reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dziś jakiś dziwny dzień u mnie wody nie było hmmmm :dry: później jak była to brudna ale po jakimś czasie była juz ok tylko że zimna i w garnku grzałam aby głowe wymys brrrr :baffled:

reklama
Spadam laski, bo mam maraton filmowy. Najpierw m jak miłość potem 39 i pól i Kryminalne zagadki Miami. Wczoraj padłam jak małe dziecko. Humor mi się trochę poprawił to od razu lepiej się czuję. Do jutra laseczki. Słodkich snów.

Witam w pochmurny, ulewny wtorek. U mnie własnie zaczyna grzmieć a ja dziś sama w łóżeczku M na służbę pojechał :-:)-( i nie będę miała do kogo się przytulić Od lipca będzie synuś mamusie ratował :-D

Agnieszka gratuluję córci. Mi osobiście podoba się Chantel :-)

Asia ja bym na waszym miejscu nie jechała. Gdyby była godzinka jazdy to jeszcze, ale 7 ciut za daleko:tak:

Miłego wieczorku :-) ja zaraz uciekam do wyrka bo jutro o 8 trzeba wstać i do dermatologa :-(

Witam lipcóweczki :-)

Beatko - pewnie, ze jest kochana. Ale dzis znow: wynoszenia rzeczy z domu rodziców c.d. Cały plecak gdzies posiała w szkole!! I to po raz kolejny!!!!!!!!
A co problemow ze snem – to ja zasypiam o 4 rano, a budzę się o 12tej.I kurcze buzik dzis nie zadzwonił i zaspałam na spotkanie.

agnieszka...24 - gratulacje!!!! A co do imienia to mi chyba bardziej podoba się Cathlee. Choc tak naprawde oba sa sliczne.

AsiaJan86 – gratuluje udanych zakupów!!! Jak ja ze swoim dojde do ładu i dojdzemy do 100% zgody i w czerwcu będziemy razem to wpadajcie na Mazurki!! Ja mam taki warunek postawiony, ze jak mamy być razem to musze latem siedzieć jak najwięcej w jego rodzinnym miescie – Mragowie. Fakt podróż masz długą, ale jak się będziesz dobrze czuc to co widzimy się na Mazurkach ???
Jak będziemy razem, to ja będę tak kursować WAW-Mrągowo i kto wie jeszcze urodzę na Mazurach ??

Co do alkoholu to ja mam wyrzuty sumienia. Bo ja przez pierwsze 7tyg nie wiedziałam, ze jestem w ciąży. Niestety 2 razy zaliczyłam za mocno zakrapiane alkoholem imprezki. Strasznie mi to w głowie gdzies tam siedzi :baffled: No i z 3tyg temu nie wytrzymałam i wypiłam lampke wytrawnego czerwonego winka.

Witam
wiecie co śnieg jest :szok::nerd: a ja już chcę wiosny a nie tej chlapy
Brzydka pogoda nic się nie chce robić :crazy:
I rano jeszcze budzik miała źle ustawiony i już od godziny nie śpię.
Jeśli chodzi o alkohol to ja czasami wypiję sobie Lecha free, a w poprzedniej ciąży pod koniec tak około 1 m przed terminem miała zalecenie aby jedną szklaneczkę wypić bo coś tam była już nie tak z wynikami moczu a jak piłam zioła to nie dość że bolał mnie żołądek to jeszcze po nich wymiotowałam :baffled:

Witam z rana. Pogoda u mnie dziś lepsza, więc od razu humpr lepszy.

AsiaJan to wasza decyzja, ale ja też bym nie ryzykowała wyjazdu w czerwcu.

reklama
Do góry