reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

stopi69 to się uśmiałam z Twojej opowiastki :-):-):-) jak ja Ci zazdroszczę tego małego brzusia ja wyglądam jak wielki monstrum :szok: BIG potworek :-):-):-) Super że z Lenką wszystko dobrze :-):-):-) lecę poczytać odpowiedni wąteczek :-):-):-)
agnieszka...24 witaj w klubie BIG mamusiek :-) ja też już tylko w ciążóweczki się mieszczę, a i na brak brzusia nie narzekam :-):-):-) boję się pomyśleć co będzie w lipcu :-):szok::-) Super, że terminek też na 30 :-) zobaczymy której z nas uda się w niego wstrzelić :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Stopi69 super,ze juz jestescie po i wszystko ok
A co do brzuszka ja tez mam malutki i jak mowie ktory to tydzien,to kazdy zdziwiony.Nie ukrywam,ze sie ciesze,ale z drugiej strony dopiero pod koniec moga nam naprawde wyskoczyc:-)

agnieszka...24 ja już z miesiąc pomykam w ciążowych - niby dużo nie przytyłam ale chyba wszystko mi w brzuch poszło
już biegałam z rozpiętym rozporkiem, bo w szczecinie jest chyba tylko jeden sklep z ciuchami ciążowymi :-(

...ale mi narobiłyście smaka tymi goframi o których moge tylko pomażyć:(...po obiedzie cukier miałam ok, ale po kolacji już przekroczył norme:(((...
... głowa mi pęka..podłamke zaliczyłam, popłakałam sobie troche...ale nie ulżyło...nawet mój M przyznał,ze cięzki był dla mnie ostatni rok a teraz jeszcze cukrzyca...ciesze się, ze przynajmniej u was ok:)

Fela nie smuc sie,nie smuc Dzidzi:-)ten rok bedzie o wiele lepszy!a przede wszystkim szczegolny!:-)takze glowa do gory(moze przestanie pekac:-))!trzymaj sie cieplutko:-)

Dziewczyny :)) A ja mam takie pytanie ... bo niby na internecie wyczytałam że Mój Synuś powinien ważyć 700gram a waży tylko 400g :( nie wiem czy to normalne...

reklama
To więcej nie czytaj proszę takich głupot.:-):-):-):-):-)

Znajdź jakąś bardziej medyczną lekturę albo przynajmniej taka prawdziwszą;-):tak:

Do góry