reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
witam wszystkich środowo :D
ale narobiłyście apetytu na fryzjera... chyba się umówię na wizytę
coś trzeba ze sobą zrobić na wiosnę

Witam
Synka wczoraj nie pościłam do przeczkola bo mama zaoferowała pomoc i dziecko zachowywała sie wzorowo po powrocie do domu nadal jego zachowanie było takie jak kiedyś - zaczynam podejrzewać że to coś chyba w przeczkolu jest nie tak :dry::dry::dry: ale dziś dzień wagarowiicza dla syna sie skończył i poszedł do przeczkola ;-)

A mnie jakiś szał dopadł na punkcie rzeczy dla dziecka i sziedzę już drugi dziec na allegro i analizuję co bedzie lepsze dziś na tapecie karuzelę ale mam już typ bo po 5 godzinach z przerwami coś wybałam ale zastanawiam sie czy używaną kupić czy nową :dry::confused: W sumie mam tyle czasu do lipca że jeszcze mogę próbować licytować a może uda się o połowę taniej ;-)

ja nabrałam ochoty na balejage, tylko znając mój słomiany zapał zanim się zmobilizuję to mi ochota przejdzie i w końcu kupię czarną farbę i nic nie zmienię;-)

Witam w tą pochmurną środę :-)

Z łóżeczka wygramoliłam się dopiero przed 13. Mężuś zrobił śniadanko to miałam siły na zmianę pościeli i włączenie prania.
Wczoraj byliśmy na Kochaj i tańcz polecam choć nie przepadam za polskimi filmami nawet mi się podobał. Po filmie pojechaliśmy do siostry i szwagra na nowe mieszkanko. Chłopaki wypili 8 piw i po 23 wracaliśmy do domu. Uwielbiam prowadzić o tej porze. Wszystkie światła wyłączone i mały ruch, można zapier.....:-D:-D:-D. Nie trzeba ciągle się zatrzymywać itp

Agorana
GRATULUJĘ SYNKA i dużo zdrówka dla córci :tak:

Anika dla Tymka też dużo zdrówka by katar szybko minął i nic gorszego sie nie przyplątało

Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.
glos oddany zycze powodzenia:tak:;-)

witam sie rowniez w srode jak zwykle ponura , zimna:baffled:
AGONIA gratulacje synusia i szybkiego powrotu do zdrowia coreczki :tak::-)uwazaj na siebie
SIDOREK podaj swego emaila to ci przesle ja rowniez dostalam od lipcoweczki czego dziekuje jeszcze raz :tak::-)
FARBOWANIE jak zywkle na topie przycjodzi wiosna a zaraz za rogiem lato trzeba o siebie ladnie zadbac :tak::happy:juz po drugim trymestrze raczej bez problemu i bez strachu mozemy sie robic na boginie ;-)

reklama
Czesc Babeczki:-) Ja jak zwykle wpadlam sie tylko przywitac. Kompa nie mam nadal i az mnie sciska ze nie moge tu z Wami codziennie byc:wściekła/y:Gratulacje dla tych wszystkich ktore juz wiedza czy chlopczyk czy dziewczynka, ja nadal nie wiem:-(Pozdrowionka dla wszystkich, spadam do pracki;-)

Do góry