poszalałam dziś ze spaniem i garowaliśmy do 10.30 a co tam.
Zaraz zmykam na jakieś zakupki , bo nie mamy nic papu. Miłej soboty laseczki.

Do góry