reklama
Witam Dziewczynki 
U mnie już rodzinka w komplecie - dzisiaj popołudniu wypisali moją córcię ze szpitala za parę dni jeszcze na kontrolę i mam nadzieję wszystko będzie OK.
Dziękuję Wam za słowa otuchy
Mój Juleczek znowu zaczął dawać znać o sobie kopniaczkami - chyba szpitalna atmosfera mu nie pasowała, bo "milczał" jak zaklęty.
fela trzymaj się dzielnie kobieto!!!! Najważniejsze to ściśle stosować się do zaleceń lekarza - dobrze, że robią nam teraz te testy, bo można w porę zapobiec ewentualnym problemom. Trzymam kciuki za Was!!!
Oj ja też jak pracowałam miałam duuużo więcej czasu na forumowe pogaduchy
Anika zdrówka życzę Twojemu Tymusiowi
Oczywiście wszytskie Mamusie i Dzidziusie pozdrawiam gorąco
U mnie już rodzinka w komplecie - dzisiaj popołudniu wypisali moją córcię ze szpitala za parę dni jeszcze na kontrolę i mam nadzieję wszystko będzie OK.
Dziękuję Wam za słowa otuchy
fela trzymaj się dzielnie kobieto!!!! Najważniejsze to ściśle stosować się do zaleceń lekarza - dobrze, że robią nam teraz te testy, bo można w porę zapobiec ewentualnym problemom. Trzymam kciuki za Was!!!
Witam wieczorkiem.
Wydawało mi się, że będąc w domu będę miała więcej czasu na forum, a jest dokładnie odwrotnie. Mała mnie absorbuje bardzo. Dodatkowo nadrabiam zaległości w domu.
Oj ja też jak pracowałam miałam duuużo więcej czasu na forumowe pogaduchy
Anika zdrówka życzę Twojemu Tymusiowi
Oczywiście wszytskie Mamusie i Dzidziusie pozdrawiam gorąco
Witam Was Kochane po trzytygodniowej przerwie...nazbieralo sie mnostwo zaleglosci i pewnie i tak sie z nimi nie uporam(choc sprobuje),ale zamierzam byc juz znowu na biezaco
pozdrawiam wszystkie,ktore jeszcze mnie pamietaja cieplutko i zycze przyjemnego wieczoru:-)
pozdrawiam wszystkie,ktore jeszcze mnie pamietaja cieplutko i zycze przyjemnego wieczoru:-)
Czesc,
A co tu dziś tak cicho ??
izabell96 - ja juz mam uzywany lezaczek i mate edukacyjna, wlasnie wylicytowane na allegro. I naprawde te rzeczy sa w rewelacyjnym stanie!! Jeszcze z faktura zakupu. Na karuzele własnie teraz poluje, tez uzywana. Juz sobie upatrzylam model
Dzieci nie maja kiedy tego zniszczyc, bo szybciutko wyrastaja z tych zabawek. Wiec mysle, że warto kupowac uzywane , jak sa atrakcyjne ceny!! No i uzywane tylko przez jedno dzecko.
fela - zdrowka duzo Ci zycze!!! Nie czytaj za dużo o powikłaniach, bo sie niepotrzebnie "ponakrecasz" i tylko bedziesz sie stresowac!!! A zobaczysz wszystko bedzie w porządku. Wiem, ze nie jest latwo , ale warto jest sporóbowac wyłaczyc myslenie na ten temat i skocentrowac sie na czyms inym - oczywiscie pozytywnym. Naprawde pomaga!!! Trzymam kciuki za Was!!!
A co tu dziś tak cicho ??
izabell96 - ja juz mam uzywany lezaczek i mate edukacyjna, wlasnie wylicytowane na allegro. I naprawde te rzeczy sa w rewelacyjnym stanie!! Jeszcze z faktura zakupu. Na karuzele własnie teraz poluje, tez uzywana. Juz sobie upatrzylam model

