reklama
Bylam w piatek na usg.Dzidzia zdrowa i duuuza :-) a do tego niespodzianka bylo to ze to nasza mala Dziewczynka!!!!!!!
Tylko nie wiemy jakie imie.Tzn.mamy 2 ale nie wiemy jakie to moze nam pomozcie 1) Cathleen(czyt.Kejtlin)-ale u nas dosyc duzo dziewczynek nosi to imie, 2) bardziej oryginalne- Chantal(czyt.Szantal) Piszce prosze ktore wam sie bardziej podoba bo my od kilku dni nie umiemy sie zdecydowac:-(...
pozdrawiam was kochane mamusie!!
gratuluje z calego serducha!
Mi sie podoba Chantal
a ja w sobotę zgrzeszyłam, szklaneczka piwka z sokiem do filmu i popcornu poszła jak złoto - znajomi przynieśli browary i myślałam że mi język do ty**** ucieknie
Uważam, że jak okazjonalnie i w umiarkowanej dawce to szkody nie będzie, więc troszkę luzu sobie daje. No ale nie myślcie o mnie źle, to był raptem drugi raz :-)
Agnieszka gratuluję córeczki!!!
Uważam, że jak okazjonalnie i w umiarkowanej dawce to szkody nie będzie, więc troszkę luzu sobie daje. No ale nie myślcie o mnie źle, to był raptem drugi raz :-)
Agnieszka gratuluję córeczki!!!
matylda1405
Lipcowe mamy'09
A ja jestem za CATHLEEN Znalam kiedys pewna irlandza kobietke o tym imieniu i baaardzo dobrze mi sie kojarzy To byla taka ciepla, kochana osoba
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Anika - piwo swietnie wplywa na laktacje Ja tez pozwalam sobie na szklaneczke od czasu do czasu i ... nie mam wyrzutow sumienia
Witam sie Kochane w ten przepiekny dzionek,a tym,ktore tego potrzebuja,przesylam moc sloneczka:-)(kolejny juz dzien zreszta,czyzby naprawde szla wiosna???hurra!!)
Anika powodzenia wieczorkiem,trzymam kciuki.A co do piwka,to ja czasem pozwalam sobie na bezalkoholowe,przeciez znamy umiar i wiemy co nam wolno,a czego nie,prawda?
Iwon napisz,napisz Twoj Brat moze...:-)
Agnieszka gratuluje dziewczynki!!I ja tez jestem bardziej za Cathleen
Milego dzionka Kobitki
Anika powodzenia wieczorkiem,trzymam kciuki.A co do piwka,to ja czasem pozwalam sobie na bezalkoholowe,przeciez znamy umiar i wiemy co nam wolno,a czego nie,prawda?
Iwon napisz,napisz Twoj Brat moze...:-)
Agnieszka gratuluje dziewczynki!!I ja tez jestem bardziej za Cathleen
Milego dzionka Kobitki
Przykro mi bardzo,ze lejeMatylda troszkę piwka na nerki tez dobrze robi ;-)i ma mniej % niż wino, a o dziwo wino nie którzy lekarze zalecają (czerwone, wytrawne bo ma niby żelazo)
Aniszka jaka wiosna? u mnie leje
oddaje Tobie troche mojego sloneczka,lap szybciutko,zeby nie ucieklo!:-)
Ja sobie na Walantynki? pozwoliłam na małego lekkiego drinka. Prawie w ogóle nie było alkoholu a dla mnie i tak był za mocny... A kac gigant i tak mnie dopadł w nocy. ;-)
Ale chciało mi się drineczka już od wielu wielu tygodni.:-)
Ale chciało mi się drineczka już od wielu wielu tygodni.:-)
reklama