reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Agnieszko,ja również gratuluję córeczki :-) co do imienia to mi się osobiście podoba Chantal :tak:;-)
....za mną też non top chodzi taaaaakie zimne piwko z soczkiem,szczególnie jak tak bardzo mi się chce pić :-) i tez jestem zdania ze szklaneczka raz na jakiś czas spoko :tak:....przyznam sie ze do tej pory zdarzyło mi sie to tylko raz bo przewaznie u mnie,w gronie rodzinnym i znajomych,pija wódeczke:tak:.
Po porannym deszczu i do mnie doszło słonko tylko co z mi z tego jak tak wieje :szok::szok::szok::szok:...........

reklama
Witam. U mnie dziś paskudna aura. Rano padł śnieg, potem trochę słońca, a teraz leje jak z cebra. Dobrze, że się z domu ruszać nie muszę.
Agnieszka gratuluję dziewczynki. Oba imiona bardzo ładne:-).

U nas dalej imię nie wybrane. Ostatnio mąż mnie zaskoczył. Nie zgadzał się na Majkę, więc ja już zrezygnowałam z tego imienia, a tu wraca mężuś z pracy i pyta jak tam nasza Majeczka:confused:. Ech faceci.

Co do piwa to mnie się zdarzyło ze dwa tygodnie temu wypić karmi. Ślina mi kapała na sam widok i się skusiłam:zawstydzona/y:.

Ja dopiero teraz mam dostęp do komputera.
Zakupy udane. Lodówka i pralka zakupione. Jutro mają przywieść.
Mam taki zjeb.... ogólnie dzień, że masakra. Nie chcę mi się nic.
Agnieszka gratuluję córeczki. Spadam się chyba położyć, bo mi bańke rozwali.

Dziewczyny u mnie wreszcie wychodzi słonko .. Albo raczej zachodzi ale jest tak przyjemnie ;D;))

Ja ogólnie dzisiaj się cały dzień obijam , miałam posprzątać ale mi się nie chce więc sobie odpusciłam :p

Wczoraj tak strasznie sie pokłóciłam z moim Skarbem i obiecałam sobie że pierwsza ręki nie wyciągne a dzisiaj rano już nie wytrzymałam i zaczełam się tulić :d i obiecał zabrać mnie wieczorem na zakupy !! :)) ;))

Ja mam w piątek glukozeee .. :( Ciekawe jak to przeżyje :)) a powiedzcie mi ... wcześniej musze zrobić badanie moczu ? :>

Wszystkim gratuluje córeczek i synusiów :)) ;** Ale mógłby być już lipiec cooo ?? ;D:))

Pozdrawiam dziewczyny !! :**

Aaaa... ja ide sprzątać bo jutro meble do sypialni mi przywożą a ja co .. ;)) mam wielki syf w całym domu !! :*

Buziaki :* :)

Hej dziewczynki witam się po jednodniowej przerwie.
U nas cuuuudna pogoda, leje deszcz na przemian z jakimś błockiem i wiatr wieje niemiłosiernie. Ale mam nadzieję,że to już ostatnie porządki tam na górze i w końcu przyjdzie wiosna:tak:

Czesc Mamuski. Ja jak zwykle na chwilke. kompa jeszcze nie mam znow u kolezanki na kawce jestem :-) u nas pogoda dzis przesliczna, bylismy juz na spacerku cala rodzinka a wieczorem idziemy z dziecmi do cyrku. Juz nie moge doczekac sie przyszlego wtorku, lecimy do polski no a tam pierwsze co to na usg, i moze w koncu uda sie dowiedziec co bedzie:-) Gratuluje wszystkim tym mamusia ktore juz wiedza:-) Dziewczynki pozdrawiam Was i wasze rodzinki:-)

widze dziewczyny ze temat wesel wczoraj poruszony został...ja mam dwie komunie wkrótce i najbardziej boli to....że przez te cholerną cukrzyce nie będę mogła zjeść tych wszystkich smakołyków!!..buuuu...dzisiaj byłam u diabetologa...a po powrocie dla poprawy humoru zgrzeszyłam....zerzarłam ptysia:0...a teraz mam wyrzuty sumienia. Z drugiej strony w moczu wyszły mi ciała ketonowe co znaczy, że się głodze...no i bądz tu mądry....

Nooo nadrobiłam ten wątek.
Gratulacje udanych wizyt i dobrych wieści:tak:
Trzymam kciuki za wizytki trwające i które dopiero będą. Ja do gina w piątek dopiero, ale może przy okazji zaczepie o fryzjera???;-)
A co do piwka to ostatnio miałam tak wielkie ciągoty, że w końcu wypiłam 2 leszki bezalk.:-)
Jak mi sie dziś nic nie chce, ale z rego co czytałam to nie tylko ja tak mam:blink:

reklama
Łaaaaaaaaaaaa!!!:szok::szok::szok:

Dziewczyny u Nas się błyska i grzmoty słychać!!:baffled: Burza idzieeeee...
Jestem ciekawa czy to deszcz czy śnieg??!!:confused::confused::confused::baffled::baffled::baffled:

Do góry