reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam
wpadałam tylko chwlilke poczytać bo od rana na nogach sprzątanie gotowanie i do tego dal mężusia i synka babkę piaskową piekę oni lubią takie suche buły z mlekiem na podwieczorek wcinać:tak: a pagoda taka cudna że po obiedzie wypad gdzieś zrobimy tylko jeszce muszę pomyslec gdzie :dry:

Witam się i ja. U nas niestety pogoda do bani a ja muszę się przejśc do sklepu, bo mi się zachciało wafelków:tak::tak::tak::tak: a mój panicz niestety nie chcę mi iść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie to nie. łaski bez. Mała Zuzia ma 100 pytań do. Po co? Na co? A dlaczego tak? Mnie już boli buzia od gadania a to wszystko przede mną. Spadam na ten sklep. Odezwę się później.
Ja w tym miesiącu miałam o 100 zł mniejsze wynagrodzenie jak zawsze, może przez to, że luty taki krótki.

Hej kobitki ja sie tylko na razie witam w to sloneczne sobotnie południe:-D
Zaraz muszę lecieć na jakieś zakupki bo u mnie w lodówce dominuje światło;-)
Wczoraj wróciłam późno z pracy z potwornym bólem głowy, nawet apap nie pomógł. Tak mnie trzymało przez ostatnie 3 dni, ale dzis ok. To chyba przez tą pogodę, ciśnienie było do bani. Wczoraj wysterylizowałyśmy z koleżanką moją kocicę radosną i teraz przynajmniej bedzie spokójWysylam wszystkim promienie słonka:-D:tak: I odezwę się później!!! Buziaczki dla Was i dzieciaczków!!!
Za tydzień będzie już WIOSENKA!!!!!

Witam Kobitki cieplutko!
dziś po raz pierwszy mój maluszek tak fikał że mi się brzuch ruszał:-) cudne uczucie:-):-):-)[/quote]
No to gratuluje Tobie Kochana,moj synus wlasnie wczoraj dal mi takie dwa wyrazne kopniaki,ktore odznaczyly sie na brzusiu,naprawde fantastyczne tak,jak mowisz:-)
U mnie dzis pogoda fajniutka,ale nie mam sily ani ochoty sie ruszac:-)zreszta mam ambitny plan-pierożki:-)
Pozdrawiam serdecznie i zycze milego dzionka!

witam
ja się niestety nie znam na tych przepisach i niewiele rozumiem z tego co piszecie, no ale mnie to nie dotyczy bo niestety jestem bezrobotna:-(

dziś po raz pierwszy mój maluszek tak fikał że mi się brzuch ruszał:-) cudne uczucie:-):-):-)
moja odpowiedz byla odnosnie Robaczka,ale cos mi sie poprzestawialo i wyszlo jakbym ta czesc tekstu ja napisala

Dziękuję:-):-):-):-)
kiedyś tylko sobie mogłam wyobrażać jak to jest ale teraz już jestem pewna że bycie w ciąży to naprawdę błogosławiony stan:-):-):-):-)

Wiecie ja się zastanawiam bo z tymi witaminami to faktycznie może być coś nie tak.... Bo mnie ginka tez w sumie wręcz zabroniła je brać. Po pierwsze ze względu na moje tycie po witaminach a po drugie ze względu na wielkość dziecka.

Iwon czy dobrze rozumiem, że te witaminy mają wpływ na nasze tycie? ja ostatnio w bardzo krótkim (tydzień!) czasie przywaliłam 2 kilo (to tyle co poprzednio przez 4 tygodnie!) i zgłupiałam w sumie bo nie jadłam wcale więcej. Ale mam baterię do łykania - Feminatal, Żelazo, Magnez - czy to może być od tego? i mam jeszcze wrażenie że zatrzymuję wodę w organiźmie, zwłaszcza że ciągle chce mi się pić

Witam się Kochane bardzo pozytywnie i słonecznie:-):-):-):-)

Rano obudziło mnie słoneczko zaglądające mi do okien, super. :-D:-D Aż chciało mi się wstawać - mimo że pół nocy się wierciłam i podobno nawet krzyczałam przez sen:szok:

Aha, i taka mała informacja!
Wszystkie obce ogłoszenia (czyli takie nie dawane przez Naszą grupę) i jakieś prośby o głosowanie na dzieci będą usuwane.

u mnie znowu bez słoneczka, obudziło mnie o 6-tej inne słoneczko słowami - mama już widno :-D dzięki za interwencję w sprawie ogłoszeń bo działały mi na nerwa (jakaś wredna jestem :zawstydzona/y:)

witam

dziś po raz pierwszy mój maluszek tak fikał że mi się brzuch ruszał:-) cudne uczucie:-):-):-)

Gratuluje :-)

Witam
wpadałam tylko chwlilke poczytać bo od rana na nogach sprzątanie gotowanie i do tego dal mężusia i synka babkę piaskową piekę oni lubią takie suche buły z mlekiem na podwieczorek wcinać:tak: a pagoda taka cudna że po obiedzie wypad gdzieś zrobimy tylko jeszce muszę pomyslec gdzie :dry:

no i ktoś mi narobił smaka :-D ja lubię jeszcze drożdżówkę z mlekiem zjeść ale i babka piaskowa ma u mnie wysokie noty :tak:

Za tydzień będzie już WIOSENKA!!!!!

:cool2::cool2::cool2: ja się nie mogę doczekać! oby i pogoda wiosenna była (ale kurza twarz nie mieszczę się w kurtkę wiosenną)

reklama
Serdecznie witamy kosiane mamuśki w piekny słoneczny dzionek :-):-):-) Boziu jak mi tego brakowało :-):-):-) Uśmiech sam się na mordkę wpycha więc pozostaje mi życzyć Wam milusiego dzionka, przesłać po promyczku do tych kobiałek gdzie dziś pogoda z d..y i powoli budzić psiaki na spacerek , bo one przy otwartym okienku popadły w wiosenny letarg i ani myślą o wstawaniu :-):-):-)

Do góry