reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam Dziewczynki :)
U mnie już rodzinka w komplecie - dzisiaj popołudniu wypisali moją córcię ze szpitala za parę dni jeszcze na kontrolę i mam nadzieję wszystko będzie OK.
Dziękuję Wam za słowa otuchy :) Mój Juleczek znowu zaczął dawać znać o sobie kopniaczkami - chyba szpitalna atmosfera mu nie pasowała, bo "milczał" jak zaklęty.

fela trzymaj się dzielnie kobieto!!!! Najważniejsze to ściśle stosować się do zaleceń lekarza - dobrze, że robią nam teraz te testy, bo można w porę zapobiec ewentualnym problemom. Trzymam kciuki za Was!!!

Witam wieczorkiem.

Wydawało mi się, że będąc w domu będę miała więcej czasu na forum, a jest dokładnie odwrotnie. Mała mnie absorbuje bardzo. Dodatkowo nadrabiam zaległości w domu.

Oj ja też jak pracowałam miałam duuużo więcej czasu na forumowe pogaduchy :)

Anika zdrówka życzę Twojemu Tymusiowi

Oczywiście wszytskie Mamusie i Dzidziusie pozdrawiam gorąco :)

Witam Was Kochane po trzytygodniowej przerwie...nazbieralo sie mnostwo zaleglosci i pewnie i tak sie z nimi nie uporam(choc sprobuje),ale zamierzam byc juz znowu na biezaco
pozdrawiam wszystkie,ktore jeszcze mnie pamietaja cieplutko i zycze przyjemnego wieczoru:-)

Czesc,

A co tu dziś tak cicho ??

izabell96 - ja juz mam uzywany lezaczek i mate edukacyjna, wlasnie wylicytowane na allegro. I naprawde te rzeczy sa w rewelacyjnym stanie!! Jeszcze z faktura zakupu. Na karuzele własnie teraz poluje, tez uzywana. Juz sobie upatrzylam model :tak: Dzieci nie maja kiedy tego zniszczyc, bo szybciutko wyrastaja z tych zabawek. Wiec mysle, że warto kupowac uzywane , jak sa atrakcyjne ceny!! No i uzywane tylko przez jedno dzecko.

fela - zdrowka duzo Ci zycze!!! Nie czytaj za dużo o powikłaniach, bo sie niepotrzebnie "ponakrecasz" i tylko bedziesz sie stresowac!!! A zobaczysz wszystko bedzie w porządku. Wiem, ze nie jest latwo , ale warto jest sporóbowac wyłaczyc myslenie na ten temat i skocentrowac sie na czyms inym - oczywiscie pozytywnym. Naprawde pomaga!!! Trzymam kciuki za Was!!!

witam sie i ja po dwudniowej pzerwie...
i szybko musze nadrobic zaleglosci, bo troche sie nazbieralo:-p:-p
chorobsko chyba mija, tylko kaszel straszny i katar zostal:dry::dry:
jutro praca...
ale na wtorek umowilam sie do fryzjera, i to do Polki!! hurrraaaaaaa:-D:-D fakt ze 70 km musze jechac do niej, ale co tam:-D:-D:-D

No dziewczynki kurować mi się tu proszę bo katarom mówimy dość!!!:tak::tak::tak::tak:

Aniszka gdzieś Ty była jak Cię nie było?
Wywialo mnie na wakacje do Polski,a jak wiadomo milion spraw bylo do zalatwienia i na wszystko brak czasu:-(ale wlasnie staram sie nadrabiac zaleglosci i od dzisiaj wracam na dobre na bb.do tego wszystkiego postanowilam sobie odpoczac i przez tydzien jestem na zwolnieniu,takze nie planuje juz dluzszej przerwy:-)
pozdrawiam cieplutko i wracam do czytania
buziaki

Uff ... nareszcie chwila wolnego na kompa ... Ostatnie dwa dni to całkowity kociokwik :szok:, ale już powoli wychodzę na prostą ;-):-)
Teraz i mnie chcą katować glukozą :szok: dodatkowo morfologia i inne takie ... Łomatko jak ja tego nie lubię :no: , ale hip hip hura mogę iść na basenik :-):-):-) choć znalazłam tylko jeden w W-wie z zajęciami dla ciężarówek to muszę się zmobilizować zadzwonić i zapisać :-):-):-)
Teraz lecę ponadrabiać zaległości co tam u Was kochane słychować :-):-):-)
agnieszka...24 kciuki za piątek mocno zaciśnięte :-)
fela_76 GRATULACJE CHŁOPTASIA :-):-):-) no i kosiana kobiałko zdrówka , zdrówka i jeszcze raz zdrówka :-) cukierek napewno spadnie jak bebiś przydzie na świat :tak::-) WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE :-):-):-)
blizniaki2000 buu ... chcę zagłosować na malutką królewnę , a tu cały czas nieprawidowy kod choć wpisuję poprawnie ...
monia1021 zdróweczka :-) wygłaskaj brzusio , pogadaj z dzidziunią niech zmieni miejsce stacjonowania :-):-):-) fajna reakcja synusia :-) jak w reklamie MC wrażenia BEZCENNE :-):-):-)
slonce1 i co wyrwałaś skierowanko na USG :-):-):-) już doczytałam ;-) brawo :-):-):-)
Nathi SERDECZNIE WITAMY :-):-):-) I GRATULECZKI SYNUSIA :-):-):-)
Valija oj tak tu się z Tobą słoneczko zgadzam się całkowicie :tak: nasze bebisie mają swojch aniołeczków :-)
gabiaz kciuczki za 27 mocno zaciśnięte :-):-):-)
stopi69 panna z dzieckiem to brzmi dumnie :-):-):-) i jeszcze latek odbiera :-):-):-) A pozatym jak ja Ci zazdroszczę takiego płaskiego brzusia ... u mnie samara jak cholera :-):-):-)
iwon3004 dawaj fotaskę nowej fryzurki :-) nie daj się prosić :-):-):-)
*Alicja* jak poszło badanko :-)
agorana turbo dostawka zadówka dla córuni i GRATULECZKI SYNUSIA :-):-):-) następna PARECZKA BARWO :-):-):-) SUPER, że córunia już w domeczku :-):-):-)
kaskax25 cosik nie tak ... jak wpisuję kod i zatwierdzam to pokazuje kod nieprawidłowy choć wpisałam to co kazali :no:
karinkaa74 główka do góry :-) większa niespodzianka będzie jak bebiś się ujawni :-):-):-)
Anika_79 zdrówka dla synusia :-):-):-) niech szybciutko wraca do zdrówka :-):-):-)
aniszka serdecznie witamy po forumowym urlopiku :-):-):-)
NataliaSe choróbsko w kąt , a nowa fryzurka napewno humorek poprawi :-):-):-)

Chyba udało się mi jako tako nadrobić zaległości :-) jak cosik ominełam to bardzo przepraszam :-):-):-) moc buziaczków i zdrówka dla Was kosiane kobiałki i dla bebisiów :-):-):-) Zaraz muszę polecieć z psiaczkami, ale jak wrócę ponadrabiam inne wąteczki :-)

reklama
Moje drogie dziewczątka a wytłumaczcie mnie bystrej jak ja mam zagłosować w rośniemy razem pampersa na kogoklwiek bo próbowałam ale cały czas mi wyskakuje błedny kod. Próbowałam na rózne sposoby ale mi nie wychodzi:baffled:

Do góry