reklama
beata1973
Fanka BB :)
Serdecznie witamy wszystkie mamuśki :-):-):-) U nas też pogoda paskudna psiaki jeszcze słodko chrapią w łózeczku pod kocykiem i zabardzo nie widzę w nich chęci na wstanie :-) Mądre stworzenia :-) Pozostaje mi życzyć Wam maxik uśmiechu, dobrego humorku i zdrówka :-):-):-)
Sam jako, że szkoda chorować przesyłam maxik zdrówka dla dwóch ksieżniczek :-):-):-)
olivca współczuję takiej pogody słoneczko ja bym oszalała w takich ciemnościach jak tylko u nas się poprawi TIR-ka słonka podeślę :-):-):-)
*Alicja* miło mi ,że się i Tobie podoba :-) buziaczki :-):-):-)
iwon3004 powodzonka w HORROR-ZUS-ie :-):-)
Lorien u mnie też ktoś się nie bał i :-):-):-) nawet pół promyczka nie zostawił ;-)
dosia24 tak hiacyncik w domku to taki wiosenny akcencik :-):-):-) moje już przekwitły muszę zafundować sobie nową doniczkę bo na działkowe nie mam co liczyć w taką pogodę :-)
Sam jako, że szkoda chorować przesyłam maxik zdrówka dla dwóch ksieżniczek :-):-):-)
olivca współczuję takiej pogody słoneczko ja bym oszalała w takich ciemnościach jak tylko u nas się poprawi TIR-ka słonka podeślę :-):-):-)
*Alicja* miło mi ,że się i Tobie podoba :-) buziaczki :-):-):-)
iwon3004 powodzonka w HORROR-ZUS-ie :-):-)
Lorien u mnie też ktoś się nie bał i :-):-):-) nawet pół promyczka nie zostawił ;-)
dosia24 tak hiacyncik w domku to taki wiosenny akcencik :-):-):-) moje już przekwitły muszę zafundować sobie nową doniczkę bo na działkowe nie mam co liczyć w taką pogodę :-)
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
A ja witam się zasmarkana. Wczoraj nie mogłam wejść przez cały dzień na bb, bo u teściów hasło nie chciało mi wskakiwać. Rano załatwiliśmy w gminie i nie będziemy musieli na własny koszt ciągnąć wodociągu:-):-):-):-) bo w piątek jeszcze tak nam to wszystko przedstawiali.
Jutro jadę kupić lodówkę i pralkę-pierwsze w życiu ale się cieszę.
Dziś mam trochę do porobienia w domu ale kiepsko się czuję przez ten katar.
Mój się wczoraj oczywiście 'utytłał' razem z kolegą a i dowiedziałam się, ze w kwietniu jedziemy do znajomych do Gdańska na parę dni także może jakieś spotkanie Lipcówek z 3-Miasta? Akurat Ikea będzie moja:-):-):-)
Jutro jadę kupić lodówkę i pralkę-pierwsze w życiu ale się cieszę.
Dziś mam trochę do porobienia w domu ale kiepsko się czuję przez ten katar.
Mój się wczoraj oczywiście 'utytłał' razem z kolegą a i dowiedziałam się, ze w kwietniu jedziemy do znajomych do Gdańska na parę dni także może jakieś spotkanie Lipcówek z 3-Miasta? Akurat Ikea będzie moja:-):-):-)
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
olivca
niestety dziś u nas cały dzień leje deszcz więc na transport słonka musisz zaczekać;-)
Asiu
aż zazdroszczę że nie jestem z okolic 3miasta....
niestety dziś u nas cały dzień leje deszcz więc na transport słonka musisz zaczekać;-)
Asiu
aż zazdroszczę że nie jestem z okolic 3miasta....
dzień dobry, kochane to jak u was tak ładnie się robi to zlitujcie się nade mną i pomyślcie że to co wczoraj było to tutaj u mnie średnio z 300dni w roku To może jakas zrzutka na wiaderko słoneczka do irlandii?:-)
Miłego dna i korzystajcie z pogody, dzidzia będzie się cieszyć bo przez słonko więcej endorfinek od razu.
Witam sie i ja cieplutko:-)
Az sie dziwie Olivca,ze u Ciebie sloneczka brak,bo u mnie i wczoraj i dzisiaj ladnie wyglada zza chmurek,a tez jestem w Irlandii:-)Ale jesli go nie masz,to przesylam go Tobie chociaz troche,ale troche tez zostawie u siebie:-)i calej reszcie Kobietek oczywiscie takze!:-)
Sam,AsiaJan duzo zdrowka Wam zycze Kochane!
Trzymajcie sie cieplutko:-)
To może wszystkie się spotkajmy w 3-Mieście? Spadam już serio, bo mi dnia braknie.
świetny pomysł!! przyklaskuje jak tylko mogę
Witam się po niedzielnie :-) od rana na wysokich obrotach żeby domek doprowadzić do ładu po weekendzie. Tymuś nieco lepiej, wreszcie przespana noc! może jutro wezmę go na krótki spacer, bo oboje dostajemy już lekkiego świra od tego siedzenia w domu
lecę doczytać dopóki młody zajęty bajką
reklama