reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Ja jak juz nie moge doczekac sie kopniaczkow to .... delikatnie klade sie na brzuchu ... niezawodny sposob :-D albo jem kiwiny :-D

kiwiny mi wyszły kilka dni temu:baffled:
A położyć się na brzuchu to bym raczej nie zaryzykowała w moim aktualnym rozmiarze:-D:-D:-D

Robaczku- ulga wielka :tak::tak:

Tak kiwinów mi trzeba, brzoskwiń i igrzysk!! :-D:-D:-D

Ja jakos w dzien nie potrafie zasnac tylko sie mecze i krece a sen nie przychodzi :-( Za to nocki mam czasami 12 godzinne oczywiscie z przerwami na siusiu :-p

Ja jakos w dzien nie potrafie zasnac tylko sie mecze i krece a sen nie przychodzi :-( Za to nocki mam czasami 12 godzinne oczywiscie z przerwami na siusiu :-p

Ja na szczęście mam w ciąży taki sen, że wystarczy mi położyć głowę na poduszce i już mnie nie ma. Od kilku dni znowu codziennie ucinam sobie komara:dry:

Kasiu bardzo meczace :tak: Czasami jak wyjde w nocy to pozniej z godzinke sie mecze zeby zasnac ale potem to do 10 potrafie nawet spac jak mi nikt nie przeszkadza :-) A ze jutro sobota to mam zamiar sie byczyc jak najdluzej wkoncu kiedys trzeba odpoczac ;-) Dobranoc Kochane Mamuski :-)

heidi nie to ja ide jak lunatyk na siu siu :] moj sie smieje ze nawet sobie ze mna pogada a ja i tak nic nie pamietam ide sie wy siusiac i klade sie spac i tyle :] jesli nie chodze na uczelnie to spie do 10 a jak chodze to do 6 :|

dobranoc Heidi

reklama
Do góry