reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam sie i ja, dzis wyjatkowo wczesnie:tak: niestety rano zaliczylam juz badanka i tak mi sie menda wbila ze mnie cala reka boli.:baffled::crazy:
do tego od wczoraj pobolewa mnie brzusio. na poczatku myslalam ze to zoladek, ale teraz wiem ze to jednak nie to. twardnieje mi bebenek i tak dziwnie kluje. wczoraj caly dzien przelezalam i dzis zamierzam zrobic to samo, sprobuje jeszcze przeniesc wizyte na jutro, moze sie uda. jak na razie nospa pomaga.
Asia ja tez bym nie ryzykowala jednak tego wyjazdu w czerwcu, ale decyzja nalezy do Ciebie.
u Was tez tak wieje??? koszmar jakis...:no:

reklama
hej lipcówki:-)
u nas pada deszcze ze śniegiem i jest okropnie, a pasowałoby się wybrać do sklepu, chyba wsiadnę w samochód bo na spacer w taką pogodę nie mam chęci:baffled:

ja też miałam farbowac włosy ale teraz się zastanawiam czy nie poczekać jeszcze trochę i całkiem ściąć tą czarną część, skoro już mam odrosty na kilka cm to moge mieć i dłuższe;-), a znudziły mi się czarne włosy ale ciężko żeby złapało inny kolor, na moich naturalnych ciężko łapie a co dopiero na czarnych... zresztą nie mam pomysłu na nic więc rosną i straszę:sorry2:

Asia
w czerwcu na taki długi wyjazd też bym się nie zdecydowała, za blisko terminu porodu, nigdy nie wiadomo co się może zdarzyć..

Hej Dziewczynki :-).

Dosia, mnie też coś brzusio pobolewa, nie mogłam dziś wstać z łózka i dojść do łazienki :dry:. Później już było nieco lepiej, ale nadal czuję takie delikatne kłucie. Mi czasami brzuszek twardnieje po jakimś wysiłku, np po pokonaniu schodów. Po chwili wraca do normy. mam nadzieję, że to jednak nic poważnego. ja mam wizytę kontrolną dopiero 6 kwietnia :dry:.

Witam sie i ja :-)
Od rana jest sloneczko i wszystko byloby fajnie gdyby nie ten straszny wiatr :wściekła/y:wrr Jak wyszlam do sklepu myslalam ze mi glowe urwie :tak: a przez okienko tak ladnie wyglada :-p
Asiu ja bym nie ryzykowala tak dlugiej podrozy ale to Wasza dcyzja.
Milego dnia dziewczyny

Witam się. Kryminalnych zagadek nie obejrzałam, bo padłam jak małe dziecko.
No ja też się strasznie waham nad tym wyjazdem i Dawid tez nie jest do tego przekonany także pewnie nici będą z wyjazdu ale na wszelki wypadek zapytam się jeszcze lekarza.
U nas dziewczyny tak samo wieję jak nie wiem. Strach wyjść, żeby z powierzchni ziemi nie porwało.
Zaraz mykam do gminy łatwić pozwolenie na budowę a wyglądam jak 'pół dupy zza krzaka' bo poszłam w mokrych włosach spać i możecie sobie tylko wyobrazić moją fryz:szok::szok::szok::szok:

Witam laseczki :-)

U mnie słonko,huuurrrraaa,ale zajefajnie wieje,huczy,buuuuu :szok::szok::szok::szok:....
Ha!!! ja tez poszłam wczoraj w mokrych włosach spac,a do tego mam kręcone ale je prostuję,dzięki temu co prostownice wymyślił :-)...zabiłabym tego co mi takiego szopena zafundował na głowie od urodzenia :angry:,ale nigdy nikomu nie dogodzisz bo jak kręcone to chcą proste a jak proste to kręcone....eeeeeeeee :-);-):tak:....ale nic fryz trza zrobic,odiadek,jakies zakupki i na 16-stą do gina,i cału dzien w dupce o!!!!!

Asiu,ja tez bym nie jechała,za długo chyba,w pierwszej ciązy,w ostatnim miechu jechałam z Bydgoszczy do Poznania,bo mi sie zachciało do Ikeii za zakupy :-) nie powiem co czułam cała drogę :szok:...nigdy więcej :no::no::no:.....

Przyjemności :-):-):-):-)

ja z m-c temu scialam wlosy :) mialam do pasa, a teraz mam do ramion,:) coz za ulga, odrazu lzej :D nigdy nie czulam sie dobrze w az tak dlugich wlosach, ale chcialam chyba dorownac mojemu mezulkowi, ktory ma od lat wlosy do pasa (tylko moje wlosy przy jego wygladaly delikatnie mowiac szczuplo :-D )

agnieszka...24 gratuluje :-D mi się bardziej podoba Chantal - jeszcze się z nim niespotkałam więc jest orginalne...

AsiaJan86 ja w połowie czerwca mam jechac nad morze i moja lekarka mówi że jak chce i będe sie dobrze czuła to nie ma przeciwskazań...

reklama
Alicjo włosy do pasa mam tylko jak sobie przedłużę więc gratuluję wam obojgu wytrwałości w zapuszczaniu :tak:
Asiu ja nie powinnam Ci doradzać w takich sprawach bo podróżowałam całą ciążę, Radom, W-wa w 7 miesiącu na komunię jechałam, na dwa dni przed porodem pławiłam się w jeziorze na Kaszubach, ale ja wariatka jestem ;-)z drugiej strony, to nie jest koniec świata bez szpitala, a kartę ciąży i badania lekarskie można zabrać ze sobą ;-)

ja poszłam do sklepu i choć słońce się przebija to wiatr zimny jak w grudniu :baffled:

Do góry