reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Agorna- gratuluje synka i zdrowia dla małej.
...ja mam mega doła do potęgi...dzis byłam u ginki. Wyniki z glukozy tragoczne!!...234!!!!!ginka stwierdziła, ze jeszcze takiego wyniku nie widziała. Prosto od niej trafiłam do diabetologa z podejrzeniem cukrzycy. Dostałam glukometr (który notabene musze jechać wynmienić bo nie działa) i musze mierzyc cukier 6 x dziennie. Jutro jade na drugi test obciązenia 75 gr.A potem zobaczymy, dieta, leki może insulina. To dla mmnie prawdziwy szok. W mojej rodzinie nie było cukrzycy, nie spodziewałam sie tego. Już zdarzyłam naczytac sie o powikłaniach u płodu i noworodka i mam dośc. tak to juz jest, nie moze być za dobrze. Jak USG wyszło ok, do dołożył mi cukier...

reklama
o kurcze.... :-:)-:)-(
nie czytaj o żadnych powikłaniach, bo tylko się będziesz nakręcać i będziesz mieć większego doła... najważniejsze że jesteś pod opieką lekarską, więc pewnie wszystko będzie w końcu dobrze
trzymam kciuki

fela nie martw sie. jeszcze nic nie jest przesadzone... dobrze ze lekarz szybko zareagowal i ze jestes pod jego stala kontrola. trzymaj sie kochana, na pewno wszystko bedzie dobrze...

Witam wieczorkiem.

Wydawało mi się, że będąc w domu będę miała więcej czasu na forum, a jest dokładnie odwrotnie. Mała mnie absorbuje bardzo. Dodatkowo nadrabiam zaległości w domu.

Agorana zdrówka dla córci i wielkie gratulacje dla synka w brzuszku.

Fela przykro mi z powodu cukrzycy i trzymam kciuki, żeby się obeszło bez insuliny.

Witam się i ja w końcu. Oczywiście musiałam poczytać najpierw co tu dziś nadrukowałyście:tak:
Fela nie stresuj się tym cukrem, moja koleżanka miała wysoki poziom cukru i ma śliczna i zdrową córeczkę. Dieta, kontrola cukru i opieka lekarza i wszystko będzie dobrze.
Anika zdróweczka dla synka.
A ja do fryzjera popędzę 20 po wizycie u gina ale jeszcze nie wiem co zrobię.... Pewnie znowu odwrócę się od lustra i powiem żeby robiła co uważa i zeby było ok:-)

No właśnie ja też muszę iść do fryzjera na farbowanie odrostów ale czekam do końca marca bo tak wyliczyła aby w czerwcu jeszcze pofarbować i później jak maluch będzie to raczej czasu brak.
Ja dziś z pracy wcześniej się urwałam ale zaraz pewnie mąż mnie pogoni od komputera jak na razie w kuchni sprzata po obiedzie jak dobrze :tak::-)

gabiaz możesz zdradzić z jakiej miejscowości mieszkasz, bo ja też z warmińsko murzyńskiego

Ostatnia edycja:
U mnie była kumpela i spędziłyśmy razem prawie cały dzień, miło było mieć jakieś towarzystwo, a że to dobra kumpelka to i gadka się sama kleiła :-) umówiłyśmy się już na przyszły tydzień :-)
Tymek niestety nie miewa się lepiej, katar ma ostro aż nosek czerwony, ale poza tym brak innych objawów. Jedynie na wieczór stan podgorączkowy się ujawnił. Teraz ogląda bajkę i liczę, ze dziś wcześnie pójdzie spać, ja też potrzebuję walnąć w kimę szybko :-D

Fela
przykro mi i trzymam kciuki może się okaże że nie jest aż tak tragicznie, i fioletowa ma racje nie czytaj o powikłaniach i się nie martw niepotrzebnie, bo możliwe że obejdzie się bez insuliny a stres może naprawdę zaszkodzić dziecku

reklama
Izabell ja obecnie w Reszlu sobie mieszkam, ale ze mną nigdy nie wiadomo:-D
Hej kobitki a co Wy dziś takie znowu niepiśmienne?? Zawsze nienadążałam za Wami a tu od 2dni jakiś leniuszek się wkradł. Ale rozumiem ta pogoda.... Ja dziś sprawdziłam ciśnienie i miałam całe 90/60 i to pewnie stąd lekkie zawroty głowy i niechęć do pracy:-)

Do góry