reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Tu ja 'wódz kapiący nos' odmeldowuję się, że mykam spać. Przez Dawida chodzę wcześnie spać i budzi mnie prawie razem z kurami:-):-):-) Terrorysta. Jutro mam opiekę nad Antoniną. 8 miesięczny bobas to już ma sporo do powiedzenia np to, że na rączkach najlepiej:-):-):-)
Kolorowych snów Kochane i odpowiedniej pozycji:-):-):-)

reklama
A ja dzisiaj dziabłam Reddsa malinowego-oczywiście łyka ale był taki pyszniusi, że nie da się tego opisać. Ostatnio stwierdziłam, że już nigdy nie napiję się czystej wódki. Nie mam weny już do żłopania tego świństwa. Nie odmówię piwka po ciąży ale wódka została wykreślona z mojego życia i może nie istnieć. Teraz serio zmykam.

Witam :-)

Ja dziś cały dzień na nogach. Mam teraz taki czas że w ogóle nie czuje, ze jestem w ciąży!!!
W przyszłym tygodniu zaczynam szkołę rodzenia. Ciekawa jestem jak będzie.

Proszę nie piszcie mi tu o winkach, piwkach. Przede mną na ścianie wiszą buteleczki czerwonego wina i tak ładnie sie do mnie usmiechaja. A ja cwieze silna wole, choc mam taka ochote...:zawstydzona/y:

ANIKA - to ja zamierzam iść w Twoje ślady i w czerwcu podróżowac. Oczywiscie na tyle na ile to będzie mozliwe.

Ja mam przed sobą zapasy w postaci różnych rumów, likierów i win...Muszą trochę poczekać, ale jak się kiedyś dorwę...:tak:

u mnie barek też pełny, tylko M czasem korzysta:-( Asiu u mnie wódka zawsze była wykreślona, nie znoszę tego paskudztwa, ale innymi specyfikami nie pogardzę, oj nie;-)

Jejku, tak sobie postanowiłam obejrzeć w tv coś na chwilę i mi się oko zamknęło tak do teraz. Ale mykam spać to może rankiem wstanę szybciej i napiszę zadanie z angielskiego na popołudnie. Mam totalne odmóżdżenie i brak weny do nauki. Ale muszę bo w przyszłym roku chcę zmienić pracę a tam jest egzaminek z angola. Tak więc ta perspektywa dodaje mi nieco sił, aczkolwiek ciąża radośnie mi blokuje moje myślenie:szok::tak:
A co do alkoholu to też mam wielką ochotę i przed świetami dostałam wspaniale wyglądający miód pitny, ale poczekam z wyżłopaniem jego do chwili po porodzie;-) Jak już będe mogła, mam nadzieję,że do tej chwili dotrwa ten mój zapasik skromny:tak:
Słodkich snów drogie lipcóweczki.:-) Mykam spać z ambitnym planem wczesnego wstania:confused::-D

Witam
a ja spać nie mogła już przed 6 miała oczy szeroko otwarte i się gapiłam w sufit pogoda straszna że nawet z małym do przedszkola wyjść się nie chce :baffled:

czesc dziewczyny!

pogoda fajniutka:-), a noc też jak i u Ciebei izabell96 kiepsko przespana:crazy:, ale moze w dzień nadrobie...:tak:
ale najważniejsze,ze głowa mnie juz nie boli:-), bo wczoraj caluski dzien mialam przez ten ból z głowy ;-)
milego dnia wszystkim zyczę:-D

cześć laski

I do mnie dotarła zima, w nocy spadł śnieg, nad ranem deszcz a na to znowu śnieg i za oknem mamy klasyczną breję, bleeeh

reklama
Do góry