reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
witam wszystkich środowo :D
ale narobiłyście apetytu na fryzjera... chyba się umówię na wizytę
coś trzeba ze sobą zrobić na wiosnę

Witam
Synka wczoraj nie pościłam do przeczkola bo mama zaoferowała pomoc i dziecko zachowywała sie wzorowo po powrocie do domu nadal jego zachowanie było takie jak kiedyś - zaczynam podejrzewać że to coś chyba w przeczkolu jest nie tak :dry::dry::dry: ale dziś dzień wagarowiicza dla syna sie skończył i poszedł do przeczkola ;-)

A mnie jakiś szał dopadł na punkcie rzeczy dla dziecka i sziedzę już drugi dziec na allegro i analizuję co bedzie lepsze dziś na tapecie karuzelę ale mam już typ bo po 5 godzinach z przerwami coś wybałam ale zastanawiam sie czy używaną kupić czy nową :dry::confused: W sumie mam tyle czasu do lipca że jeszcze mogę próbować licytować a może uda się o połowę taniej ;-)

ja nabrałam ochoty na balejage, tylko znając mój słomiany zapał zanim się zmobilizuję to mi ochota przejdzie i w końcu kupię czarną farbę i nic nie zmienię;-)

Witam w tą pochmurną środę :-)

Z łóżeczka wygramoliłam się dopiero przed 13. Mężuś zrobił śniadanko to miałam siły na zmianę pościeli i włączenie prania.
Wczoraj byliśmy na Kochaj i tańcz polecam choć nie przepadam za polskimi filmami nawet mi się podobał. Po filmie pojechaliśmy do siostry i szwagra na nowe mieszkanko. Chłopaki wypili 8 piw i po 23 wracaliśmy do domu. Uwielbiam prowadzić o tej porze. Wszystkie światła wyłączone i mały ruch, można zapier.....:-D:-D:-D. Nie trzeba ciągle się zatrzymywać itp

Agorana
GRATULUJĘ SYNKA i dużo zdrówka dla córci :tak:

Anika dla Tymka też dużo zdrówka by katar szybko minął i nic gorszego sie nie przyplątało

Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.
glos oddany zycze powodzenia:tak:;-)

witam sie rowniez w srode jak zwykle ponura , zimna:baffled:
AGONIA gratulacje synusia i szybkiego powrotu do zdrowia coreczki :tak::-)uwazaj na siebie
SIDOREK podaj swego emaila to ci przesle ja rowniez dostalam od lipcoweczki czego dziekuje jeszcze raz :tak::-)
FARBOWANIE jak zywkle na topie przycjodzi wiosna a zaraz za rogiem lato trzeba o siebie ladnie zadbac :tak::happy:juz po drugim trymestrze raczej bez problemu i bez strachu mozemy sie robic na boginie ;-)

reklama
Czesc Babeczki:-) Ja jak zwykle wpadlam sie tylko przywitac. Kompa nie mam nadal i az mnie sciska ze nie moge tu z Wami codziennie byc:wściekła/y:Gratulacje dla tych wszystkich ktore juz wiedza czy chlopczyk czy dziewczynka, ja nadal nie wiem:-(Pozdrowionka dla wszystkich, spadam do pracki;-)

Do góry