Kasiurek1983
Fanka BB :)
dobranocJa dziewczyny idę spać. Padam na twarz. Do jutra.:-):-):-):-):-) Mam nadzieję, że jutro będzie ładna pogoda i pójdziemy wszystkie na spacerki. Kolorowych snów moje Panie:-):-)
byłam w szoku, ale na szczęście gnekolożka mi wytłumaczyła co z moim sercem, bo na wizytę u kardiologa musiałam czekać jeszcze kilka miesięcy
taka to polska służba zdrowia - chyba mało kto ma dobre przejścia z państwówką
ano, ja myslalam ze super gina trfila, tzn na gina nie narzekam ylko na tego facia co mi usg robil, owszem mily sympatyczny , ale wkurzylo mnie to ze wymyslij sobie ze cos nie tak ejst z serduchem Naszego małego, no i teraz państwowo sie nie kwalifikuje bo to nie jest powazna "usterka" czy tez wada serca. Wiec 3D usg w ogole mi si enie nalezy, chociaz ten co mi robil usg powiedzial ze to sie juz pod patologie ciazy podpina grrrr. z ledwoscia gdyby nie wtyki mojej mamy ktora jest piguła i koelznaki kotra jest ratownikiem medycznym i ich znojomych to mialam bym echokardiografie robiona dopiero po 10 Kwietnia !!!! a tak mam na 23 marca - tez miłacha do tego czasu umarałabym z przerazenia. Wiec musialam poszukac jakiejs przychodni czy spiztala gdie robia płatnie takie badania cyzli usg 3d z przepływani itd, no i musialam zapłacic 220 złotych -wiem to nie pieniadz jesli chodzi o dzidzie, ale jest duzo kobiet i rodzin ktore nie stac na takie badania. ehhhhh strach sie bac na prawde !