Witam kochnae w ten paskudny dzioneczek :-):-):-) lecę poczytać co popisałyście , wypijam kaweczkę i spadam z psiakami na spacerek :-):-):-)
Miłego dzioneczka :-):-):-)
gabiaz mam to samo :-( co kliknę na "zatwierdz kod" to wywala mi kod nieprawidłowy ...
kasiakom z zapartym tchem czekamy na efekty metamorfozy :-) mam nadzieję, że wstawisz foteczkę :-) powodzonka :-):-):-)
heidi86 kciuczki za gina zaciśnięte :-):-):-) powodzonka :-):-):-)
Anika_79 Sam zdrówka dla całej rodzinki :-):-):-) apap musujący z witaminką c dobrze by Wam zrobi na przegnanie bakcyla
Sysia_waw znajoma obdzwoniła mi wczoraj 95% basenów w W-wie tylko jeden prowadzi zajęcia dla "Ciężaróweczek" basen Muszelka na Targówku zajęcia raz w tygodniu środa 19.30 ... narazie wiem tyle co ona się dowiedziała ... sama jeszcze nie dzwoniłam :-)
Sam zdróweczka słoneczko :-):-):-) i też polecam apaik musujący z witaminką c :-):-):-)
Monia_lipiec2009 może teściówka jakimś trafem poszła po rozumek do głowy i okarze się dobrą kumpelą zamiast heterą :-):-):-)
mamusiaM powodzonka z wiosenną przemianą i czekamy na fotaskę wiosennej boginki :-):-):-)
Kasiurek1983 powodzonka w badanku :-) wszystko będzie dobrze :-):-):-)
Magduska miłego pakowana i podróży :-):-):-)
dosia24 izabell96 dostawa uśmiechu stokrotki :-):-):-)
fela_76 powodzonka z badankiem :-) oby wyszło już teraz cacy :-):-):-)
agnieszka...24 powodzonka i czekamy na niuski :-):-):-)
aniszka maxik zadówka kobiałeczko :-):-):-)
stopi69 kciuczki za Lenkę z całych sił zacisnięte :-):-):-) daj znać koniecznie jak poszło
co do baseniku mój gin powiedział , że kwas mlekowy po baseniku rozwiązuje prawie cały problem infekcji ... podpytaj swojego czarodzieja :-)
AsiaJan86 witaj słoneczko po forumowej labie :-):-):-)Jak tam małożonek :-) wymęczony i wykorzystany na fuul :-):-):-)