reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam
A u mnie humor tragedia wszystko mnie wkurza i jeszcze muszę siedziec w pracy :no::crazy: a tak mi sie nie chce nic robić, i dotego jescze ta pogoda spadł dziś ochydny śnieg i jest mokro, i jeszcze nie mam słońca ehhh :wściekła/y::wściekła/y:
Chyba aby poprawić humor zaczne sprzątać zawsze mi to pomaga ;-):-p

reklama
Dzień dobry Kochane!
U nas kolejny szary dzień, ale się zdziwiłam jak rano za oknem zobaczyłam ośnieżony świat. Na szczęście po śniegu już prawie śladu nie ma. Ech byle do wiosny...;-)

Kasia nie wiedziałam że kłucie w lewym boku to może być zgaga :szok:, myślałam że zgaga objawia się jakimś pieczeniem-nigdy w życiu nie miałam zgagi,a teraz i mnie coś kłuje od czasu do czasu po lewej stronie, po jakimś czasie samo przechodzi.

A tak w ogóle dziewczyny to wczoraj znajomy mówil,że w najbliższym czasie maja zmienić VAT na pieluchy z 7 na 22??:angry: Czy to prawda?? bo jak tak, to chyba warto zakupić jeszcze do podwyżki troche pampersów:baffled:
buziaki
Słyszałam coś o tym, oby tego nie wprowadzili, bo uważam że rożne akcesoria dla dzieci i tak są bardzo drogie.

Ja też się witam :-) Dziś mam nieco zabiegany dzień, trochę biegania po urzędach i fryzjer. Juz bym chciała, żeby była tak 20.00. Lubię mieć porządek na głowie, ale nie przepadam za 3-godzinnym siedzeniem u fryzjera :dry:.
Oby do wieczorka ;-).
Ja nie cierpię wszelkich zabiegów u fryzjera i zawsze się zmuszam, by iść :no:
Agorana teraz już będzie się wszystko układać szczęśliwie. Dobrze, że córcia już w domu.
Miłego dnia życzę

Witajcie wszystkie lipcoweczki :-) Moj kochany wyszedl walsnie do pracy wiec mam caly dzien dla siebie :tak: Mimo brzydkiej pogody,jestem dzisiaj w baaardzo dobrym humorze!! jutro ide na usg i sie dowiem co u mnie sie w brzusiu chowa!!:-D Nie moge sie doczekac.´Pozdrawiam Was kochane!

Witajcie z rana koło południa :-)
Ja się czuje dzisiaj fatalnie wypiłam dwie słabe kawy i wziełam apap i dalej mnie głowa boli aż mi się w monitor nie chce patrzeć :-(

Wybrałabym się do fryzjera ale jakoś nie mam kiedy pozatym nie wiem czy jeszcze jest w starym miejscu bo chodziłam do KDT :dry:

To i ja sie melduje:-)jak dla mnie,to jeszcze poranek,wciaz w szlafroku i nie wiem czy ktos lub cos da rade mnie dzisiaj z niego wyciagnac:-)
Jezeli chodzi o zgage,to ja doslownie umieram,meczy mnie bardzo czesto i to strasznie,a klucie w lewym boku tez mam,ostatnio coraz silniejsze,bylam z tym u lekarza,bo tak mi zatruwalo zycie i ona stwierdzila,ze to kolka jelitowa.A najgorsze jest to,ze bol mam najczesciej jak wstaje z lozka,masakra
Dobrze Dziewczynki,zycze wszystkim pogodnego dzionka,dobrego samopoczucia i jakk najwiecej usmiechu,zeby nasze malenstwa tez byly pogodne:-)odezwe sie pozniej,pa

Witam wszystki mamusie :-)

Ja dzis znow rekor pobiłam wstawania - pobudka przed 12ta . Szok!!!
Teraz szybciorkiem ogarniam sie i lece na echo serducha Lenki. Mam bardzo dobre przeczucia, ze bedzie wszystko dobrze. Wogole nie stresuje sie, tylko czuje wewnetrzny spokój i cały czas usmiech na twarzy.

