reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

witam sie i ja dzisiaj w swietnym humorze:-D:-D:-D
sloneczko caly dzionek dawalo, 15 stopni:-):-) tylko wiatr straszny, ale co tam:tak::tak:
no i najwazniejsze, po pracy pojechalam do polskiej fryzjerki, i jestem nowa, odrestaurowana i szczesliwa:-p:-p jak to taki wypad humor moze poprawic;-);-):-D:-D teraz odgrzewam sobie obiadek, bo burczy mi w brzuchu...
i jeszcze musze dzisiaj chalupe ogarnac, ale z moim entuzjazmem dzisiaj niczego sie nie boje:-D:-D, zajrze wieczorkiem:tak::tak:

reklama
Ja się tak zastanawiam czy nie odwiedzić fryzjera.... Mam ochotę na dodanie ciut innego odcienia swym czarnym włoskom. Ale czy się zdecyduję?? Trzeba zrobić rozeznanie w cenach i w salonach bo jakoś ostatnio na każdej ulicy coś nowego się otwiera.

Burza idzie tak jakby od strony Lorien...

a ja już się zapisałam do fryzjera na koniec marca oczywiście farbowanie i może jakaś fryzurka ale jeszcze się zastanawiam nad obcinaniem :tak:

no u mnie obciecie dosc zauwazalne:-D:-D
polowe mniej wlosow na glowie, i znowu mam moj ukochany blond:tak::tak::tak:
ja mialam czekac na fryzjera do kwietnia, jak do polski zladuje, ale ze moj sie rzucil na dzien kobiet, no to w droge i ciach ciach:-D:-D
tylko ciekawe czy mu sie spodoba... bo jeszcze z pracy nie wrocil:sorry2::sorry2:

no u mnie obciecie dosc zauwazalne:-D:-D
polowe mniej wlosow na glowie, i znowu mam moj ukochany blond:tak::tak::tak:
ja mialam czekac na fryzjera do kwietnia, jak do polski zladuje, ale ze moj sie rzucil na dzien kobiet, no to w droge i ciach ciach:-D:-D
tylko ciekawe czy mu sie spodoba... bo jeszcze z pracy nie wrocil:sorry2::sorry2:

brawo! kocham i popieram takie metamorfozy! :tak:
wróciłam z USG, szczegóły na odpowiednim wątku - wygląda jednak na to że będę miała syna. Do końca życia będę zbierać po nich skarpetki :-D

Kobitka od zestawu mi napisał, że już wysłała paczkę i na dniach czekam na nią:-):-):-):-)
Dziewczyny nie jadę w kwietniu nad morze:-:)-:)-:)-:)-( znajomym terminy nie pasuję, bo mają szkołę i dupa wielka. Za to wypad na Mazury wymyślili na 7 czerwca i tu schody, bo siostra mi pow, że sama podróż męcząca (ok 7h jazdy) i przystanki na sikanie co trochę, bo w ostatnim miesiącu podobno tak jest. I ogólnie nie wiem jak będzie wyglądać moje samopoczucie 20 parę dni przed rozwiązaniem. Chyba się nie zdecyduję jednak, bo boję się, że w każdej chwili mogę zacząć rodzić . Mój mi też gada, żebyśmy nie ryzykowali. Zapytam się jeszcze lekarza.

reklama
Do góry