reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam się i ja:-)

Lorien a dlaczego słoneczka u mnie nie było ani na sekundę? :eek::-p

Spadam dziś na miasto. Musze wpaść do ZUSu po dokumenty. Oddać byty do szewca, do banku.... Pewnie znowu udam trochę kasy!! Buuuuuuuu:confused2:

Życzę miłego dzionka i szukajcie słoneczka:-):-)

reklama
ja mam w domu prenatal classic... ale go nie biorę - przestraszyło mnie jedno 150% dziennego zapotrzebowania na wit A. link
jak już mi lekarka powie że coś mam brać to będę szukać czegoś z mniejszą zawartością - a te witaminki zostawię na po ciąży

Lorien a dlaczego słoneczka u mnie nie było ani na sekundę? :eek::-p
bo ktoś znów je podpierniczył. Ja się pochwaliłam i zaraz znikło :baffled:
w efekcie nigdzie nie poszłyśmy, wyprasowałam za to stertę prania do prasowania i teraz piję kawkę.
Pójdziemy na pół godzinki pobrykać na ogrodzie.

Witam wreszcie przebrnelam przez zaleglosci. cos komputer szwankuje, ale reklamacje zlozylam mezowi i od razu zaczelo dzialac. kurcze ja to jednak zielona jestem jezeli chodzi o komputery...
u mnie tez dzisiaj sloneczka nie ma. zimno, wieje i pada deszcz...
ale mam maly zalzek wiosny w domu. kupilam sobie dwa hiacynty ktore pieknie kwitna i pachna i uwalam do flakonu forsycje... ach juz nie moge sie doczekac az wszystko zacznie kwitnac... wiosno gdzie jestes????

ja mam w domu prenatal classic... ale go nie biorę - przestraszyło mnie jedno 150% dziennego zapotrzebowania na wit A. link
jak już mi lekarka powie że coś mam brać to będę szukać czegoś z mniejszą zawartością - a te witaminki zostawię na po ciąży

Witam nowe i stare lipcóweczki :-)

U mnie tez słoneczka brak :-( zresztą cały weekend padało :angry:...a na poprawę humoru zapowiadają, zamiast jakiegoś wiosennego ocieplenia,temp od 0 do 3 st....masakra,gdzie ta wiosna :no::szok::no::szok:...

Ja nie biorę żadnych witamin bo wyniki mam rewelacyjne,chyba to zasługa jedzenia owoców,codziennie wciągam grapefruita,pomarańcze i minimum 2 jabłka :-),polecam !!!!
Lece coś na obiad zrobić...chce mi się bardzo :tak:;-)...a Wam lipcóweczki życze miłego popołudnia :-):-):-):-):-)

reklama
Witam
Ja dziś ranek myślałam że bede miała zalatany a tu miłe zaskoczenie ;-) najpierw starsostwo kasy tzreba było trochę wydać poźniej skarbowy i :nerd: szok myślałam że ta sama kobieta bedzie nadal wredna i znów sie bedzie jakieś pretensje miała ale dziś chyba dobry humor miała i jakoś udało mi sie bez stresowo zostawic podanie ufff :tak:
I byłam dziś na wizycie mimo iz miałam ją zaplanowana na jutro ale że te dwie sprawy szybko załatwiłam miałam czas przed praca na gina :tak:

Do góry