beata1973
Fanka BB :)
Beatko - sliczne imie wybraliście dla córci . Nie wiem, czy nie zauwazyłam wczesniej , czy dopiero teraz napisałaś Roxanka
Ja to sie boje, żeby Lenka sie nie wdała w mamusie. Bo jak przypomne sobie swoje imprezki, to na pewno jej na nocne eskapady nie puszcze!!!
stopi69 milutko mi że imię małego terrorysty Ci się podoba :-):-):-) mieliśmy dylemat między Zuzią, a Roxanką ale został szybko rozstrzygnięty ;-) Zuzie są takie delikatniutkie jak aniołki, a po nas raczej to mały zamachowiec będzie (tata motocyklista, mama kocha terenówki i błocko) więc Roxanka później Roxi będzie odpowiedniejsze dla dzidzi żyjącej z dwoma wariatami i dwoma buldogami :-):-):-) Co do wdawania się w mamusię ;-) chm... jak by to powiedzieć ... jak ja bym była moją mamą a Roxanka mną to chyba bym ją musiała ukatrupić (oczywiście w przenośni) to tylko moją mamę można było podejżewać o tyle cierpliwości i wyrozumiałości dla mojch wybryków ... Dzięki kredytowi zaufania u mojej kochanej BABCI która niedawno odeszła w wieku 13 lat pojechałam na pierwszy koncert i tak już póżniej zostało, ale nigdy jej nie zawiodłam. Słowo dane jej było prawie święte ...
gabiaz pozazdrościć takich smakuśnych snów :-):-):-) wiem o których żelkach mówisz pychotka :-)
Ostatnio coś mi się kręci często w głowie jak nie zjem śniadania
Sam kobiałeczko kochana wracaj szybciutko do zdrówka razem z córcią !!! Szkoda czasu na chorowanie :-):-):-)
Ostatnia edycja: