reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam sie i ja...

U mnie norma,deszcz,leje się z nieba....masakra....:angry:....młoda już też w głowę dostaje,bo ile można siedzieć w domu :no:............
Beata,współczuje tej bezsenności....ja też ostatnio mało spię w nocy a do tego córcia ma jakieś koszmary nocne i budzi się i płacze albo chodzi :szok:,a w dzień to nie mam szans żeby się zdrzemnąć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:....Kolejny już dzień mam lenia totalnego,ale co tam,co masz zrobić dzisiaj zrób jutro :-D:-D:-D.......

reklama
Wodę mi oddali :-) jupi :-) żeby się nikt tam nie rozmyślił to wzięłam szybki prysznic i nastawiłam zmywareczkę.
Trzymajcie dziewuszki kciuki, ja do wieczora zwariuje - nigdy więcej nie dam się umówić na taką godzinę bo mi palma odbija od tego czekania :-D:rofl2::rofl2::rofl2:

-ale dzis u nas święto Patryka i jak niedzielka i parady się w mieście szykują więc super taka pogoda, i jak tu nie być codziennie na tym forum:happy::rofl2::happy::rofl2::happy::rofl2:

To wypij za Nas tak choć łyczek dobrego piwka;-):tak:;-)

Co do tej glukozy- normalnie juz nie moge sie doczekac. Tutaj wszystko robia na miejscu, wiec jak bede musiala 2 godziny siedziec i czekac, a potem reszta badan to tam chyba padnem...

Ja mam laboratorium na osiedlu, jakieś 5 minut od domku. To mam nadzieje, że nie będę musiała tam siedzieć tyle czasu.

Anika
trzymam kciuki za dziewczynkę:-):-)

dziś mnie boli głowa bo szłam do lekarza i z nerwów nie śpię od 6:baffled: ale jak na razie wszystko ok, na glukozę mam się udać za miesiąc

Witajcie moje kochane po dlugiej nieobecnosci!!
Musze sie wam pochwalic!! Bylam w piatek na usg.Dzidzia zdrowa i duuuza :-) a do tego niespodzianka bylo to ze to nasza mala Dziewczynka!!!!!!! Ale bylam szczesliwa.Juz mi wszyscy na okolo mowili ze chlopczyk sie urodzi ze az sama w to uwiezylam! Mialam dla niego imie itd. A tu taka nespodzianka!! Bo patrzac na lipcoweczki to same chlopaczki na te miesiac sie pisza,a moja taki wylom zrobila:-D
Tylko nie wiemy jakie imie.Tzn.mamy 2 ale nie wiemy jakie :tak: to moze nam pomozcie :tak: 1) Cathleen(czyt.Kejtlin)-ale u nas dosyc duzo dziewczynek nosi to imie, 2) bardziej oryginalne- Chantal(czyt.Szantal) Piszce prosze ktore wam sie bardziej podoba bo my od kilku dni nie umiemy sie zdecydowac:-(...
pozdrawiam was kochane mamusie!!

Agnieszka gratuluje córeczki, oba imiona sa sliczna i w Polsce brzmia egzotycznie, mi sie bardziej podoba Cathleen :-)

reklama
To wypij za Nas tak choć łyczek dobrego piwka;-):tak:;-).
Iwon z przyjemnością i to nawet nie łyczek ale jednak po lipcu:-( i to ponoć jakie sspecjalne mają z zieloną pianką ale nie skuszę się na ani kropelkę przez zokres ciąży- za długo czekaliśy na o maleństwo a do tego wcześniejsze poronienie :sorry2:Ale co ma być to nie ucieknie :tak:

Do góry