reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

hejka...nadrabiam zaległości w czytaniu forum i mam stresa...kiepsko widze!!!...słyszałam, że to mozliwe w ciąży ale żeby az tak nagle...gapie sie w ten monitor jak stara baba. A może to tylko zmęczenie bo od paru dni "połykam" ksiązki podesłane przez kumpele. Mój małżon stwierdził wczoraj, że powinnam czytac jakieś ksiązki techniczne bo mu syna zmarnuje tymi romansidłami...:)

reklama
Obiadek przygotowany :-) wiec korzystam ze sloneczka i lece z psiurkiem na spacerek zanim slubny wroci glodny z pracy ;-) Slonecznego popoludnia laseczki :-) Buziam w brzusio :-):tak::-)

dzien dobry wszystkie mamusie ja rowniez witam sie z wami serdecznie niestety tym razem w ponura srode jest ogolnie cieplo10 c ale nie ma slonca:no: jest ciemno:-(
KASIA KOM ;tak jest zawsze z innimi maluchami ale jak juz bedziesz brala swoja dzidzie na raczki zupelnie inaczej:tak:ale ogolnie fajne uczucie takie malenstwo trzymac:tak::happy:
BEATKA1973;jak najbardziej sle sloneczko ale niestety nici z dzisiejszego dnia u mnie ponuro:-(
DOSIA24;wspolczucia po wizycie, odpoczywaj sen to dobry doradca:tak:
ROBACZEK;ja proponuje abys w takim razie zrobila sobie pasemka moze nie bedzie tak bardzo widac, przykryje te czarne a zawsze doda troche odnowienia i koloru zywego z paseczkami:tak:;-)
MAMUSIAM;nie przejmuj sie te klucia to ok :tak: usiac wygodnie na kanapie i nozki wyciagnij wyskolo przed ciebie aby krewka ci plynela plynnie :tak::tak:poczujesz sie lepiej:tak:
GABIAZ; najlepiej na dola ogladnac sobie jakis dobry film i oczywiscie :tak::tak::tak:jakas przekaske DOBRA;-)
NATALIA SE; to super dobry humorek po fryzjerze zawsze poprawia;-)a jak mezus zaskoczony ???:-)
ANIKA 79; gratulacje chlopczyka :tak:moze nie bedzie tak zle z tymi skarpetkami dla odmiany wszystko w szafie poukadane;-):happy:
ASIAJAN 86; Mazury raczej nie najlepszy pomysl w takim czasie, ta podroz mogla by cie wykonczyc :no::no:ale za to gratulacje udanych zakupow:-):tak:
KARINKAA74; CYRK ale fajnie tez bym sie wybrala :tak:musiala byc frajda dla dzieci pozdrawiam:-);-)

No i pozazdroscilyscie slonka:angry: dzis juz zimno i ponuro:-(

Mialam jechac do sklepu, ale mi sie odechcialo. Kupilam sobie dwa dni temu dwie fajne sukienki, ale musze zmienic rozmiar, bo okazalo sie, ze sa za duze. To bylo mile:-D
Teraz obiad, potem do szkoly, pracy i kolejny dzien ucieka...

Hej kobitki witam się i ja. U nas wietrzyk "delikatny" aż mi autkiem po drodze rzucało i musiałam ściskać kierownicę, poza tym sporo słonka było.Ja mam nadzieję,że taka pogoda i wiatr to nam w końcu wiosnę przywieje. Byłam dziś w 3 sklepach z meblami i nic kompletnie nie ma co by mnie urzekło. Czy ja taka wymagająca jestem:confused: Normalnie brak mi słów i chyba będe się musiała zaopatrzyć w takie rzeczy na śląsku i sobie je wysłać na drugi koniec Polski....
Poza tym to jeszcze bym coś pożarła, a czuję że mam już pełniutki żołądek. Masakra jak struś się czuję dziś- tak wszystko łykam....

Moje przeziębienie przeszło na Dawida i obydwoje smarkamy jak nie wiem. Spać mi się chce cały dzień i ogólnie taka jakoś nie wyraźna jestem.Chyba będę nieźle chora. Sprzęty nam dziś przywieźli:-):-):-):-)

Witam buty kupione sunienka bedzie gotowa za tydzien i udziela mi sie juz strach i trema przed tym wielkim dniem
brakuje tylko mi sil na czytanie moze kiedys to nadrobie a wy takie jestescie kochane i wybaczycie moje lenstwo i nie obecnosc na forum

reklama
O rety ;-) ale tu tematy chodzą,chipsy,cola,browar :-):-):-)...fajnie tak poczytać przed snem....:tak:;-):tak:.....smacznych,kolorowych senków życzę !!!!

Do góry