reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam wieczorową porą,

po kilku dniach nieobecności, u mnie czasu brak niestety, a moc tez nie jest ze mną, męczy mnie non stop kłucie pod lewym żebrem i mam już tego serdecznie dość, brałam renni, ale bez efektów, teraz czas na ranigast, zobaczymy, oby pomogło

za to jutro w ramach fryzjerskiego tematu wiosenne porządki na głowie, farbowanie, podcinanie, potem na początku czerwca się wybiorę co by mojej pierworodnej odrostami nie straszyć;-)

reklama
Witam sie czwartkowo :-)
Az dziw ze ja tu o tak wczesnej porze ale zaraz jade do gina na wizyte wiec wpadlam wczesniej. Jak tylko wroce zaraz napisze co sie dowiedzialam :tak: Milego dnia Ciezaroweczki :tak::-) Buziam wszystkie w brzusio :-)

dzień dobry

witam dawno nie widziane oraz trzymam kciuki za wizytujące się :-)

agoranko super że córa już w domu! i Julek daje znaki :-)

ja za to otwieram domowy szpitalik bo gluta ciąg dalszy i jeszcze na mnie przechodzi, noc znowu w plecy przez co ja też do tyłu chodzę, nawet weny do pisania nie mam

Witam.

Anika przyłączam się do domowego szpitala. U małej zero poprawy, a dodatkowa ja dziś wstałam z bólem gardła i zapchanym nosem:dry:.
Na sobotę zaprosiłam rodzinkę na urodziny męża. Mam nadzieję, że mi się jeszcze nie pogorszy, bo będę siedzieć jak blinek.

Agonara cieszę się, że córcia już w domu. Zdiagnozowali co jej było??

Witam z rana lipcowe dwupaczki :-)
Agorana, ciesze sie,że córcia wróciła do domu. Z pewnością będzie i Tobie lżej sie opiekować nią w domciu , jak i córcia lepiej sie poczuje we własnym domku:tak:. Szpital nie jest najprzyjemniejszym miejscem pod słońcem.

Heidi86 czekamy na newsy:tak:

Anika_79 i Sam dużo zdrówka życzę, oby choróbsko poszło sobie jak najszybciej:tak:

Robaczek 25 widzę,że mamy ten sam termin :-)

Kasiakom ja tez sie gorzej czuje od 3 dni. Anemia i niskie ciśnienie dają sie we znaki, wiec jestem cały czas słaba, a cokolwiek zroibie, musze odpocząć. Mam też dziwny ból od czasu do czau pod rzebrem z prawej strony, nawet ciezko mi okreslić, czy ten ból jest pod czy w?! poza tym dól brucha mi sie spina od czasu do czsu, czy to w porządku....???!!!:crazy:

Wszystkie kolezanki mówily, ze w II trymwstr to taki cudny, bo samopoczucie ekstra, a ja sie czuje od grudnia tak jakbym była zmęczona nonstop. Czyżby to ta anemia i ciśnienie tak na mnie wpływały????:crazy:

A tak w ogóle dziewczyny to wczoraj znajomy mówil,że w najbliższym czasie maja zmienić VAT na pieluchy z 7 na 22??:angry: Czy to prawda?? bo jak tak, to chyba warto zakupić jeszcze do podwyżki troche pampersów:baffled:

buziaki

Ostatnia edycja:
Witam mamuśki :-)

U mnie wrociła zima, taka ilość że bałwana można by ulepić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Na szczęście wychodzi słonko to może zniknie śnieg.

Wczoraj zapisałam się do dermatologa idzie wiosna i można by ramiona pokazać itp a moje plecy przechodzą od hormonów i słodyczy koszmar :wściekła/y: Nigdy nie miałam syfków czasem jeden na okres na buzi, a teraz szok. Gdzie tu się cera poprawia, włosy szybko się przetłuszczają i wychodzą garściami :zawstydzona/y: No cóż może plecy uyda się uratować. Odziwo krótki termin bo wizytę mam 18.

Przyszły tydzień będę miała w rozjazdach 17 - dentysta, 18 - dermatolog, 19 - szkoła rodzenia, 20- zrobić badania . Cały tydzień zajęty :-D

Najgorsze że już przeżywam wizytę u gina 26 (mam mieć połówkowe) no i teściowa wraca w ten dzień na stałe do Polski :wściekła/y::wściekła/y: a mieszkamy w jednym domu. Bedzie wojna :-D

reklama
Ja też się witam :-) Dziś mam nieco zabiegany dzień, trochę biegania po urzędach i fryzjer. Juz bym chciała, żeby była tak 20.00. Lubię mieć porządek na głowie, ale nie przepadam za 3-godzinnym siedzeniem u fryzjera :dry:.

Oby do wieczorka ;-).

Do góry