gabiaz
Fanka BB :)
Dzieweczki gratuluję kopniaczków!!! Cudne uczucie!!!
Anika przesyłam promyczki słoneczne!!!
Anika przesyłam promyczki słoneczne!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serdecznie witamy kosiane mamuśki w piekny słoneczny dzionek :-):-):-) Boziu jak mi tego brakowało :-):-):-) Uśmiech sam się na mordkę wpycha więc pozostaje mi życzyć Wam milusiego dzionka, przesłać po promyczku do tych kobiałek gdzie dziś pogoda z d..y i powoli budzić psiaki na spacerek , bo one przy otwartym okienku popadły w wiosenny letarg i ani myślą o wstawaniu :-):-):-)
wystawiłam się gębulcem po te promyczki od was, będę fotosyntezować
Anika też biorę taki zestaw ja Ty - femintala, magnez, żelazo + na dodatek hormony na tarczycę, i jakoś nie tyję od tego w ogole, generalnie praktycznie w ogole nie tyję słyszalam że po witaminach dzieci moga byc większe, ale ze mamusie to nie bardzo, może Iwon ma takie jakieś genetyczny lub indywidualne uwarunkowania, że witaminki tak na nia ddzialają