A z tymi pieluchami to mnie zaskoczylo. Kryzys na swiecie,a oni jesczze chca nas dobic vatem. Spoko moze byc 22procent, ale przy takich zarobkach jak sa w krajach, gdzie oowiązuje euro.:-D:-D:-D

Beatko - oj jak masz fajnie ztym basenem. Mi sie tak marzy poplywac. Zwłaszcza ,ze 2 basey mam pod nosem. Ale niestety mam zakaz, zeby nie zlapac infekcji :-:)-:)-(

Buziaki dla wszystkich!!!

Zmykam

Nigdy więcej nie pozwolę na takie zaległości. Jeszcze nic nie przeczytałam od niedzieli nie wiem co się u Was dzieję i mam wielkie wyrzuty sumienia. Zaraz się biorę za nadrobienie zaległości ale nie wiem co mi z tego wyjdzie, bo jestem u teściowej a ich internet się muli jak nie wiem. Pozdrawiam wszystkie Lipcówki.

Witam kochnae w ten paskudny dzioneczek :-):-):-) lecę poczytać co popisałyście , wypijam kaweczkę i spadam z psiakami na spacerek :-):-):-)
Miłego dzioneczka :-):-):-)
gabiaz mam to samo :-( co kliknę na "zatwierdz kod" to wywala mi kod nieprawidłowy ...
kasiakom z zapartym tchem czekamy na efekty metamorfozy :-) mam nadzieję, że wstawisz foteczkę :-) powodzonka :-):-):-)
heidi86 kciuczki za gina zaciśnięte :-):-):-) powodzonka :-):-):-)
Anika_79 Sam zdrówka dla całej rodzinki :-):-):-) apap musujący z witaminką c dobrze by Wam zrobi na przegnanie bakcyla :tak:
Sysia_waw znajoma obdzwoniła mi wczoraj 95% basenów w W-wie tylko jeden prowadzi zajęcia dla "Ciężaróweczek" basen Muszelka na Targówku zajęcia raz w tygodniu środa 19.30 ... narazie wiem tyle co ona się dowiedziała ... sama jeszcze nie dzwoniłam :-)
Sam zdróweczka słoneczko :-):-):-) i też polecam apaik musujący z witaminką c :-):-):-)
Monia_lipiec2009 może teściówka jakimś trafem poszła po rozumek do głowy i okarze się dobrą kumpelą zamiast heterą :-):-):-)
mamusiaM powodzonka z wiosenną przemianą i czekamy na fotaskę wiosennej boginki :-):-):-)
Kasiurek1983 powodzonka w badanku :-) wszystko będzie dobrze :-):-):-)
Magduska miłego pakowana i podróży :-):-):-)
dosia24 izabell96 dostawa uśmiechu stokrotki :-):-):-)
fela_76 powodzonka z badankiem :-) oby wyszło już teraz cacy :-):-):-)
agnieszka...24 powodzonka i czekamy na niuski :-):-):-)
aniszka maxik zadówka kobiałeczko :-):-):-)
stopi69 kciuczki za Lenkę z całych sił zacisnięte :-):-):-) daj znać koniecznie jak poszło :tak: co do baseniku mój gin powiedział , że kwas mlekowy po baseniku rozwiązuje prawie cały problem infekcji ... podpytaj swojego czarodzieja :-)
AsiaJan86 witaj słoneczko po forumowej labie :-):-):-)Jak tam małożonek :-) wymęczony i wykorzystany na fuul :-):-):-)

reklama
Trochę poczytałam ale szlak mnie trafia na ten komputer i internet -nie ma ja swój.
Mój mąż to chyba została tam w Niemczech impotentem dosłownie zero sexu. Nie, to nie. Dla mnie jeszcze lepiej.
Pozałatwialiśmy trochę spraw z budową, jego papiery i rozliczenia. I teraz mam nadzieję wrócić już do forumowej formy.
Agorana cieszę się z dobrego obrotu wszystkich spraw.
Stopi trzymam kciuki.
Tyle z tego wszystkiego co przeczytałam pamiętam ale najważniejsze , że już jestem na bieżąco.

Do góry