fela - zdrowka duzo Ci zycze!!! Nie czytaj za dużo o powikłaniach, bo sie niepotrzebnie "ponakrecasz" i tylko bedziesz sie stresowac!!! A zobaczysz wszystko bedzie w porządku. Wiem, ze nie jest latwo , ale warto jest sporóbowac wyłaczyc myslenie na ten temat i skocentrowac sie na czyms inym - oczywiscie pozytywnym. Naprawde pomaga!!! Trzymam kciuki za Was!!!
witam sie i ja po dwudniowej pzerwie...
i szybko musze nadrobic zaleglosci, bo troche sie nazbieralo

chorobsko chyba mija, tylko kaszel straszny i katar zostal

jutro praca...
ale na wtorek umowilam sie do fryzjera, i to do Polki!! hurrraaaaaaa
fakt ze 70 km musze jechac do niej, ale co tam

i szybko musze nadrobic zaleglosci, bo troche sie nazbieralo

chorobsko chyba mija, tylko kaszel straszny i katar zostal

jutro praca...
ale na wtorek umowilam sie do fryzjera, i to do Polki!! hurrraaaaaaa

Wywialo mnie na wakacje do Polski,a jak wiadomo milion spraw bylo do zalatwienia i na wszystko brak czasu:-(ale wlasnie staram sie nadrabiac zaleglosci i od dzisiaj wracam na dobre na bb.do tego wszystkiego postanowilam sobie odpoczac i przez tydzien jestem na zwolnieniu,takze nie planuje juz dluzszej przerwy:-)No dziewczynki kurować mi się tu proszę bo katarom mówimy dość!!!
Aniszka gdzieś Ty była jak Cię nie było?
pozdrawiam cieplutko i wracam do czytania
buziaki
beata1973
Fanka BB :)
Uff ... nareszcie chwila wolnego na kompa ... Ostatnie dwa dni to całkowity kociokwik
, ale już powoli wychodzę na prostą ;-):-)
Teraz i mnie chcą katować glukozą
dodatkowo morfologia i inne takie ... Łomatko jak ja tego nie lubię
, ale hip hip hura mogę iść na basenik :-):-):-) choć znalazłam tylko jeden w W-wie z zajęciami dla ciężarówek to muszę się zmobilizować zadzwonić i zapisać :-):-):-)
Teraz lecę ponadrabiać zaległości co tam u Was kochane słychować :-):-):-)
agnieszka...24 kciuki za piątek mocno zaciśnięte :-)
fela_76 GRATULACJE CHŁOPTASIA :-):-):-) no i kosiana kobiałko zdrówka , zdrówka i jeszcze raz zdrówka :-) cukierek napewno spadnie jak bebiś przydzie na świat
:-) WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE :-):-):-)
blizniaki2000 buu ... chcę zagłosować na malutką królewnę , a tu cały czas nieprawidowy kod choć wpisuję poprawnie ...
monia1021 zdróweczka :-) wygłaskaj brzusio , pogadaj z dzidziunią niech zmieni miejsce stacjonowania :-):-):-) fajna reakcja synusia :-) jak w reklamie MC wrażenia BEZCENNE :-):-):-)
slonce1 i co wyrwałaś skierowanko na USG :-):-):-) już doczytałam ;-) brawo :-):-):-)
Nathi SERDECZNIE WITAMY :-):-):-) I GRATULECZKI SYNUSIA :-):-):-)
Valija oj tak tu się z Tobą słoneczko zgadzam się całkowicie
nasze bebisie mają swojch aniołeczków :-)
gabiaz kciuczki za 27 mocno zaciśnięte :-):-):-)
stopi69 panna z dzieckiem to brzmi dumnie :-):-):-) i jeszcze latek odbiera :-):-):-) A pozatym jak ja Ci zazdroszczę takiego płaskiego brzusia ... u mnie samara jak cholera :-):-):-)
iwon3004 dawaj fotaskę nowej fryzurki :-) nie daj się prosić :-):-):-)
*Alicja* jak poszło badanko :-)
agorana turbo dostawka zadówka dla córuni i GRATULECZKI SYNUSIA :-):-):-) następna PARECZKA BARWO :-):-):-) SUPER, że córunia już w domeczku :-):-):-)
kaskax25 cosik nie tak ... jak wpisuję kod i zatwierdzam to pokazuje kod nieprawidłowy choć wpisałam to co kazali
karinkaa74 główka do góry :-) większa niespodzianka będzie jak bebiś się ujawni :-):-):-)
Anika_79 zdrówka dla synusia :-):-):-) niech szybciutko wraca do zdrówka :-):-):-)
aniszka serdecznie witamy po forumowym urlopiku :-):-):-)
NataliaSe choróbsko w kąt , a nowa fryzurka napewno humorek poprawi :-):-):-)
Chyba udało się mi jako tako nadrobić zaległości :-) jak cosik ominełam to bardzo przepraszam :-):-):-) moc buziaczków i zdrówka dla Was kosiane kobiałki i dla bebisiów :-):-):-) Zaraz muszę polecieć z psiaczkami, ale jak wrócę ponadrabiam inne wąteczki :-)

