reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam wieczorową porą,

po kilku dniach nieobecności, u mnie czasu brak niestety, a moc tez nie jest ze mną, męczy mnie non stop kłucie pod lewym żebrem i mam już tego serdecznie dość, brałam renni, ale bez efektów, teraz czas na ranigast, zobaczymy, oby pomogło

za to jutro w ramach fryzjerskiego tematu wiosenne porządki na głowie, farbowanie, podcinanie, potem na początku czerwca się wybiorę co by mojej pierworodnej odrostami nie straszyć;-)

reklama
Witam sie czwartkowo :-)
Az dziw ze ja tu o tak wczesnej porze ale zaraz jade do gina na wizyte wiec wpadlam wczesniej. Jak tylko wroce zaraz napisze co sie dowiedzialam :tak: Milego dnia Ciezaroweczki :tak::-) Buziam wszystkie w brzusio :-)

dzień dobry

witam dawno nie widziane oraz trzymam kciuki za wizytujące się :-)

agoranko super że córa już w domu! i Julek daje znaki :-)

ja za to otwieram domowy szpitalik bo gluta ciąg dalszy i jeszcze na mnie przechodzi, noc znowu w plecy przez co ja też do tyłu chodzę, nawet weny do pisania nie mam

Witam.

Anika przyłączam się do domowego szpitala. U małej zero poprawy, a dodatkowa ja dziś wstałam z bólem gardła i zapchanym nosem:dry:.
Na sobotę zaprosiłam rodzinkę na urodziny męża. Mam nadzieję, że mi się jeszcze nie pogorszy, bo będę siedzieć jak blinek.

Agonara cieszę się, że córcia już w domu. Zdiagnozowali co jej było??

Witam z rana lipcowe dwupaczki :-)
Agorana, ciesze sie,że córcia wróciła do domu. Z pewnością będzie i Tobie lżej sie opiekować nią w domciu , jak i córcia lepiej sie poczuje we własnym domku:tak:. Szpital nie jest najprzyjemniejszym miejscem pod słońcem.

Heidi86 czekamy na newsy:tak:

Anika_79 i Sam dużo zdrówka życzę, oby choróbsko poszło sobie jak najszybciej:tak:

Robaczek 25 widzę,że mamy ten sam termin :-)

Kasiakom ja tez sie gorzej czuje od 3 dni. Anemia i niskie ciśnienie dają sie we znaki, wiec jestem cały czas słaba, a cokolwiek zroibie, musze odpocząć. Mam też dziwny ból od czasu do czau pod rzebrem z prawej strony, nawet ciezko mi okreslić, czy ten ból jest pod czy w?! poza tym dól brucha mi sie spina od czasu do czsu, czy to w porządku....???!!!:crazy:

Wszystkie kolezanki mówily, ze w II trymwstr to taki cudny, bo samopoczucie ekstra, a ja sie czuje od grudnia tak jakbym była zmęczona nonstop. Czyżby to ta anemia i ciśnienie tak na mnie wpływały????:crazy:

A tak w ogóle dziewczyny to wczoraj znajomy mówil,że w najbliższym czasie maja zmienić VAT na pieluchy z 7 na 22??:angry: Czy to prawda?? bo jak tak, to chyba warto zakupić jeszcze do podwyżki troche pampersów:baffled:

buziaki

Ostatnia edycja:
Witam mamuśki :-)

U mnie wrociła zima, taka ilość że bałwana można by ulepić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Na szczęście wychodzi słonko to może zniknie śnieg.

Wczoraj zapisałam się do dermatologa idzie wiosna i można by ramiona pokazać itp a moje plecy przechodzą od hormonów i słodyczy koszmar :wściekła/y: Nigdy nie miałam syfków czasem jeden na okres na buzi, a teraz szok. Gdzie tu się cera poprawia, włosy szybko się przetłuszczają i wychodzą garściami :zawstydzona/y: No cóż może plecy uyda się uratować. Odziwo krótki termin bo wizytę mam 18.

Przyszły tydzień będę miała w rozjazdach 17 - dentysta, 18 - dermatolog, 19 - szkoła rodzenia, 20- zrobić badania . Cały tydzień zajęty :-D

Najgorsze że już przeżywam wizytę u gina 26 (mam mieć połówkowe) no i teściowa wraca w ten dzień na stałe do Polski :wściekła/y::wściekła/y: a mieszkamy w jednym domu. Bedzie wojna :-D

reklama
Ja też się witam :-) Dziś mam nieco zabiegany dzień, trochę biegania po urzędach i fryzjer. Juz bym chciała, żeby była tak 20.00. Lubię mieć porządek na głowie, ale nie przepadam za 3-godzinnym siedzeniem u fryzjera :dry:.

Oby do wieczorka ;-).

Do góry