reklama
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
jeśli chodzi o piżamy to ja też wolę 2 częściowe ale natrafiłam ostatnio na taką dłuższą rozpinaną koszulę i kupiłam w lecie będzie potrzebna, jeśli nie w domu to na pewno w szpitalu
jeśli chodzi o piżamy to ja też wolę 2 częściowe ale natrafiłam ostatnio na taką dłuższą rozpinaną koszulę i kupiłam w lecie będzie potrzebna, jeśli nie w domu to na pewno w szpitalu
Niektóre szpitale maja taki wymóg, ze musi być rozpinana. Ja miałam taka rozpinana do cycków i się nie pluli więc może tym razem tez przejdzie ;-)
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
chodziło mi właśnie o taką rozpinaną częściowo nie całą
Pytanie z innej beczki, w kwietniu mam ślub brata no i mój mąż będzie świadkiem.
Ze swojej strony jako świadek udostępniamy młodym samochód i chcemy go przyozdobić na swój koszt, ale nie wiem ile dać w kopertę? Do tej pory bawiliśmy się na weselach znajomych czy dalszej rodziny jako zwykli goście i nie wiem co jeszcze leży w gestii świadka (poza obsługą gości na weselu, noszeniem wódki itp)?
Kwiecień będzie mega ciężki! dużo wydatków, wesele a po drodze święta
Ze swojej strony jako świadek udostępniamy młodym samochód i chcemy go przyozdobić na swój koszt, ale nie wiem ile dać w kopertę? Do tej pory bawiliśmy się na weselach znajomych czy dalszej rodziny jako zwykli goście i nie wiem co jeszcze leży w gestii świadka (poza obsługą gości na weselu, noszeniem wódki itp)?
Kwiecień będzie mega ciężki! dużo wydatków, wesele a po drodze święta
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Monia,super miałaś weselny weekend aż pozazdrościć tego jedzonka i ogólnie :-)...mnie dobre wieści nie opuszczają ostatnim czasem bo kuzyn ślubuje 4 lipca a ja termin na 13-tego,jak ja to zrobię,też nie miał kiedy ...ale powiem Wam że w pierwszej ciąży rodziłam 6 września a 3 bawiłam się jeszcze na weselichu i było całkiem,całkiem....tylko z tą różnicą że tam mieliśmy pokoje do dyspozycji bo noclegi były wykupione a tu w lipcu niestety już tak dobrze nie będzie,i co ja mam bidna zrobić .....achhhhh a kolejne wesela mam we wrześniu,tu już bedzie lepiej,chyba....niestety tak to jest,jak można to nie jest dane a jak nie można to sie sypią propozycje drzwiai i oknami .....
A ja dostałam takie koszulki nocne z zakładkami na cycuszki,sa takie rozcięcia....wystarczy włozyć rączke,wyjać i jest na wieszku :-) ale mi to ostatnie zdanie fajnie wyszło ....
A ja dostałam takie koszulki nocne z zakładkami na cycuszki,sa takie rozcięcia....wystarczy włozyć rączke,wyjać i jest na wieszku :-) ale mi to ostatnie zdanie fajnie wyszło ....
reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Anika,ja ślubowałam w lipcu i powiem Ci jak że w kopertach miałam po 400,500zł,normalnie jakby się zgadali....bez względu czy to był świadek czy dalsza cioteczka,a mój brat był świadkiem i tak jak piszesz samochód nam udostępnił,akurat ma taki co sie nadał ale ja go sama przystroiłam bo tak chciałam i już ;-) a na weselu,tak jak wspomniałaś,zadbał o gości,by wódka była na stole,wznoszenie czasami toastu,pilnował sie co by za mocno się nieznieczulił .....a reszta to już sie sama potoczyła......