reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Mnie się wreszcie udało namówić córkę do położenia się do łóżka i właśnie zasnęła. Uff, mam nadzieję, że pośpi chociaż z godzinkę, bo już była nie do życia.

Stopi zazdroszczę spania do 12-tej. Ja nawet jak mam okazję to już nie umiem tak długo spać:dry:.

Mnie też ostatnio dopadła zgaga. Ratuję się mlekiem i reni. W pierwszej ciąży miałam to samo i jak mnie dopadło to trzymało już do końca:-(.

reklama
witam sie
Dzis mnie naszlo i poszłam do miasta za butami do tej mojej sukienki i ledwo zdazylam do domku zeby zrobic kopytka na obiad a teraz zaczelam robic gofry

hmmm... kopytka... gofry..... MNIAM MNIAM
a ja czekam na męża z obiadem
i jeszcze czekaja na mnie wieczorem zakupy w Tesco

ja się właśnie męczę z instalacją drukarki, musiałam przeinstalować system i nie mogę zainstalować drukarki:dry:

Juluszka

widziałam właśnie na liście że obie jesteśmy na 30 lipca ale jest jeszcze 2 lub 3 inne osoby na ten dzień, a jak wyjdzie to się okaże;-)
jeśli brzuch twardnieje na chwilkę i to mija to raczej normalne choć lepiej sprawdzić wtedy szyjkę bo może się skracać lub otwierać, ale jeśli brzuch jest spiety przez dłuższy moment to idź do lekarza, ja miałam twardy brzuch i byłam w szpitalu ale mój lekarz taki jest że od razu szpital, nie próbuje sam leczyć, większość zleca leki i leżenie w domku
mam nadzieję że nie zmienią tego vatu na pieluchy, i tak są już drogie :baffled:

Witam,

ja już po fryzjerze:tak: kolorek ciut inny niż ostatnio, ale jestem bardzo zadowolona, a włosy ciut krótsze, ale wielką metamorfozą tego bym nie nazwala, jedyny małym liftingiem:-)

jeżeli chodzi o to kłucie, to mnie nie kłuje w boku tylko wyżej pod lewymi żebrami, lekarka powiedziała ze to prawdopodobnie zgaga, bo zgaga podobno w różny sposób się ujawnia, te moje klucia mają ewidentnie związek z jedzeniem, bo zazwyczaj po obiadku lub gazowanym piciu zaczyna się jazda

słońce teraz tylko o tych gofrach mogę myśleć:-D

juluszka robaczek_25 u mnie też 30 potwierdzony przez USG i wszystkie kalendarzyki i kalkulatory :-) ale jak będzie czas pokarze :-):-):-) chciała bym bardzo zmieścić się w tym terminku bo to był by super urodzinkowy prezent dla mojego TŻ :-):-):-)

ja w sumie już przyzwyczaiłam się też do tego 30.
ale z usg to jeszcze nie wiem jak wyjdzie - moja lekarka nie jest zwolenniczką prześwietlania przy każdej wizycie - już ze dwa razy wybiła nam to z głowy
poza tym przyzwyczaiłam się już do myśli, że będzie małe lwiątko ;-) więc mam nadzieję, że jeśli będą przesunięcia to niewielkie :-)

Witam .
Juz jestem po echo serducha Lenki. Ufff ;-) Ogólnie jest dobrze. Opisze na odpowiednim wątku ;-)
A teraz coś na wesolo. Jak sie połozyłam na łózku do badania, lekarz parzac na moj brzuch zrobił wielke oczy i tekst "ale czy Pani na pewno jest w ciazy??" No tego od lekarza sie nie spodziewałam :-D:-D:-D:-D A po badaniu powiedział : teraz to mam juz pewnosc , ze Pani jest w ciązy, dzidzia jest faktyczie w brzuszku. I że to nie jest uryta kamera i dowcip kolegów. On na poczatku myslal, ze to jakis kawał, a ja udaje ciężarną.:szok: Dziewczyny ja chce miec juz brzuch!!! Bo za duzo miałam w tym tyg. pytan czy na pewo jestem w ciazy!!! :-D:-D:-D

Asia milo Cie słyszec, bo jakos cicho bez Ciebie bylo na forum!!!!!!!!

Beatko
ja niestety przez ta zła cytologie gr. 3 itd nie moge na razie na basen chodzic. A naprawde juz nie raz miałam ochote popływac, zrelaksowac sie . Juz niestety przed ciążą miałam unikac basenów. Proszę poplywaj za mnie !!!!!!!:tak::tak::tak:

reklama
Oooo...widze ze wiecej kobitek rodzi 30!! Ja tez :-) a jutro sie dowiem co mam w brzusiu.z jednej strony nie moge sie juz doczekac a z drugiej jakis taki strach przed tym mam:szok: sama juz nie wiem..chcemy chlopaka jako pierwsze dzidzi,ale jak bedzie dziewczynka to bede sie tak samo cieszyc:happy: modle sie zeby tylko zdrowe bylo..a co do gofrow-to narobilyscie mi ochoty ale z moimi 10kg + wole nie ryzykowac:no: a brzusie juz spore macie?? bo ja juz musze kupowac ciuchy ciazowe bo w nic w brzuchu nie wchodze!! nie wiem czy to normalne w 20 tyg.:szok:

Do góry