Olivca,a w ktorym tygodniu to robia?tak,jak w Polsce ok.25?bo ja naprawde nic tu nie slyszalam na ten tematAle to na dwie tury, najpierw coś tam i później chyba po godzinie resztę. Tutaj dają po prostu napój energetyczny lukozade, może można ją dostać w Polsce, zazwyczaj jest w lodówkach koło coli, ale no nie należy do przyjemnych, ja na wszelki wypadek wezme ze sobą jakieś woreczki no i muzyczkę żeby czas szybciej zleciał lub książkę. Dasz radę to w sumie dwie duże szklanki no nie?
reklama
beata1973
Fanka BB :)
Słoneczko dziękuję za słówko otuchy :-):-):-)Ale to na dwie tury, najpierw coś tam i później chyba po godzinie resztę. Tutaj dają po prostu napój energetyczny lukozade, może można ją dostać w Polsce, zazwyczaj jest w lodówkach koło coli, ale no nie należy do przyjemnych, ja na wszelki wypadek wezme ze sobą jakieś woreczki no i muzyczkę żeby czas szybciej zleciał lub książkę. Dasz radę to w sumie dwie duże szklanki no nie?
Sen omija mnie szerokim łukie ale chyba przytulę główkę do podusi i zmuszę oczki do spania :-)
Dobranoc lub dzieńdoberki kosiane mamuśki :-):-):-)
dzień dobry
miałam poranną rozpustę ponieważ mój synek chyba odsypia chorobę, spał od 21 do prawie 9 rano, a ja już od 7.30 obudzona i leżałam sobie i czekałam aż on wstanie. Nie mogłam zasnąć ale i tak nie narzekam, bo podobało mi się takie leżenie i nic nie robienie :-)
Miły poranek się skończył bo po wstaniu okazało się że wody w kranie nie ma, ani jak się umyć, ani nic. Mam nadzieję, że włączą zaraz.
miałam poranną rozpustę ponieważ mój synek chyba odsypia chorobę, spał od 21 do prawie 9 rano, a ja już od 7.30 obudzona i leżałam sobie i czekałam aż on wstanie. Nie mogłam zasnąć ale i tak nie narzekam, bo podobało mi się takie leżenie i nic nie robienie :-)
Miły poranek się skończył bo po wstaniu okazało się że wody w kranie nie ma, ani jak się umyć, ani nic. Mam nadzieję, że włączą zaraz.
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Przeszło od nas do Was widocznie, bo u nas nie było wody wczoraj wieczorem
A dzisiaj leje, matko kochana: pobudka o 6:30, deszcz, godzina w korku żeby dojechać do Kliniki i picie glukozy. Wystarczy mi na dziś atrakcji
dzień dobry kochaniutkie, ja nie wiedziałam że wasza przesyłka tak szybko dotrze-ani jednej chmurki, słonko i o 9tej rano było już 10stopni woooooow:-):-):-) czyli odesłałyście swoja pogode do nas-ale dzis u nas święto Patryka i jak niedzielka i parady się w mieście szykują więc super taka pogoda, i jak tu nie być codziennie na tym forum
A glukoze tutaj robia wszystkim ok 28go tygodnia no chyba ze w rodzinie jest curzyk to juz bardzo szybciutko zaczynają
A glukoze tutaj robia wszystkim ok 28go tygodnia no chyba ze w rodzinie jest curzyk to juz bardzo szybciutko zaczynają
reklama
To ja sie dzisiaj z wami podziele slonkiem Poki co, bo chmurek tez jest sporo, wiec pewnie za chwilke zajdzie...
Kciuczki zacisniete za wszystkie wizytujace :-)
Co do tej glukozy- normalnie juz nie moge sie doczekac. Tutaj wszystko robia na miejscu, wiec jak bede musiala 2 godziny siedziec i czekac, a potem reszta badan to tam chyba padnem... A jeszcze jak ostatnio wczesnie rano wyszlam bez sniadania do sklepu to juz dojsc do domciu nie moglam. Nie robilo wam sie slabo, przez to, ze to badanie jest na czczo?
Kciuczki zacisniete za wszystkie wizytujace :-)
Co do tej glukozy- normalnie juz nie moge sie doczekac. Tutaj wszystko robia na miejscu, wiec jak bede musiala 2 godziny siedziec i czekac, a potem reszta badan to tam chyba padnem... A jeszcze jak ostatnio wczesnie rano wyszlam bez sniadania do sklepu to juz dojsc do domciu nie moglam. Nie robilo wam sie slabo, przez to, ze to badanie jest na czczo?