Kasiurek1983
Fanka BB :)
miłego znajomowania :] hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tym razem w Limerick-do końca czerwca a później jeszcze nie wiadomoNo to slodkiego lenistwa ciag dalszy:-)jeszcze ze 2 tygodnie posidze w domku:-)ale to juz chyba wystarczy
Olivca ja w stolicy,a Ty gdzie?zapraszam wiec tutaj,bo ostatnio naprawde jest super pogoda.Nawet teraz, jak szlam od lekarza,to bylo tak cieplutko,ze rownie dobrze kurtki bym nie potrzebowala,mimo ze sloneczko juz sie schowalo:-)
Ja test na glukoze robilam sobie sama i w aptece tez mi mowlila kobitka,zeby zrobic na czczo.
No to kawalek drogi przed Toba:-)a rodzic gdzie bedziesz w takim razie,skoro w Limerick zostajecie do czerwca?a jesli o sobote chodzi,to juz niestety grafik napiety:-(My tym razem w Limerick-do końca czerwca a później jeszcze nie wiadomo
Do stolicy wybieramy się jutro-ale ja przejazdem bo chcę złapać busika do Belfastu-wybieram się na północ do kuzynki, ale już w sobotkę znowu zawitam więc jakby byla ładna pogoda to faktycznie mogłybyśmy się spotkac gdzieś pod szpicą. A czemu robiłaś sama test na glukozę? W szptalach robią obowiązkowo każdej cięzarnej
No i pewnie,nie ma co przesadzac,a to,co macie w planach i cala reszta kosztow,to juz sie uzbiera:-)Dzięki kochane za odpowiedzi, z tysiakiem nie wyskoczymy - nie będzie Nas stać, ale myślę że jak przyjdzie mężowa premia na czas to szczęśliwą siódemkę włożymy, a jak premia nie dojdzie to damy 500 zł i też krzywdy nie będzie. W końcu makijaż panny młodej też robię na swój koszt, więc mogę sobie dopisać do prezentu ;-)
Wiesz co w Irlandii to trwa dwie i pół godziny i ja mam nadzieję że można pić wodę bo w końcu jak tu inaczej wytrzymać,a siku i tak będziemy latać jak głupie bo tej glukozy to tu sie pije ok 680mlwybieram się na tą cholerną "glukozę" i jestem tępa powiedzcie mi ile czasu muszę poświęcić na to cholerstwo, czy mogę zabrać z sobą choć wodę do picia ... ogólnie ratunku pomocy
Ale to na dwie tury, najpierw coś tam i później chyba po godzinie resztę. Tutaj dają po prostu napój energetyczny lukozade, może można ją dostać w Polsce, zazwyczaj jest w lodówkach koło coli, ale no nie należy do przyjemnych, ja na wszelki wypadek wezme ze sobą jakieś woreczki no i muzyczkę żeby czas szybciej zleciał lub książkę. Dasz radę to w sumie dwie duże szklanki no nie?olivca słoneczko kochane to aż tyle trzeba tego świństwa wypić ja chyba padnę tam trupem łomatko litości nad nami nie mają sadyści ;-):-)