Witamy się serdecznie :-):-):-) pogoda u nas do d..y, wieję jak by się ktoś powiesił
dobrz, ż
e niepada ... Wczoraj cały dzionek od 9 rano na obrotach ... auto do serwisu na przeglądzik (oj schudnie mi portfelik schudnie i to bardzo ) psiaki do lekarzy tu też groszem n ie gardzą ... i jak tu myśleć o zakupkach dla Roxanki ... to musi jeszcze poczekać. Zdążyłam troszkę Was poczytać i poodpowiadać teraz porywam psiarnię na spacerek :-):-):-)
Miłego dzionka i dobrego humorku :-):-):-) buziaczki :-):-)
olivca jak ja Wam zazdroszczę tego święta :-):-):-) SUPER macie z taką tradycją :-):-):-)
kaaasiulka buziaczki :-):-):-) co fakt to fakt bezsenność troszkę męcząca , ale ja z natury niecierpię spać więc łatwiej jest mi się z tym pogodzić :-) Co do córuni wyściskaj niunię od nas , przeczytaj jej przed snem bajeczkę o pięknej królewnie i koszmarki przejdą same :-):-):-)
agnieszka...24 GRATULACJE WYMARZONEJ DZIEWUNI :-):-):-) Co do imionka Chantal(czyt.Szantal) brzmi ślicznie :-):-):-)
Anika_79 mnie ciągnie do czerwonego wytrawnego winka, ale ostatnio napadło na kieliszeczek adwocata :-):-):-) na samą myśl, że miała bym go nie tknąć dostawałam piany na pysiu :-):-):-) moja mama opowiadała, że ja znów będąc w brzuszku u niej dopominałam się o piwo porterowe (nienawidzi go do tej pory i przed ciążą też go za żadne skarby do ust nie brała) i tak mi do dziś zostałao kocham wszystko co gorzkie, cierpkie i kwaskowe :-):-):-)
fioletowa witam w klubie :-):-):-) ja tylko jak wejdę do gabinetu moje żyłki robią czary mary i znikają z łapki :-):-):-) dlatego każde pobieranie kończy się BIG wylewem
monia1021 jeszcze troszkę poopowiadaj a mi ślina lapka zaleje :-):-):-) jak ja kocham GINESSA mniam
Wszystkikego naj naj dla synusia :-):-):-) i teraz Ty myszko prześlij nam choć pół promyczka ;-):-)
Sam ja właśnie w niedzielkę balowałam na 1 roczuku a Majeczki córci znajomej :-) Bardzo ładne imię :-):-):-)
AsiaJan86 gratuluję zakupków i zdrówka słoneczko dla Ciebie :-):-):-)
Anika_79 wstępne
GRATULECZKI CHŁOPTASIA :-):-):-) będziesz jak mafijna mamuśka ;-) jedno słowo i cała męska grupa na Twoje zawołanie :-):-):-)
stopi69 słoneczko 4 to taki standardzik :-):-):-) pobudka 11-12 norma :-):-):-) a co do siostrzyczki no cóż taka "mała" czpiotka z niej i może właśnie za to jaka jest tak BARDZO JĄ KOCHACIE :-) fakt to wynoszenie to duży kłopot, ale może uczulcie wychowawców w szkole niech troszkę nad tym panują i bardziej pilnują wychowanków i ich rzeczy
.
dosia24 współczuję
nie to jutro czeka
a pozatym zdrówka dla Ciebie i bebisia :-):-):-)
mamusiaM głaskani i zdrówka dla brzusia :-):-):-) napewno wszystko będzie dobrze :-):-):-)
*Alicja* co fakt to fakt ale panowie przeważnie mają dużo piękniejsze włoski niż my ... Czasami im bardzo zazdroszczę u mnie pięć włoskó w na krzyż ;-):-)