reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Hej Hej Kobitki, ja tylko na chwilkę, bo w pracy... dużo pracy :dry:. Wczoraj nawet nie miałam jak się z Wami przywitać, bo w biurze internet siadł a do domku dojechałam późno, i tylko coś wrzuciłam na ruszt, myju, myju i do wyrka :-). Dziś przynam się szczerze, tez marzę o tym, zeby jak najszybciej znaleźć się w domku i wkulnąć do wyrka, albo chociaż jakąś małą drzemkę sobie zrobić na kanapce pod kocykiem ;-). Pogoda jakaś taka nijaka :dry:.

Wam Kochane, zyczę miłego dzionka :-).

reklama
dokladnie mamusiu, ta pogoda dobija, ja po drzemce jestem, ale jak sie nie polozyc jak tak szaro, ponuro i deszcz tak usypiajaco dziala...
Agnieszka grautuluje corci... mi podoba sie chantel, jakos brzmi bardziej egzotycznie.
pozdrawiam

witam was dziewuszki u mnie dzionek nr.2 PELEN SLONCA I CIEPELKA:-):happy::tak::tak::tak::tak:DZIEN SW. PATRYKA imieninki mojego synusia, tradycyjnie ubramy na zielono w przedszkolu, u nas rowniez sa parady picie piwka GINESSA:tak:;-)
Aniszka, Heidi 86 : u mnie slonca w brew to przesylam pare promykow ;-)
Fioletowa: to ogromniego wspulczucia napewno musialo cie bolec:wściekła/y::crazy: ja to poprostu jak widze igly to :baffled::szok:poprostu sie ich boje od malego
Agnieszka 24 : gratulacje DZIEWCZYNKI;-):tak::tak::tak::-) ,ja wybieram Chantal ladnie:tak:
Anika 79, Iwon : alcohola w takich marach wydaje mi sie rowniez OK:tak::-pja rowniez mam nawet bardzo czestko na szklaneczke piwa z sokiem malinowy czy winko ;-), Anika kciuki zacisniete za wizyte :tak::tak::tak:

Agnieszka
gratuluję córeczki!!!
i ja jestem za Cathleen

ja dziś słońca nie trzymam, wprawdzie koło południa było ale się zmyło:dry: jest szaro i sennie, nie cierpię takiej pogody

reklama
Witam
Miły poranek się skończył bo po wstaniu okazało się że wody w kranie nie ma, ani jak się umyć, ani nic. Mam nadzieję, że włączą zaraz.
Przeszło od nas do Was widocznie, bo u nas nie było wody wczoraj wieczorem:baffled:
A dzisiaj leje:angry:, matko kochana: pobudka o 6:30, deszcz, godzina w korku żeby dojechać do Kliniki i picie glukozy. Wystarczy mi na dziś atrakcji:nerd:
U mnie też dziś wody brak był i myślałam że włosów nie umyję przed pracą i bedą musiała siedzieć z czepkiem na głowie bo włosy szybko mi sie przetłuszczają :baffled:
Anika kciuki zaciśnięte :tak:

Witajcie moje kochane po dlugiej nieobecnosci!!
Musze sie wam pochwalic!! Bylam w piatek na usg.Dzidzia zdrowa i duuuza :-) a do tego niespodzianka bylo to ze to nasza mala Dziewczynka!!!!!!! Ale bylam szczesliwa.Juz mi
pozdrawiam was kochane mamusie!!
Gratuluję córeczki i widzę ze grono dzieczynek sie powiękasz :tak::tak:
A tak wogóle to dziś miałam takiego lenia ze myślałam że do pacy nie dolazę :-p

Do góry