reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ale to na dwie tury, najpierw coś tam i później chyba po godzinie resztę. Tutaj dają po prostu napój energetyczny lukozade, może można ją dostać w Polsce, zazwyczaj jest w lodówkach koło coli, ale no nie należy do przyjemnych, ja na wszelki wypadek wezme ze sobą jakieś woreczki no i muzyczkę żeby czas szybciej zleciał lub książkę:nerd:. Dasz radę to w sumie dwie duże szklanki no nie?:happy:
Olivca,a w ktorym tygodniu to robia?tak,jak w Polsce ok.25?bo ja naprawde nic tu nie slyszalam na ten temat:baffled:

reklama
Ale to na dwie tury, najpierw coś tam i później chyba po godzinie resztę. Tutaj dają po prostu napój energetyczny lukozade, może można ją dostać w Polsce, zazwyczaj jest w lodówkach koło coli, ale no nie należy do przyjemnych, ja na wszelki wypadek wezme ze sobą jakieś woreczki no i muzyczkę żeby czas szybciej zleciał lub książkę:nerd:. Dasz radę to w sumie dwie duże szklanki no nie?:happy:
Słoneczko dziękuję za słówko otuchy :-):-):-)
Sen omija mnie szerokim łukie :tak: ale chyba przytulę główkę do podusi i zmuszę oczki do spania :-)
Dobranoc lub dzieńdoberki kosiane mamuśki :-):-):-)

Beatka mi pielegniarka w czasie badania powiedziala, ze moge sie napic, ale tylko maly lyczek :/ a trwa w zaleznosci od ilosci wypitej glukozy 1h przy 50g 2h przy 75g :-) trzymam kciuki :-)

dzień dobry

miałam poranną rozpustę ponieważ mój synek chyba odsypia chorobę, spał od 21 do prawie 9 rano, a ja już od 7.30 obudzona i leżałam sobie i czekałam aż on wstanie. Nie mogłam zasnąć ale i tak nie narzekam, bo podobało mi się takie leżenie i nic nie robienie :-)
Miły poranek się skończył bo po wstaniu okazało się że wody w kranie nie ma, ani jak się umyć, ani nic. Mam nadzieję, że włączą zaraz.

Miły poranek się skończył bo po wstaniu okazało się że wody w kranie nie ma, ani jak się umyć, ani nic. Mam nadzieję, że włączą zaraz.

Przeszło od nas do Was widocznie, bo u nas nie było wody wczoraj wieczorem:baffled:
A dzisiaj leje:angry:, matko kochana: pobudka o 6:30, deszcz, godzina w korku żeby dojechać do Kliniki i picie glukozy. Wystarczy mi na dziś atrakcji:nerd:

Witam sie deszczowo :-( Po slonecznym poniedzialku nastal deszczowy wtorek :wściekła/y: Dlaczego ta pogoda jest taka zmienna :confused: Mimo pogody zycze Wam udanego i pogodnego dnia :tak::-) Pozdrawiam

To ja witam jesienno-zimowo bo w w bielsku przed momentem leciał śnieg z deszczem. :-:)happy::-)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wszystkie wizyty. I czekamy na wieści o nowych dziewczynkach...:tak:;-)

Witam sie i ja...
u mnie niestety slonko sie schowalo, ale na szczescie nic nie pada.
Anika powodzenia na wizycie, samych dobrych wiesci...
a ja mam dzis lenia...nic mi sie nie chce...

dzień dobry kochaniutkie, ja nie wiedziałam że wasza przesyłka tak szybko dotrze-ani jednej chmurki, słonko i o 9tej rano było już 10stopni woooooow:-):-):-) czyli odesłałyście swoja pogode do nas-ale dzis u nas święto Patryka i jak niedzielka i parady się w mieście szykują więc super taka pogoda, i jak tu nie być codziennie na tym forum:happy::rofl2::happy::rofl2::happy::rofl2:

A glukoze tutaj robia wszystkim ok 28go tygodnia no chyba ze w rodzinie jest curzyk to juz bardzo szybciutko zaczynają

reklama
To ja sie dzisiaj z wami podziele slonkiem :tak: Poki co, bo chmurek tez jest sporo, wiec pewnie za chwilke zajdzie...

Kciuczki zacisniete za wszystkie wizytujace :-)

Co do tej glukozy- normalnie juz nie moge sie doczekac. Tutaj wszystko robia na miejscu, wiec jak bede musiala 2 godziny siedziec i czekac, a potem reszta badan to tam chyba padnem... A jeszcze jak ostatnio wczesnie rano wyszlam bez sniadania do sklepu to juz dojsc do domciu nie moglam. Nie robilo wam sie slabo, przez to, ze to badanie jest na czczo?

Do góry