Teraz i mnie chcą katować glukozą

Teraz lecę ponadrabiać zaległości co tam u Was kochane słychować :-):-):-)
agnieszka...24 kciuki za piątek mocno zaciśnięte :-)
fela_76 GRATULACJE CHŁOPTASIA :-):-):-) no i kosiana kobiałko zdrówka , zdrówka i jeszcze raz zdrówka :-) cukierek napewno spadnie jak bebiś przydzie na świat

blizniaki2000 buu ... chcę zagłosować na malutką królewnę , a tu cały czas nieprawidowy kod choć wpisuję poprawnie ...
monia1021 zdróweczka :-) wygłaskaj brzusio , pogadaj z dzidziunią niech zmieni miejsce stacjonowania :-):-):-) fajna reakcja synusia :-) jak w reklamie MC wrażenia BEZCENNE :-):-):-)
slonce1 i co wyrwałaś skierowanko na USG :-):-):-) już doczytałam ;-) brawo :-):-):-)
Nathi SERDECZNIE WITAMY :-):-):-) I GRATULECZKI SYNUSIA :-):-):-)
Valija oj tak tu się z Tobą słoneczko zgadzam się całkowicie

gabiaz kciuczki za 27 mocno zaciśnięte :-):-):-)
stopi69 panna z dzieckiem to brzmi dumnie :-):-):-) i jeszcze latek odbiera :-):-):-) A pozatym jak ja Ci zazdroszczę takiego płaskiego brzusia ... u mnie samara jak cholera :-):-):-)
iwon3004 dawaj fotaskę nowej fryzurki :-) nie daj się prosić :-):-):-)
*Alicja* jak poszło badanko :-)
agorana turbo dostawka zadówka dla córuni i GRATULECZKI SYNUSIA :-):-):-) następna PARECZKA BARWO :-):-):-) SUPER, że córunia już w domeczku :-):-):-)
kaskax25 cosik nie tak ... jak wpisuję kod i zatwierdzam to pokazuje kod nieprawidłowy choć wpisałam to co kazali

karinkaa74 główka do góry :-) większa niespodzianka będzie jak bebiś się ujawni :-):-):-)
Anika_79 zdrówka dla synusia :-):-):-) niech szybciutko wraca do zdrówka :-):-):-)
aniszka serdecznie witamy po forumowym urlopiku :-):-):-)
NataliaSe choróbsko w kąt , a nowa fryzurka napewno humorek poprawi :-):-):-)
Chyba udało się mi jako tako nadrobić zaległości :-) jak cosik ominełam to bardzo przepraszam :-):-):-) moc buziaczków i zdrówka dla Was kosiane kobiałki i dla bebisiów :-):-):-) Zaraz muszę polecieć z psiaczkami, ale jak wrócę ponadrabiam inne wąteczki :-)
reklama
gabiaz
Fanka BB :)
Moje drogie dziewczątka a wytłumaczcie mnie bystrej jak ja mam zagłosować w rośniemy razem pampersa na kogoklwiek bo próbowałam ale cały czas mi wyskakuje błedny kod. Próbowałam na rózne sposoby ale mi nie wychodzi