reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam wszystkie Mamusie!!!!
Ja niestety znowu nieobecna na forum - ale siła wyższa. Od niedzieli moja córeczka jest w szpitalu (jakaś niezidentyfikowana infekcja) na obserwacji, więc całe dnie tam spędzam.
Poza tym zmiany: dzisiaj miałam usg połówkowe i JEST CHŁOPAK!!!!!
Nie rozpisuje się bo padam na twarz, a jutro raniutko znowu do szpitala :(((
Pozdrawiam!

reklama
I co tu robić w taki wieczór??
Z angielskiego nie wiem co było bo ostatnio nie dotarłam, szukam na necie jakiegoś konkretnego info o odkurzaczach parowych, ale mało o nich piszą. \chyba wskoczę na rowerek i sobie ulżę;-)
Albo wypełnię PIT w końcu bo zapomnę..:baffled:
Pusto tu dziś jakoś tak, chyba ta pogoda nie sprzyja siedzeniu przed kompem....

Witam
Rzeczywiście cisza
Agorana garatuluję synka i zdrowia życzę dla córki :tak:

ja także jakaś dziś padnięta jestem i cały dzień zmagam się z zgagą nawet tabletki nie pomagają :-(
Ale jedno mnie cieszy że do piątkowego usg coraz bliżej :blink:
Pogoda szaro buro i ponuro a po 17 urwie chmury było brrr
Spadam pazurki malować milej nocki życzę

Dobrej nocki życze Wam i Dzidziusiom drogie kobitki.
Ja zmykam spać bo coś mnie strasznie oczy zaczęły boleć i czuję że mam suche spojówki. Tak więc znikam do jutra. Pewnie znowu po południu po pracy:-)
Papatki:tak:;-)

Hej, hej

Ja własnie wróciłam do domu. Zaliczyłam wizyte w pracy, potem wizyte u lekarza i a koncu koncert promocyjny (musiałam pójść, no ale szybko się skończył; uffff). W pracy mój szef tak mi się przyglądał i w końcu wydusil z siebie : „Czy ty na pewno jestes w ciązy, czy to nie urojona ciąży, bo w ogóle nie wyglądasz na ciężarna i gdzie te brzuch” No ja oczywiscie obruciłam to w żart tak, ze wesoło się zrobiło :-):-):-)

slonce1 - oj ten Twój materiał na suknie musi być śliczny :tak::tak::tak: !!!! Jak będziesz już mieć uszyta suknie to koniecznie proszę się w niej zaprezentowac na zdjęciu na forum!!!!

fela_76 - super , ze wszystko dobrze na USG!!! Fajnie, ze remontujesz pokoik dla chłopców :-) Ja niestety nie mogę się uporać z remontem mieszkania i nadal do łazienki schodze po drabinie heheh.
Co do nisko usytułowanej macicy, to dobrze Cie rozumiem co to znaczy biegac co chwila do łazienki. Oj jak to nie już denerwuje. Wydaje mi się , że nic nieszkodzi jak dzidzia jest nisko ułozona . Ale jak będziesz u lekarza to podpytaj i daj znac.

monia1021 – ale fajnie twój synek mógl posłuchać dzidzi . naprawde musiał to bys swietne przezycie.

agorana - GRATULACJE:tak::tak::tak:!!! I dużo zdrówka dla córci!!!!!!

Asia - to chyba faktycznie musi byc bardzo!!! zabiegana, że nic jej nie słychac na forum.:tak:

męczyła mnie ta glukoza, męczyła męczyła od rana i skończyło się wieczornym bliskim spotkaniem z muszlą. Ale wcale nie jest mi lepiej a do tego na sen mi się rzucilo i spac nie mogę.... i doły znowu jakieś załapuję...:baffled:

JA CHCĘ JUŻ LIPIEC!!!

Witam się z ranka nie mogę coś dziś spać albo noc jest za długa zaraz moje dziecko będzie wstawać do przedszkola wtedy zacznie się dzionek naprawdę

ŻYCZĘ WAM MIŁEGO DNIA

reklama
Do góry